WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tydzień przed jak na moje oko to spokojnie możesz sobie pozwolić. Ja też troche świruję bo wczoraj miałam taką chęć na Mc-donald ale stwierdziłam że nie mogę bo to nie zdrowe a iui tuż tuż. A dziś chodzi za mną cały dzień pizza ale puki co wytrzymuje bo wmawiam sobie że dla dziecka wszystko. Ach biedne my. Ale na urlopie na pewno bym nie wytrzymała :)

eni33 lubi tę wiadomość

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia trzymam kciuki i mam nadzieję że się uda. Daj znać jak po wizycie i co tam ci powiedział

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba nici z ciąży zrobiłam tani test wyszedł negatywnie a to 10 dzień po transferze to by już wykazało pojechałam jeszcze zrobić dęte wynik tydzień 14, ciągle plamienia i płacze :'( :'(ale pewnie pora wziąść się w garść, chociaż ciągle mam nadzieję :-(

Zuzia123
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia123 wrote:
    Dziewczyny chyba nici z ciąży zrobiłam tani test wyszedł negatywnie a to 10 dzień po transferze to by już wykazało pojechałam jeszcze zrobić dęte wynik tydzień 14, ciągle plamienia i płacze :'( :'(ale pewnie pora wziąść się w garść, chociaż ciągle mam nadzieję :-(
    Jaki masz wynik bety?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia po pierwsze: jaki wynik bety????
    Po drugie: niekoniecznie sikacz może wyłapać, więc nie panikuj mi tutaj, będzie dobrze!!!!!

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wynik bety poniżej 2 , wiemy co to oznacza brak ciąży

Zuzia123
  • leo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzią, może to leniuch i się obija :) nie trać nadziei proszę!!!

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też robilam bete, wynik <2 w 13 dp iui. Nie wiem, co mam robic. Biore luteine i nie wiem, czy przerwac, czy powtorzyc test jutro/w srode...

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niestety ale wynik poniżej 2 oznacza brak ciąży tym bardziej 10 dpt szesciodniowej blastki. Zuzia jest mi strasznie przykro! Macie mrozaczki??? Ja I trymestr przechodzilam strasznie. Okrutne mdłości i plamienia, leżała plackiem przez tydzień ale było warto, krwiaczek się wchlonął :) w atemidzie byłam na wizytach w ciąży ale tylko u dr P u niego teraz prowadzę ciąże.
    Ktoś pytał o tarczyce. To że TSH jest w porządku nie oznacza że reszta jest w normie. U mnie najpierw badali samo TSH i zawsze było w normie to dopiero T4 wykazało zapalenie tarczycy czyli Hashimoto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 16:13

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia...jak tam wizyta?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 4 lipca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero w środę okaże się czyy mrożonki, Leo chciała bym żeby tak tyło ale Asia ma rację, dziękuję za wsparcie

Zuzia123
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem że wam smutno ale trzymajcie się. Trzeba walczyc dalej

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się i ja. Przed chwilą wróciłam z wizyty i dziewczyny pierwsze co wam powiem to to że ta cała dr S to najgorszy lekarz u jakiego kiedy kolwiek w życiu byłam. Miła ale o leczeniu nie ma bladego pojęcia. I teraz mam pytanie do was jestem w 12 dniu cyklu mam 3 pęcherzyki o wielkości 15mm, 17mm, 21mm i iui na środę wieczorem a mi środa tak nie za bardzo pasuje bo mama ma operację i chciałabym przy niej być i stąd moje p[ytanie czy do czwartku rana to nie było by za puźno na zrobienie iui czy lepiej w środe ?. Ja się dziwię kupę kasy biorą a takiego oszołoma tam trzymają.A estriadol miałam 322.

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuje wam ale musicie się podnieśc choć ja sobie nie wyobrażam jak bym się czuła po nie udanym in vitro.Ale co zrobić życie toczy się dalej a kiedyś na pewno nam się uda to tylko kwestia czasu wierzę w to bardzo bo cóż innego pozostaje.Więc głowa do góry.

Karcia
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia moim zdaniem to sroda to jest max. pewnie dr S liczy na ten pecherzyk 17mm bo ten 21 bedzie juz pewnie za duzy i ciekawe czy 15mm sie nie zatrzyma. Ale sie nie bede madrzyc bo lekarzem nie jestem. Ja bylam u niej w sobote i tez taka jakas zakrecona, na szczescie bylam potwierdzic czy pecherzyki pekly i lewa strone mi znalazla ze pekl a prawego jajnika mi nie znalazla!? i jak juz dlugo nie mogla znalezc to powiedziala ze w prawym nic nie ma. A trzy dni wczesniej dr W znalazl piekny pecherzyk 18mm. tez bylam zniesmaczona ze zostawilam 160 zł po to aby mi znalazla jeden jajnik :P

asia-m-b lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia i Zuzia jestesmy z Wami. Zawsze pamietajcie ze my tu wszystkie walczymy o nasze male szczescia i nie pozwolimy Wam sie poddac. Ciagniemy Was za uszy do góry aby isc dalej do celu....

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Melduję się i ja. Przed chwilą wróciłam z wizyty i dziewczyny pierwsze co wam powiem to to że ta cała dr S to najgorszy lekarz u jakiego kiedy kolwiek w życiu byłam. Miła ale o leczeniu nie ma bladego pojęcia. I teraz mam pytanie do was jestem w 12 dniu cyklu mam 3 pęcherzyki o wielkości 15mm, 17mm, 21mm i iui na środę wieczorem a mi środa tak nie za bardzo pasuje bo mama ma operację i chciałabym przy niej być i stąd moje p[ytanie czy do czwartku rana to nie było by za puźno na zrobienie iui czy lepiej w środe ?. Ja się dziwię kupę kasy biorą a takiego oszołoma tam trzymają.A estriadol miałam 322.
    Karcia chciałbym ci pomoc ale się nie znam. Dziś dostałas zastrzyk? A ten estriadol to kto ci kazał zrobić?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estriadol dr D na ostatniej wizycie jak byłam po pierwszej iui to mi wyjaśnił co mam zrobić przed drugą. Zastrzyk mam zrobić jutro o 18 sama czyli po24 godz od zastrzyku bo iui w srodę o 18 bedzie a może wcześniej go zrobić jak myślicie?. A powiedzcie mi czy za duży pęcherzyk jest bezwartościowy?i jaki to idealny pęcherzyk?

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    estriadol dr D na ostatniej wizycie jak byłam po pierwszej iui to mi wyjaśnił co mam zrobić przed drugą. Zastrzyk mam zrobić jutro o 18 sama czyli po24 godz od zastrzyku bo iui w srodę o 18 bedzie a może wcześniej go zrobić jak myślicie?. A powiedzcie mi czy za duży pęcherzyk jest bezwartościowy?i jaki to idealny pęcherzyk?
    A ten estriadol jest W ramach iui czy musiałas płacić? bo mi nic nie mówili:'( ja to słyszałam że taki 20-22 najlepszy

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak mam wpisane iui na naturalnym cyklu ok 12 dc i badania do iui. Tylko nie wiem co to za badania A on nie powiedział? to chodzi o ten estriadol?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ