Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy to normalne, że po punkcji juz 6 dzień boli mnie brzuch? Do tego codziennie w nocy wstaje sikać, i chyba zaczyna mi się jakaś infekcja bo w środku mnie pieczę. Czy to moze byc skutek zabiegu?
Chyba normalnie się pochlastam zarazBezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
Halszka112 wrote:No i się zestresowałam, bo zrobiłam sikańca a tam kreska bladziusieńka. Kurde zwariować można.
Dziewczyno jest kreska i to najważniejsze. Ja przy będzie koło 500-600 miałam cień. Teraz to tylko uzbroić się w pokłady spokoju i czekać na bieg zdarzeń. Mocno ci kibicuję, żeby było wszystko ok.
Fionka gratuluję. Zaglądasz i czemu się nie odzywasz?
Smerferka - W naszym przypadku (chodzi o trudności w zajściu w ciążę) to według mnie nie ma co się zastanawiać nad różnicą wieku. Oby się udało i żebyś ty TAM doszła do normalnego stanu i mogła donosić dziecię.
Takaseanka mnie to tak długo nie bolało... Może zadzwoń do dr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 09:28
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Takaseanka a dzwonili już z laboratorium ?? Co do brzucha to mnie aż tak długo też nie bolało. Zapytaj się dr.
A ja myślałam, że już kreska powinna być taka że ho, ho. Wiecie tyle jest tu historii, że pozytywna beta to dopiero początek, że jeszcze tyle może się wydarzyć. A ja chcę się tym cieszyć i krzyczeć że się udało !!!EnaEna lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Takaseanka a dzwonili już z laboratorium ?? Co do brzucha to mnie aż tak długo też nie bolało. Zapytaj się dr.
Jeszcze nie dzwonili, czekam jak na szpilkachBezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
Halszka112 wrote:Takaseanka a dzwonili już z laboratorium ?? Co do brzucha to mnie aż tak długo też nie bolało. Zapytaj się dr.
A ja myślałam, że już kreska powinna być taka że ho, ho. Wiecie tyle jest tu historii, że pozytywna beta to dopiero początek, że jeszcze tyle może się wydarzyć. A ja chcę się tym cieszyć i krzyczeć że się udało !!!
Ja też liczyłam na spektakularne krechy na początku, ale powalającego efektu nie było Domyślam się, że wszystko w Tobie, tam w środku krzyczy z radości, ale najlepiej zachować umiarkowany spokój, bo nikt niestety nie zna się na czarach i nie zagwarantuje, że wszystko będzie szło po naszej myśli. Trzymam mocno kciuki i oby pozytywnie do przodu.
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Bardziej mi chodzi o to kiedy juz tak bezpiecznie próbować żeby nie za wcześnie bo np organizm już będzie gotowy i nie odrzuci stąd moje pytanie o różnice.
Halszka ja w 4 miesiacu robiłam żeby było na pamiątkę i też bladziutko byli aż się zestresowalamHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych co szły długim protokołem przez ile dni bralyscie gonapeptyl na wyciszenie?
Karcia ja gonal brałam od 7 października do 27 października -
nick nieaktualnyKarcia ja brałam chyba 14 zastrzyków i później weszła właściwa stymulacja. Kiedy zaczynasz?
Halszka jutro powtarzasz betę?
Fionka gratuluję!! i nic się nam tu wcześniej nie pochwaliłaś? bardzo się cieszę, że ciążą zakończyła się szczęśliwie mimo trudności -
mag87 wrote:Smerfetka nas dr W zapraszał po 1.5 roku:) wcześniej mówił żeby lepiej organizmowi dać spokój. Nie wiem jak to jest z cesarka, czy wtedy nie powinno się mieć dłuższej przerwy:)
Karcia ja już niestety nie pamiętam jak to szło z gonapeptylem
Dr powiedział żeby między porodami była przerwa 12-18 miesięcy więc teoretycznie już mogłabym próbować. Myślałam że taka przerwa to od porodu do ciąży a nie spodziewałam się że tak szybko można. Tylko nie chciałabym żeby organizm dostał w tyłek mocno. Niby doszłam już dawno do siebie ale ci tam w środku to nie wiadomo jak się wycisza -
A ja myślałam, że już kreska powinna być taka że ho, ho. Wiecie tyle jest tu historii, że pozytywna beta to dopiero początek, że jeszcze tyle może się wydarzyć. A ja chcę się tym cieszyć i krzyczeć że się udało !!!Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Kurde zero odezwu z tej embriologii więc w końcu zadzwoniłam sama. Oczywiście nikt nie odbiera. Dzwonie więc do rejestracji a tam mówią że w embriologii dziś nikt nie pracuje, no więc pytam jak to możliwe, co z zarodkami, nie dostałam żadnej informacji? Oczywiście pani nie wie, musi się skonsultować.... Oddzwaniają po pół godzinie z informacji że czekają do jutra.. i jutro embriolog zadzwoni... ale to 6 dzien! Czy to nie za późno??? No spanikowałam normalnieBezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
Karcia wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych co szły długim protokołem przez ile dni bralyscie gonapeptyl na wyciszenie?
Ja od 20 dnia cyklu do 6 dnia cyklu następnego.Karcia lubi tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
01 maj 2020 - ciąża naturalna