X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiedzieli ze się staramy z pomocą medyczną. Więc zanim zaszlismy dyrekcja wiedziała.
    Leo a czemu płaciłaś za badania? Przeciez w miejskim te badania są darmowe dla ciężarnych. Trwa u nich taki norweski program który to sponsoruje.

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    24.95 progesteron:-)
    Ładnie może coś tam się tworzy:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • leo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noszzzz ku... a ja zielona i poszłam do wojewódzkiego... ale coś kojarzę że Ty chyba pisałaś że to od 10tc

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enii 33to tak jak ja tez w sklepie z ciuchami,ale u mnie raczej przyczyna endometrioza

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie pisałam wcześniej o tym :/ no ale masz 9 tydzień poczekałabyś tydzień, poza tym jak jest 9 i 1 dzień itd to już położne liczą jako 10 tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:51

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj no cóż za gapowe się płaci:)
    Następnym razem może skorzystam, masz jakieś info bądź linka co, gdzie i jak? Będę wdzięczna

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Aj no cóż za gapowe się płaci:)
    Następnym razem może skorzystam, masz jakieś info bądź linka co, gdzie i jak? Będę wdzięczna
    http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/bezplatne-badania-laboratoryjne-i-mikrobiologiczne/ Tylko niektórych badań już nie można zrobić za darmo, bo limit się wyczerpał.

leo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eni33 wrote:
    To dlugo pracowalas chyba masz dobra prace. Ja pracuje w sklepie odziezowym wiec na nogach jestem 8 godzin i jak to w sklepie wszysyko sie robi dzwiga itp wiec jak by mi sie udalo to pewnie bym chciala odrazu zwolnienie moze z tej obawy ze tak dlugo sie staramy bo ponad 5 lai i nic i dla swojego bezpieczenstwa i swietego spokoju zebym potem sobie nie zarzucala ze cos zrobilam nie tak. Kazdy dzien jest walka☺

Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?...

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?...
    Mówią miękkie serce twarda dupa?

Asia08, Ena lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja miałam iui ale na stymulowanym cyklu niestety się nie udało za kilka dni podchodzę do drugiej iui.

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kupiłam sobie wczoraj struj kąpielowy bo stwierdziłam że zacznę chodzić na basen żeby zgubić tu i uwdzie i dziś byłam i czułam się jak wieloryb wśród tych kruszynek.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    dziewczyny kupiłam sobie wczoraj struj kąpielowy bo stwierdziłam że zacznę chodzić na basen żeby zgubić tu i uwdzie i dziś byłam i czułam się jak wieloryb wśród tych kruszynek.
    To tak jak ja na siłowni

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co moge polecic i naprawde cialo sie zmiejsza to bieganie,i przez bieganie ulepsza sie tarczyca

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast polecam spinning!!! rewelacyjny jest też trening funkcjonalny!! warto dziewczyny naprawdę :) ja czekam aż mi się drugi trymestr zacznie jeszcze tydzień i za zgodą lekarza będę ćwiczyć :) uzależnionam ;)

Leo idziesz do laboratorium po prostu, wypełniasz formularz i to wszystko. Faktycznie trzech pozycji już nie można zrobić, bo skończyły się środki ale na te trzy wzięłam skierowanie od rodzinnej, zresztą to glukoza, mocz więc tanie no i tsh..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo tu jest co ogólnie można za darmo w ciąży zrobić, bo nie tylko badania krwi

http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/rejestracja-na-badania/

wiem, że w lipcu ma nowa pula kasy ruszyć, więc powinny być dostępne też te badania które są na czerwono.

leo lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• Karcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak bieganie ja mam taką słabą kondycję że zasapała bym się na śmierć :) byłam dziś u siostry nosiłam małą Alicję jest cudowna normalnie bym ją ukradła.

Karcia
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś jest 8 d po transwerze boję się że za chwilę sen się skończy i dostanę @ dziś rano miałam takie delikatne różowe upławy a później takie brudnawe. Leo ,Aniu a u was było coś takiego

Zuzia123
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez kiedys kiepska kondyche mialam i do tego astma.tez mecze sie czasami.jak biegam to zawsze przebiegam kolo artemidy:-)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, można się przyłączyć? :)

Jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do IVF. Stymulacja zakończona i jutro jedziemy na punkcję.Z jednej strony radość,że kolejny etap przed nami,a z drugiej strony strach czy uda się coś pobrać..

ana1122 lubi tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj z nami. Będzie dobrze. Musi być. Bądź silna i cierpliwa A niebawem będziesz trzymała maleństwo W swoich rękach

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ