Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Oj no kosztowaly nas te leki az mi oczy z orbit wyszły. Ale moj maż nawet slowkiem nie pisął ze drogo. Sila walki sie w nim odezwala.
Ma lykać clostilbegyt , agapurin i profertil.
Czy ktorys z Waszych mężów mial taki zestaw? To clo mnie przeraża gdzie bym nie wyczytała to wszyscy piszą o pogorszeniu wyników po clo.
Mój miał tylko profertil, ale wyniki po nim mu się poprawiały, najpierw w ogóle morfologii nie robili, w ostatnim badaniu było 10 % prawidłowych, więc szło w dobrym kierunku. Nie wiem jak tam jest teraz, bo wyniki zrobi dopiero maj- czerwiec jak minie rok od operacji żylaków.e_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:Mój miał tylko profertil, ale wyniki po nim mu się poprawiały, najpierw w ogóle morfologii nie robili, w ostatnim badaniu było 10 % prawidłowych, więc szło w dobrym kierunku. Nie wiem jak tam jest teraz, bo wyniki zrobi dopiero maj- czerwiec jak minie rok od operacji żylaków.
Jestem ciekawa jak to bedzie u nas. Oby lepiej. Moj maz odzyskal zapal kiedy zobaczyl ze wyniki sa lepsze. Oby sie nie pogorszyly.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jestem ciekawa jak to bedzie u nas. Oby lepiej. Moj maz odzyskal zapal kiedy zobaczyl ze wyniki sa lepsze. Oby sie nie pogorszyly.
Fajnie teraz na pewno też Tobie jest łatwiej, jak oboje macie siłę walkie_mil_ka lubi tę wiadomość
[/url] -
ana1122 wrote:Dziewczyny czy wam tez zmienil sie wyglad forum. Ciezko mi teraz sie odnalezc w tym...
Tak zmienil sie. Jesli chodzi o korzystanie z telefonu to ja sobie w ustawieniach przegladarki wlaczam wersję komputerową bo lepszy jest wtedy widok. -
e_mil_ka wrote:Tak zmienil sie. Jesli chodzi o korzystanie z telefonu to ja sobie w ustawieniach przegladarki wlaczam wersję komputerową bo lepszy jest wtedy widok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2019, 14:07
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka odezwij sie na priv
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 34 starania od 2 lat
Drożność ok, nasienie super żołnierze , AMH 2,43 , niepłodność idiopatyczna, wyniki immunologi - ANA miano 1:160
2.2018- ciąża poroniona
od tej pory acard
4X iui Artemida Olsztyn 7-10.2018
od 02.01.2019 r. pierwsze ivf
(antyki, później od 22 dnia cyklu Gonapeptyl Daily później dołożony Monopur byłam stymulowana przez 12 dni, punkcję 31.01.2019 r , transfer 3.02.2019 r. ( 3mrożarki,4AB, 4BB, 4CC świeży 11AA 3 dniowy)
11dpt 18,1
13dpt 61,4 (przyrost 250%)
16 dpt 107.4 (przyrost 45%)
18 dpt 101 (spadek) -
Karcia wrote:Dziewczyny mam pytanie co uważacie o witaminach dha mama premium + dla starających się?
Ja brałam przed staraniem się właśnie te, później od 13 tygodnia prenatal duo że względu na to że w mama dha nie ma żelaza. Ogólnie najdłużej przed staraniami brałam pregne plus, później z trzy miesiące przed tym jak się udało właśnie zmieniłam na mama dha plus.[/url] -
Karcia wrote:goldenka28 dzięki bo właśnie od miesiąca je biorę ale stacjonarne w aptece to koszt 50/60 zł a dziś w internecie znalazłam z przesyłką po 24 i zamówiłam 3 opakowania i dlatego pytam czy są dobre.
Jak już byłam w ciąży to pytałam też lekarza czy są odpowiednie to mówił że tak i że dobrze że mają kwasy dha. Później zmieniłam tylko ze względu na to, że nie ma w nich żelaza, ale to dopiero od 2 trymestru, w pierwszym dr mówił że żelazo nie jest tak konieczne. Ja zawsze zamawiałam z doz do apteki.[/url] -
Tak już jak wzięłam wtedy przeciwbólowy i nospę to wszystko minęło. Na razie nie boli tylko ogólnie od czasu do czasu coś zakuje w brzuchu. No i wiem, że w końcu wszystko wróciło do normy, bo cycki przed okresem bolą .Czekam do soboty na @ i wtedy dzwonie do kliniki umówić się na wizytę.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Tak już jak wzięłam wtedy przeciwbólowy i nospę to wszystko minęło. Na razie nie boli tylko ogólnie od czasu do czasu coś zakuje w brzuchu. No i wiem, że w końcu wszystko wróciło do normy, bo cycki przed okresem bolą .Czekam do soboty na @ i wtedy dzwonie do kliniki umówić się na wizytę.
Agonia widze że robiłaś badanie KIR. Gdzie je robiłas? -
Agonia to dobrze, że od razu przeszło. To teraz już umawiasz wizytę by zabrać kropka ??
Emilka ja też robiłam KIR razem z Agonia w Warszawie