Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wiedzieli ze się staramy z pomocą medyczną. Więc zanim zaszlismy dyrekcja wiedziała.
Leo a czemu płaciłaś za badania? Przeciez w miejskim te badania są darmowe dla ciężarnych. Trwa u nich taki norweski program który to sponsoruje.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
No właśnie pisałam wcześniej o tym no ale masz 9 tydzień poczekałabyś tydzień, poza tym jak jest 9 i 1 dzień itd to już położne liczą jako 10 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:51
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyleo wrote:Aj no cóż za gapowe się płaci:)
Następnym razem może skorzystam, masz jakieś info bądź linka co, gdzie i jak? Będę wdzięczna
leo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeni33 wrote:To dlugo pracowalas chyba masz dobra prace. Ja pracuje w sklepie odziezowym wiec na nogach jestem 8 godzin i jak to w sklepie wszysyko sie robi dzwiga itp wiec jak by mi sie udalo to pewnie bym chciala odrazu zwolnienie moze z tej obawy ze tak dlugo sie staramy bo ponad 5 lai i nic i dla swojego bezpieczenstwa i swietego spokoju zebym potem sobie nie zarzucala ze cos zrobilam nie tak. Kazdy dzien jest walka☺
Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?... -
Ena wrote:Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?...
Asia08, Ena lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:dziewczyny kupiłam sobie wczoraj struj kąpielowy bo stwierdziłam że zacznę chodzić na basen żeby zgubić tu i uwdzie i dziś byłam i czułam się jak wieloryb wśród tych kruszynek.
-
Ja natomiast polecam spinning!!! rewelacyjny jest też trening funkcjonalny!! warto dziewczyny naprawdę ja czekam aż mi się drugi trymestr zacznie jeszcze tydzień i za zgodą lekarza będę ćwiczyć uzależnionam
Leo idziesz do laboratorium po prostu, wypełniasz formularz i to wszystko. Faktycznie trzech pozycji już nie można zrobić, bo skończyły się środki ale na te trzy wzięłam skierowanie od rodzinnej, zresztą to glukoza, mocz więc tanie no i tsh..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Leo tu jest co ogólnie można za darmo w ciąży zrobić, bo nie tylko badania krwi
http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/rejestracja-na-badania/
wiem, że w lipcu ma nowa pula kasy ruszyć, więc powinny być dostępne też te badania które są na czerwono.leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Cześć dziewczyny, można się przyłączyć?
Jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do IVF. Stymulacja zakończona i jutro jedziemy na punkcję.Z jednej strony radość,że kolejny etap przed nami,a z drugiej strony strach czy uda się coś pobrać..ana1122 lubi tę wiadomość