Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Karcia ja brałam chyba 14 zastrzyków i później weszła właściwa stymulacja. Kiedy zaczynasz?
Halszka jutro powtarzasz betę?
Fionka gratuluję!! i nic się nam tu wcześniej nie pochwaliłaś? bardzo się cieszę, że ciążą zakończyła się szczęśliwie mimo trudnościasiastokrota, Halszka112, takaseanka, e_mil_ka, Smerfetka 84, Izaura, Fionka lubią tę wiadomość
Karcia -
EnaEna na szczęście boki już coraz mniej. Nie wiem tylko z kad okropny ból i obrzęk piersi 🙄
Też mam nadzieję na dobre informacje, oczywiście przeczesałam dziś internet czy ten 6 dzień jest w miarę normalny i trochę się uspokoiłam, więc oby choć jeden zarodek tam dla mnie przetrwał w tym laboratorium 😏Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
J_agoda wrote:Z szybkim pytaniem - jeśli ktoś tu jest. Mam zacząć leki do długiego protokołu od 1dc. Zaczęłam właśnie przed chwila plamić - czy już mam brać czy rano?carola12
-
takaseanka wrote:EnaEna na szczęście boki już coraz mniej. Nie wiem tylko z kad okropny ból i obrzęk piersi 🙄
Też mam nadzieję na dobre informacje, oczywiście przeczesałam dziś internet czy ten 6 dzień jest w miarę normalny i trochę się uspokoiłam, więc oby choć jeden zarodek tam dla mnie przetrwał w tym laboratorium 😏
Obrzęk piersi to po progesteronie bo pewnie go przyjmujesz. Co do zarodków to jesli nie dzwonili wczesniej to dobrze. W 6 dobie czasem mrożą a moze już zamrozili.
takaseanka lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Dziś mam 21 dzień cyklu i zaczynam brać zastrzyki na wyciszenie a za tydzień w sobotę czyli 23 zaczynam stymulacje.
Ja zaczynałam gonapeptyl w 23 dniu cyklu
Trzymam kciukiKarcia lubi tę wiadomość
-
Dzisiejsza beta 90,31. W kalkulatorze mówi że przyrost w normie.
Wiki03, Izaura, asiastokrota, Karcia, Monika1983, xyz159, Smerfetka 84, mag87, e_mil_ka, eni33, Fionka, J_agoda, nadziejka88, goldenka28, takaseanka, polopiryna lubią tę wiadomość
-
No to mamy zamrożone 3 blastocysty
Izaura, Wiki03, Halszka112, e_mil_ka, Karcia, eni33, J_agoda, asiastokrota, nadziejka88, polopiryna lubią tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
Halszka jak się cieszę!!! To w lipcu pojawi się Maleństwo yupi 🙂
Takseanka super!!!Halszka112, takaseanka, Karcia lubią tę wiadomość
-
Halszka super super teraz tylko wytrzymać do kolejnej weryfikacji i wizyt ehh mnie to czekanie to zawsze tyle nerwów kosztowało. Trzymam dalej kciuki.
Mam do Ciebie pytanie, Byłam dzisiaj w mejskim robić badania i tam maja teraz trochę odmieniony system odbioru wyników przez neta. Trzeba maila wpisać, ale mnie nikt nie prosił o podanie i wyskakuje mi błąd?! można to jakoś obejść?
Takaseanka- gratulacje, świetny wynik, a tak się martwilaśtakaseanka lubi tę wiadomość
-
mag87 wrote:Halszka super super teraz tylko wytrzymać do kolejnej weryfikacji i wizyt ehh mnie to czekanie to zawsze tyle nerwów kosztowało. Trzymam dalej kciuki.
Mam do Ciebie pytanie, Byłam dzisiaj w mejskim robić badania i tam maja teraz trochę odmieniony system odbioru wyników przez neta. Trzeba maila wpisać, ale mnie nikt nie prosił o podanie i wyskakuje mi błąd?! można to jakoś obejść?
Takaseanka- gratulacje, świetny wynik, a tak się martwilaś
Dziękuję Tam musisz wybrac "uproszczone logowanie" i wpisujesz numer zlecenia i date urodzenia.mag87 lubi tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
Karcia wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych co szły długim protokołem przez ile dni bralyscie gonapeptyl na wyciszenie?
Hej, ja szłam długim protokołem i Gonapeptylu przyjęłam 3 op (21 ampułek). 1 opakowanie kosztowało 3,20 z refundacją, albo 6,40. Na 100% to coś koło 120 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 10:28
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusiek90 wrote:Hej, ja szłam długim protokołem i Gonapeptylu przyjęłam 3 op (21 ampułek). 1 opakowanie kosztowało 3,20 z refundacją, albo 6,40. Na 100% to coś koło 120 zł.
martusiek90 lubi tę wiadomość
Karcia