Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć
Wiki bardzo dobre wieści - oby dalej tak pozytywnie.
Izaura dziś lepsza kondycja? Ból głowy minął?
O Storczyki wiedziałam wcześniej i bardzo jej gratuluję
ASIASTOKROTKA jak tam u was? Jak urwis?
Agonia ciekawe co ten dr J ci doradzi. W ogóle go nie kojarzę. Słyszałam o pani ginekolog o takim nazwisku Data - Jab... Jakoś tak. To rodzina?
Laura a u was co ciekawego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 13:01
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia, mój mąż lekko wystraszony nie wie czego sie spodziewać
e_mil_ka, goldenka28, Ena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia, mój mąż lekko wystraszony nie wie czego sie spodziewać
Cześć
To będą lekcje przygotowujące do życia, a potem to już rzeczywistość i to nie zawsze kolorowa
Izaura o to miło ze strony współpracowników.
Ana wszystko ok u ciebie? -
Ena wrote:Cześć
To będą lekcje przygotowujące do życia, a potem to już rzeczywistość i to nie zawsze kolorowa
Izaura o to miło ze strony współpracowników.
Ana wszystko ok u ciebie?
Mam tego świadomość, ale chciałabym żeby ta szkoła pomogła mojemu mężowi oswoić się z wielkością dzidzi, pielęgnacją choćby nawet braniem na ręce i przewijaniemgoldenka28, Lura82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Mam tego świadomość, ale chciałabym żeby ta szkoła pomogła mojemu mężowi oswoić się z wielkością dzidzi, pielęgnacją choćby nawet braniem na ręce i przewijaniem
My wyczytamy w "internetach", podpytamy koleżanki, a ci faceci nie mają doradców. My też mieliśmy plan, żeby udać się do szkoły rodzenia, ale nam nie wyszło. -
Czesc Dziewczyny, ktora z Was miala robiona inseminacje w artemidzie ? ktory lekarz Wam robil ? no i oczywiscie czy udana ?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Miśka1234 wrote:Czesc Dziewczyny, ktora z Was miala robiona inseminacje w artemidzie ? ktory lekarz Wam robil ? no i oczywiscie czy udana ?
Ja od razu podchodziłam do in vitro, nie decydowaliśmy się na inseminacje -
Smerfetka 84 wrote:Ja od razu podchodziłam do in vitro, nie decydowaliśmy się na inseminacje
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Miśka1234 wrote:też własnie się nad tym zastanawiam ... w Piątek mam wizytę i będę rozmawiać..
U nas sytuacja była jasna, słabe nasienie więc nie było co się rozdrabniać, tymbardziej że inseminacja bardzo rzadko się udaje więc nie chcieliśmy sobie robić nadziei
-
nick nieaktualnyMiśka1234 wrote:Czesc Dziewczyny, ktora z Was miala robiona inseminacje w artemidzie ? ktory lekarz Wam robil ? no i oczywiscie czy udana ?
Laura ooo to zaczniecie przygodę ze żłobkiem. A możesz mi napisać ile płacisz niani? Macie stawkę godzinową? -
Cześć Dziewczyny
Ena dziękujemy za pamięć i wywoływanie nas co jakiś czas U nas wszystko dobrze, co prawda aktualnie jesteśmy zagilani ale to nic takiego. Ratujemy się inhalacjami, sokiem z malin, kroplami do nosa. Liczę po cichu że obędziemy się bez lekarza. Urwis szaleje, nasz syn to czort jakich mało. Widać że coraz pewniej czuje sie u nas i przechodzimy etap wymuszania Je za trzech i rozrabia za dziesięciu
Ooo przy okazji zapytam, czy któraś z Was wie jak czynne jest laboratorium w szpitalu dziecięcym? Musimy zrobić morfologię pełną a rano nie mamy jak tam dojechać. Będę wdzięczna za info.Smerfetka 84, Ena, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny
Ena dziękujemy za pamięć i wywoływanie nas co jakiś czas U nas wszystko dobrze, co prawda aktualnie jesteśmy zagilani ale to nic takiego. Ratujemy się inhalacjami, sokiem z malin, kroplami do nosa. Liczę po cichu że obędziemy się bez lekarza. Urwis szaleje, nasz syn to czort jakich mało. Widać że coraz pewniej czuje sie u nas i przechodzimy etap wymuszania Je za trzech i rozrabia za dziesięciu
Ooo przy okazji zapytam, czy któraś z Was wie jak czynne jest laboratorium w szpitalu dziecięcym? Musimy zrobić morfologię pełną a rano nie mamy jak tam dojechać. Będę wdzięczna za info.
Skoro małolat urwisuje, to oznacza, że czuje się już komfortowo - domowo u was. Super - o to właśnie chodziło
Ja byłam z juniorem w laboratorium przed Wielkanocą i była taka rozpiska: pon. - czw. 7-18,a piątek 7-15. Przerwa 11:45-12. Myślę że się to nie zmieniło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:37
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Ena, na stronie SD znaleźliśmy info że laboratorium działa całodobowo i jakoś nie wierzę w tą informacjęAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziękuję Ena, na stronie SD znaleźliśmy info że laboratorium działa całodobowo i jakoś nie wierzę w tą informację
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ma może któraś z Was łóżeczko z funkcją tapczanika, że później zdejmuje się jedną stronę i przykręca tylko niższą barierkę? Polecacie czy nie ? Gdzie najlepiej i najtaniej kupić łóżeczko w Olsztynie ?A może ktoś ma z Internetu jakieś godne polecenia ? 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 13:59
[/url]