Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka kciuki za jutrzejszą betę
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Halszka - technicznie kiedy mogłabyś mieć wizytę? Będziesz jeśli dobrze rozumiem jeszcze raz sprawdzać betę?
Takaseanka - pytam, bo z kolei moja znajoma miała transfer od razu po histeroskopii w sensie w następnym cyklu. Może to zależy od rodzaju polipa czy metody usuwania?
Tak, jutro badam betę i wyniki wysyłam dr i będę czekać na jego decyzję. Bo tak naprawdę to ja nie wiem kiedy mogłabym iść na wizytę.J_agoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka o której wyniki? Bo znając Cię to już pewnie byłaś w laboratorium
-
Smerfetka jak Ty mnie dobrze znasz 😀😀
Kochane beta z dzisiaj 303.6 !!!!!♥️
goldenka28, Karcia, xyz159, e_mil_ka, Smerfetka 84, asiastokrota, mag87, J_agoda, eni33, Wiki03, martusiek90, Fionka lubią tę wiadomość
-
Halszka po stokroć SUPER
-
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Halszka lekarz już oddzwonił do Ciebie? Kiedy masz mieć wizytę?
No właśnie nie dzwonił i ja zadzwoniłam do kliniki a tam Pani mi mówi, że nie ma mnie w grafiki bo na 4 weryfikację to muszę się umówić a nic mi dr.nie powiedział. Najgorsze to to, że leki mi się kończą. Pani kazała napisać maila z opisem sytuacji i czekam. -
Halszka chyba lekkie przegięcie- przecież Ty tak naprawdę to nie skorzystałas z jednej weryfikacji, bo dr nie oddzwonił. To by mogli to podciągnąć. A tak niedość że się stresujesz, nie masz leków to pewnie jeszcze musiałaś zapłacic za infolinię.
-
hej dziewczyny, u mnie beta 11dpt 3dniowego 172 ale dopadła Mnie taka hiperstymulacja że chyba umrę ... od razu po punkcji nie miałam dopiero zaczęło Mi się robić od Piątku i to w niewyobrażalnym tempie ...
eni33, Wiki03, Karcia, Izaura, e_mil_ka, goldenka28, Fionka lubią tę wiadomość
Starania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
nick nieaktualnyMiśka1234 wrote:hej dziewczyny, u mnie beta 11dpt 3dniowego 172 ale dopadła Mnie taka hiperstymulacja że chyba umrę ... od razu po punkcji nie miałam dopiero zaczęło Mi się robić od Piątku i to w niewyobrażalnym tempie ...
Miśka super!! Oby pieknie rosła 😊 hiperka niestety może się rozwijać bardziej jak rośnie beta... Byłaś u lekarza?
Dowiedziałam się dziś o ciąży męża siostry... Bardzo się cieszę... Ale.. Popłakałam się... Myślałam, że mam już za sobą te negatywne uczucia na wieść o czyjejś ciąży... A jednak trudno tak do końca się ich wyprzeć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 22:04
-
Miśka1234 wrote:hej dziewczyny, u mnie beta 11dpt 3dniowego 172 ale dopadła Mnie taka hiperstymulacja że chyba umrę ... od razu po punkcji nie miałam dopiero zaczęło Mi się robić od Piątku i to w niewyobrażalnym tempie ...Karcia
-
Wiki03 wrote:Miśka super!! Oby pieknie rosła 😊
Dowiedziałam się dziś o ciąży męża siostry... Bardzo się cieszę... Ale.. Popłakałam się... Myślałam, że mam już za sobą te negatywne uczucia na wieść o czyjejś ciąży... A jednak trudno tak do końca się ich wyprzeć...Wiki03, martusiek90 lubią tę wiadomość
Karcia