X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tydzień przed jak na moje oko to spokojnie możesz sobie pozwolić. Ja też troche świruję bo wczoraj miałam taką chęć na Mc-donald ale stwierdziłam że nie mogę bo to nie zdrowe a iui tuż tuż. A dziś chodzi za mną cały dzień pizza ale puki co wytrzymuje bo wmawiam sobie że dla dziecka wszystko. Ach biedne my. Ale na urlopie na pewno bym nie wytrzymała :)

eni33 lubi tę wiadomość

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia trzymam kciuki i mam nadzieję że się uda. Daj znać jak po wizycie i co tam ci powiedział

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba nici z ciąży zrobiłam tani test wyszedł negatywnie a to 10 dzień po transferze to by już wykazało pojechałam jeszcze zrobić dęte wynik tydzień 14, ciągle plamienia i płacze :'( :'(ale pewnie pora wziąść się w garść, chociaż ciągle mam nadzieję :-(

Zuzia123
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia123 wrote:
    Dziewczyny chyba nici z ciąży zrobiłam tani test wyszedł negatywnie a to 10 dzień po transferze to by już wykazało pojechałam jeszcze zrobić dęte wynik tydzień 14, ciągle plamienia i płacze :'( :'(ale pewnie pora wziąść się w garść, chociaż ciągle mam nadzieję :-(
    Jaki masz wynik bety?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia po pierwsze: jaki wynik bety????
    Po drugie: niekoniecznie sikacz może wyłapać, więc nie panikuj mi tutaj, będzie dobrze!!!!!

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wynik bety poniżej 2 , wiemy co to oznacza brak ciąży

Zuzia123
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzią, może to leniuch i się obija :) nie trać nadziei proszę!!!

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robilam bete, wynik <2 w 13 dp iui. Nie wiem, co mam robic. Biore luteine i nie wiem, czy przerwac, czy powtorzyc test jutro/w srode...

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niestety ale wynik poniżej 2 oznacza brak ciąży tym bardziej 10 dpt szesciodniowej blastki. Zuzia jest mi strasznie przykro! Macie mrozaczki??? Ja I trymestr przechodzilam strasznie. Okrutne mdłości i plamienia, leżała plackiem przez tydzień ale było warto, krwiaczek się wchlonął :) w atemidzie byłam na wizytach w ciąży ale tylko u dr P u niego teraz prowadzę ciąże.
    Ktoś pytał o tarczyce. To że TSH jest w porządku nie oznacza że reszta jest w normie. U mnie najpierw badali samo TSH i zawsze było w normie to dopiero T4 wykazało zapalenie tarczycy czyli Hashimoto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 16:13

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia...jak tam wizyta?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero w środę okaże się czyy mrożonki, Leo chciała bym żeby tak tyło ale Asia ma rację, dziękuję za wsparcie

Zuzia123
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem że wam smutno ale trzymajcie się. Trzeba walczyc dalej

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się i ja. Przed chwilą wróciłam z wizyty i dziewczyny pierwsze co wam powiem to to że ta cała dr S to najgorszy lekarz u jakiego kiedy kolwiek w życiu byłam. Miła ale o leczeniu nie ma bladego pojęcia. I teraz mam pytanie do was jestem w 12 dniu cyklu mam 3 pęcherzyki o wielkości 15mm, 17mm, 21mm i iui na środę wieczorem a mi środa tak nie za bardzo pasuje bo mama ma operację i chciałabym przy niej być i stąd moje p[ytanie czy do czwartku rana to nie było by za puźno na zrobienie iui czy lepiej w środe ?. Ja się dziwię kupę kasy biorą a takiego oszołoma tam trzymają.A estriadol miałam 322.

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuje wam ale musicie się podnieśc choć ja sobie nie wyobrażam jak bym się czuła po nie udanym in vitro.Ale co zrobić życie toczy się dalej a kiedyś na pewno nam się uda to tylko kwestia czasu wierzę w to bardzo bo cóż innego pozostaje.Więc głowa do góry.

Karcia
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia moim zdaniem to sroda to jest max. pewnie dr S liczy na ten pecherzyk 17mm bo ten 21 bedzie juz pewnie za duzy i ciekawe czy 15mm sie nie zatrzyma. Ale sie nie bede madrzyc bo lekarzem nie jestem. Ja bylam u niej w sobote i tez taka jakas zakrecona, na szczescie bylam potwierdzic czy pecherzyki pekly i lewa strone mi znalazla ze pekl a prawego jajnika mi nie znalazla!? i jak juz dlugo nie mogla znalezc to powiedziala ze w prawym nic nie ma. A trzy dni wczesniej dr W znalazl piekny pecherzyk 18mm. tez bylam zniesmaczona ze zostawilam 160 zł po to aby mi znalazla jeden jajnik :P

asia-m-b lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia i Zuzia jestesmy z Wami. Zawsze pamietajcie ze my tu wszystkie walczymy o nasze male szczescia i nie pozwolimy Wam sie poddac. Ciagniemy Was za uszy do góry aby isc dalej do celu....

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Melduję się i ja. Przed chwilą wróciłam z wizyty i dziewczyny pierwsze co wam powiem to to że ta cała dr S to najgorszy lekarz u jakiego kiedy kolwiek w życiu byłam. Miła ale o leczeniu nie ma bladego pojęcia. I teraz mam pytanie do was jestem w 12 dniu cyklu mam 3 pęcherzyki o wielkości 15mm, 17mm, 21mm i iui na środę wieczorem a mi środa tak nie za bardzo pasuje bo mama ma operację i chciałabym przy niej być i stąd moje p[ytanie czy do czwartku rana to nie było by za puźno na zrobienie iui czy lepiej w środe ?. Ja się dziwię kupę kasy biorą a takiego oszołoma tam trzymają.A estriadol miałam 322.
    Karcia chciałbym ci pomoc ale się nie znam. Dziś dostałas zastrzyk? A ten estriadol to kto ci kazał zrobić?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estriadol dr D na ostatniej wizycie jak byłam po pierwszej iui to mi wyjaśnił co mam zrobić przed drugą. Zastrzyk mam zrobić jutro o 18 sama czyli po24 godz od zastrzyku bo iui w srodę o 18 bedzie a może wcześniej go zrobić jak myślicie?. A powiedzcie mi czy za duży pęcherzyk jest bezwartościowy?i jaki to idealny pęcherzyk?

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    estriadol dr D na ostatniej wizycie jak byłam po pierwszej iui to mi wyjaśnił co mam zrobić przed drugą. Zastrzyk mam zrobić jutro o 18 sama czyli po24 godz od zastrzyku bo iui w srodę o 18 bedzie a może wcześniej go zrobić jak myślicie?. A powiedzcie mi czy za duży pęcherzyk jest bezwartościowy?i jaki to idealny pęcherzyk?
    A ten estriadol jest W ramach iui czy musiałas płacić? bo mi nic nie mówili:'( ja to słyszałam że taki 20-22 najlepszy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak mam wpisane iui na naturalnym cyklu ok 12 dc i badania do iui. Tylko nie wiem co to za badania A on nie powiedział? to chodzi o ten estriadol?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ