Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nie z Wieczfni bo ja mam tam rodzinną wybraną. Nie przepisała by napewno to jest łapówkara jakich mało ale i tak by nie dała wczoraj byłam u niej po skierowanie do kardiologa z mamą to nie chciała dać to ja się zastanawiam od czego ona tam jest.Karcia
-
Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych z Was które będą podchodzić do inseminacji na naturalnym cyklu. Czy to jest Wasza decyzja, czy tak zdecydował lekarz, bo np. leki nie działały na Was dobrze? Pytam bo też chciałam podejść bez leków, dr jednak dosyć sceptycznie do tego podszedł mówiąc że zmniejszam szanse do ok 7%. Jak było u Was, bo ja brałam leki na" podkręcenie owulacj i" ale kiepsko działały i bez efektu i myślę czy podejść jeszcze raz ale bez chemii.
-
Niepokonana wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych z Was które będą podchodzić do inseminacji na naturalnym cyklu. Czy to jest Wasza decyzja, czy tak zdecydował lekarz, bo np. leki nie działały na Was dobrze? Pytam bo też chciałam podejść bez leków, dr jednak dosyć sceptycznie do tego podszedł mówiąc że zmniejszam szanse do ok 7%. Jak było u Was, bo ja brałam leki na" podkręcenie owulacj i" ale kiepsko działały i bez efektu i myślę czy podejść jeszcze raz ale bez chemii.
-
Ja ostatnio trafiałam za każdym razem do innego lekarza, najpierw był dr Z, na inseminacje kierował dr D, wcześniej na monitoringach też była owulacja bez leków, ale miałam ją podkręcić clo potem letrozolem. Żaden dobrze nie działał, inseminacja była na letrozolu ale miałam przez niego niski estradiol - to jego skutek uboczny
-
dorka1 wrote:Mam pytanie dziewczyny. Jak nie wyjdą inseminacje to chciałabym podejść do in vitro. Po tym co czytam i praktykuje to mie chciałabym powierzyć swoich pieniędzy ani zdrowia artemidzie. Czy jak pojadę na In vitro do Białegostoku to odeślą mnie z kwiatkiem ❔
Dziewczyny mamy 6 zarodków podobno bardzo ładnych Dr D dzisiaj dzwonił,jak odebrałam to śmiał się,że jakiś taki optymizm ciągle ze mnie bije wyjątkowy ale zanim powiedział co i jak po punkcji to powiem Wam,że serce mi zamarło,a potem taka ulga ogromna.W piątek jedziemy na transfer Wiem,że jeszcze kawał drogi przed nami, w sumie ten najgorszy chyba..Asia08, nadziejka88, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny mam nadzieję że tym razem może stanie się cud i zaskoczy.Ana nie dał Ci jednak rodzinny na te badania a co mówił? nadziejka no mi mówił dr Zbroch że przed iui trzeba koniecznie mieć te badania. Dziewczyny też tu pisały że robiły. No niestety ale one tanie nie są i takie niespodzianki właśnie dochodzą do iui sam pakiet 800 plus zastrzyk 90 plus badania 300 i dojazdy więc mało to nie wychodzi.Karcia
-
Karcia wrote:eve super bardzo się ciesze że pozytywne wieści wkońcu. a powiedz mi jak by wrazie się nie udało (odpukać) i byś miała mrożaczki to ile kolejne podejście ?
-
ana1122 wrote:U mnie zadecydował lekarz bo owulacja podobno jest ok. Trochę się zdziwiłam ale chyba wiedzą co robia. A ciebie jaki lekarz kierował?
Ana a czy Ty przyjmowałas w ogóle jakieś leki do stymulacji owulacji czy tylko badania miałaś robione? Który dr Cię kierował do iui ? -
Niepokonana wrote:Ana a czy Ty przyjmowałas w ogóle jakieś leki do stymulacji owulacji czy tylko badania miałaś robione? Który dr Cię kierował do iui ?
Tak karcia lekarz Rodzinny powiedział że 1 badanie może przepisac A reszta nie leży W jego kompetencji więc pójdę do ginekologa kiedyś mówiła że W razie problemów mi pomoże. Tylko nie wiem co zmężem. Urolog?
Eve super wiadomośc a za mrożenie coś się płacidodatkowo? -
Dziewczyny od wczoraj jestem mianowana ciężarną mamy już kartę i wszystko ok.
Trzymam za Was wszystkie które walczą razem na forum oraz za te które tylko czytają kciuki i wszystko co się da.
Pamiętajcie dobre nastawienie i nie nakręcanie sięnadziejka88, Asia08, Judytka, ana1122, asia-m-b lubią tę wiadomość