WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiedzieli ze się staramy z pomocą medyczną. Więc zanim zaszlismy dyrekcja wiedziała.
    Leo a czemu płaciłaś za badania? Przeciez w miejskim te badania są darmowe dla ciężarnych. Trwa u nich taki norweski program który to sponsoruje.

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    24.95 progesteron:-)
    Ładnie może coś tam się tworzy:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • leo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noszzzz ku... a ja zielona i poszłam do wojewódzkiego... ale coś kojarzę że Ty chyba pisałaś że to od 10tc

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enii 33to tak jak ja tez w sklepie z ciuchami,ale u mnie raczej przyczyna endometrioza

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie pisałam wcześniej o tym :/ no ale masz 9 tydzień poczekałabyś tydzień, poza tym jak jest 9 i 1 dzień itd to już położne liczą jako 10 tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:51

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• leo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj no cóż za gapowe się płaci:)
    Następnym razem może skorzystam, masz jakieś info bądź linka co, gdzie i jak? Będę wdzięczna

zrz6sg18xvo5c80a.png

4c3tvfxm38vphymt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leo wrote:
    Aj no cóż za gapowe się płaci:)
    Następnym razem może skorzystam, masz jakieś info bądź linka co, gdzie i jak? Będę wdzięczna
    http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/bezplatne-badania-laboratoryjne-i-mikrobiologiczne/ Tylko niektórych badań już nie można zrobić za darmo, bo limit się wyczerpał.

leo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eni33 wrote:
    To dlugo pracowalas chyba masz dobra prace. Ja pracuje w sklepie odziezowym wiec na nogach jestem 8 godzin i jak to w sklepie wszysyko sie robi dzwiga itp wiec jak by mi sie udalo to pewnie bym chciala odrazu zwolnienie moze z tej obawy ze tak dlugo sie staramy bo ponad 5 lai i nic i dla swojego bezpieczenstwa i swietego spokoju zebym potem sobie nie zarzucala ze cos zrobilam nie tak. Kazdy dzien jest walka☺

Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?...

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Nie - moja praca do zaje... nie należy. Długo pracowałam - nie wiem w sumie czemu - lojalność? za dobre serce?...
    Mówią miękkie serce twarda dupa?

Asia08, Ena lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja miałam iui ale na stymulowanym cyklu niestety się nie udało za kilka dni podchodzę do drugiej iui.

Karcia
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kupiłam sobie wczoraj struj kąpielowy bo stwierdziłam że zacznę chodzić na basen żeby zgubić tu i uwdzie i dziś byłam i czułam się jak wieloryb wśród tych kruszynek.

Karcia
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    dziewczyny kupiłam sobie wczoraj struj kąpielowy bo stwierdziłam że zacznę chodzić na basen żeby zgubić tu i uwdzie i dziś byłam i czułam się jak wieloryb wśród tych kruszynek.
    To tak jak ja na siłowni

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co moge polecic i naprawde cialo sie zmiejsza to bieganie,i przez bieganie ulepsza sie tarczyca

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast polecam spinning!!! rewelacyjny jest też trening funkcjonalny!! warto dziewczyny naprawdę :) ja czekam aż mi się drugi trymestr zacznie jeszcze tydzień i za zgodą lekarza będę ćwiczyć :) uzależnionam ;)

Leo idziesz do laboratorium po prostu, wypełniasz formularz i to wszystko. Faktycznie trzech pozycji już nie można zrobić, bo skończyły się środki ale na te trzy wzięłam skierowanie od rodzinnej, zresztą to glukoza, mocz więc tanie no i tsh..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo tu jest co ogólnie można za darmo w ciąży zrobić, bo nie tylko badania krwi

http://projekt.szpital.olsztyn.pl/pl/rejestracja-na-badania/

wiem, że w lipcu ma nowa pula kasy ruszyć, więc powinny być dostępne też te badania które są na czerwono.

leo lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• Karcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak bieganie ja mam taką słabą kondycję że zasapała bym się na śmierć :) byłam dziś u siostry nosiłam małą Alicję jest cudowna normalnie bym ją ukradła.

Karcia
  • Zuzia123 Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś jest 8 d po transwerze boję się że za chwilę sen się skończy i dostanę @ dziś rano miałam takie delikatne różowe upławy a później takie brudnawe. Leo ,Aniu a u was było coś takiego

Zuzia123
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez kiedys kiepska kondyche mialam i do tego astma.tez mecze sie czasami.jak biegam to zawsze przebiegam kolo artemidy:-)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, można się przyłączyć? :)

Jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do IVF. Stymulacja zakończona i jutro jedziemy na punkcję.Z jednej strony radość,że kolejny etap przed nami,a z drugiej strony strach czy uda się coś pobrać..

ana1122 lubi tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj z nami. Będzie dobrze. Musi być. Bądź silna i cierpliwa A niebawem będziesz trzymała maleństwo W swoich rękach

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ