Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Mag niestety nie pomógł jutro jadę znów do Artemidy. Zdecydowałam się na ten długi protokół i mam nadzieję że jutro już mi coś więcej powie.
Karcia koniecznie poproś o wykonanie posiewu z antybiogramem. Może dostajesz złe antybiotyki...Karcia lubi tę wiadomość
-
Boże co tu się dziś dzieje. Miałam wizytę na 12 a jeszcze nawet nie weszłam. moze ok 14 mi się uda.
-
Wiki03 wrote:Karcia koniecznie poproś o wykonanie posiewu z antybiogramem. Może dostajesz złe antybiotyki...
Wiki03 lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyKarcia wrote:Jutro napewno powiem żeby mi to zrobili bo już tak się nastawilam na nią bo mówiłam jej ostatnio że już pól apteki wzięłam i nic nie pomaga to wiedząc że czas nas pili to powinna zrobić mi ten dokładny posiew a nie kolejne prochy i nadal nic. A nie wiesz ile ten posiew z antybiogramem kosztuje w Artemidzie?
Karcia miałam posiew pobierany w lipcu, ale nie pamiętam ile kosztował... coś mi się kojarzy, że za jeden 45 zł... ale nie jestem pewnaKarcia lubi tę wiadomość
-
Halszka jak u Ciebie sytuacja?
[/QUOTE]
Mag u mnie narazie wszystko dobrze. W sobotę na wizycie dostałam receptę na menopur i już się stymuluje. Dostalam 225 j. W piątek kolejna wizyta.
Coś źle zacytowałam 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 20:03
Wiki03, Smerfetka 84, mag87, Karcia, e_mil_ka, Lura82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Karcia jak dzisiejsza wizyta? Zrobiła Ci posiew? Kiedy zaczynasz procedurę??
Wiki03, Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Karcia -
Nie rozumiem dlaczego nie chcą ci tego posiewu zrobić. Mój gin pierwsze co, to posiew robi. Bo bez sensu brać leki, gdy nie wiadomo co leczyć. Ostatnio na wynik czekałam tydzień. Wyszły akurat grzyby. Faktycznie leczenie jest konieczne obojga partnerów, bo tak to jedno drugiego zaraża. Moj mąż dostał 3 tabletki, a ja 5 (co drugi dzień) plus jeszcze globulki dopochwowe dla mnie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Flukonazole. Mąż 3 tabletki przez 3 dni, ja 5 tabletek co drugi dzień. Dodatkowo dla mnie Clotrimazolum w globulkach przez 12 dni.
U mnie w posiewie był bardzo liczny wzrost
Kiedyś lata temu. Z mężem dostalismy mniej. Wtedy on 1 tabletkę, a ja dwie (ale nazwy leku nie pamiętam)
Więc bardzo możliwe że dawkowanie jest inne w zależności od ilości np grzybów lub rodzaju leku.
Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Flukonazole. Mąż 3 tabletki przez 3 dni, ja 5 tabletek co drugi dzień. Dodatkowo dla mnie Clotrimazolum w globulkach przez 12 dni.
U mnie w posiewie był bardzo liczny wzrost
Kiedyś lata temu. Z mężem dostalismy mniej. Wtedy on 1 tabletkę, a ja dwie (ale nazwy leku nie pamiętam)
Więc bardzo możliwe że dawkowanie jest inne w zależności od ilości np grzybów lub rodzaju leku.Karcia -
Hey
Dzis Maja ma 4miesiace a jutro minie rok jak beta była pozytywna:)
Trzymam kciuki dziewczyny za was oby też się wam udało. Bo szczerze nie wierzyłam już że zajde bo wiecznie tylko same porażki z tu jednak się udało pozdrawiamyKarcia, Izaura, Smerfetka 84, xyz159, Halszka112, Wiki03, e_mil_ka, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey
Dzis Maja ma 4miesiace a jutro minie rok jak beta była pozytywna:)
Trzymam kciuki dziewczyny za was oby też się wam udało. Bo szczerze nie wierzyłam już że zajde bo wiecznie tylko same porażki z tu jednak się udało pozdrawiamySmerfetka 84, Halszka112, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
Cześć dziewczyny
Agonia powodzenia na spotkaniu w ośrodku. Napisz proszę jak poszło.
Halszka daj znać po wizycie. Powodzenia.
Czy nie macie wrażenia, że dr St ma bardzo luźne podejście do poważnych spraw? Karcia męczysz się już tyle z tym dziadostwem, a ona przepisuje leki w ciemno i daje słowną pewność, że będzie wszystko ok. Nie przekonuje mnie to...
Ona czas szybko leci... I masz taką dużą córkę
Emilka jak tam u ciebie?
Nadziejka - zaglądasz tutaj? Co u ciebie?
Leo jak się czujesz? Który to Tc?Halszka112 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ena u mnie zaczynają się problemy z byłym. Nękanie psychiczne się zaczęło. Nie chce mi się żyć przez to wszystko.
Oj czyli chłop zamiast się skupić na swoim szczęściu, to marnuje swój zasób energii na nękanie ciebie.... Współczuję...