Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka 84 wrote:Dziewczyny, wy bardziej w temacie. Mam koleżanke, miała transfer 8 maja. 16 maja robiła bete i było 175. Lekarz odstawił jej leki a dzisiaj dostała okres, tzn nie krwawi mocno, mówi że inaczej niż przy wcześniejszych okresach, boli ją też brzuch. Zrobiła bete i wyszło 7000. Zadzw do białego i lekarz kazal szybko leki podwojne dawki estrofemu i duphastonu. Ja jej dałam lutke może się uratuje. Co myślicie? Co ta beta moze znaczyć, puste jajo?
-
ona84 wrote:A czemu kazał jej odstawić leki??
No własnie nie wiadomo. Jakis niedouczony. Jak zadzwoniła do innego, do swojego (tamten był na wizycie w zastępstwie) to się wkurzył na młodego i jak najszybciej leki brać kazał. -
Przestalo leciec wiec moze uda sie uratowac. Dzisiaj ma miec usg ale normalnie udusilabym tego doktorka
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Dziewczyny, wy bardziej w temacie. Mam koleżanke, miała transfer 8 maja. 16 maja robiła bete i było 175. Lekarz odstawił jej leki a dzisiaj dostała okres, tzn nie krwawi mocno, mówi że inaczej niż przy wcześniejszych okresach, boli ją też brzuch. Zrobiła bete i wyszło 7000. Zadzw do białego i lekarz kazal szybko leki podwojne dawki estrofemu i duphastonu. Ja jej dałam lutke może się uratuje. Co myślicie? Co ta beta moze znaczyć, puste jajo?
W głowie mi się nie mieści !! nie wiem jak ten lekarz jest w ogóle lekarzem... Beta była piękna !! Mam nadzieję, że ten drugi lekarz naprawi błędy pierwszego i wszystko skończy się dobrze... ale normalnie udusiłabym go na jej miejscu!! -
Wiki03 wrote:W głowie mi się nie mieści !! nie wiem jak ten lekarz jest w ogóle lekarzem... Beta była piękna !! Mam nadzieję, że ten drugi lekarz naprawi błędy pierwszego i wszystko skończy się dobrze... ale normalnie udusiłabym go na jej miejscu!!
Też tak powiedziałam. Dobrze że była szybka reakcja tego drugiego, w dzień poszło krwi troche i od razu telefon do lekarza. Szybko leki i czekamy. A to białostocki Bocian -
Dziewczyny u mnie lipa. Amh 0,76, fsh ponad 20. Wg lekarza menopauza. Do tego torbiel, która urosła o 1,5 cm w 10 dni. Kazał zrobić marker CA i od wyniku uzależnia, czy robimy diagnostykę na nowotwór czy działamy cokolwiek z leczeniem.
Jestem załamanaMarzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Dziewczyny u mnie lipa. Amh 0,76, fsh ponad 20. Wg lekarza menopauza. Do tego torbiel, która urosła o 1,5 cm w 10 dni. Kazał zrobić marker CA i od wyniku uzależnia, czy robimy diagnostykę na nowotwór czy działamy cokolwiek z leczeniem.
Jestem załamana
Ojej oby to nie bylo nic groźnego. Poczekaj na wynik moze jeszcze nie wszystko stracone. -
J_agoda wrote:Dziewczyny u mnie lipa. Amh 0,76, fsh ponad 20. Wg lekarza menopauza. Do tego torbiel, która urosła o 1,5 cm w 10 dni. Kazał zrobić marker CA i od wyniku uzależnia, czy robimy diagnostykę na nowotwór czy działamy cokolwiek z leczeniem.
Jestem załamana
Spróbuj spokojnie poczekać na wynik. Wiem, że czekanie jest zawsze najgorsze, ale nie ma innego wyjścia, nie ma co od razu się tak negatywnie nastawiać. Głowa do góry ! Może jeszcze wszystko się ułoży po Twojej myśli.[/url] -
Jestem załamana
Jagoda wiem, że się łatwo mówi ale poczekaj na wyniki tego markera i nie zamartwiaj się. Mam nadzieję, że to nie będzie to.
Kiedy robisz marker ?? -
goldenka28 wrote:Smerfetka co z Twoją koleżanką? Była na USG?
Ma dopiero o 21.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 19:22
-
nick nieaktualnyJagoda oby po wynikach okazało się nic złego &&
Znam przypadek Dziewczyny, która z dużo mniejszym Amh, spodziewa się naturalnego Cudu, a lekarze, nie dawali Jej szans na ivf z Jej komórką. Także jescze się nie załamuj kochana. Invitro to niestety też bardzo kręta i długa droga ;-( -
Niestety usg pokazało pustke, nie udało się uratować