Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Dzisiejsza beta 90,31. W kalkulatorze mówi że przyrost w normie.
Halszka jest pięknie i niech rośnie dalej
Karcia wrote:Dziękuję też właśnie płaciłam po 3,2 za opakowanie a przy pierwszym podejściu ponad 100 i niby Zbroch mówił że miałam refundację. Jak to refundacja refundacji nie równa
Kilka razy w roku zmieniają się ceny i leki refundowane... najtaniej płaciłam rok temu za lekiHalszka112, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ena czytam na bieżąco, ale wole pisać z komputera niż telefonu (jestem staroświecka). Czasu najwięcej mam wieczorem, gdy już wszystko ogarnięte, ale i wtedy dziewczyny na forum już mają odpowiedzi na zadane pytania i nie chcę dublować
Karcia ja gonapeptyl brałam przez 20 dni, a gonal przez 9 dni. Co do recept to z moich notatek wynika, że w 2016 też zapłaciłam 3,20 ale raz 186,85 bo lekarz powiedział, że skończyły mu się recepty z refundacją a ja w to uwierzyłam.
Smerfetka ja jestem po CC, mi dr W sugerował wstrzymać się z kolejną ciążą do lipca 2020 (wtedy minie rok od porodu), ale przez 12 lat cudu natury nie było więc nie liczę na wpadkę
Halszka super przyrost. A czy progesteron nadal musisz badać czy tylko betę?
Wiki03, Karcia, Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś zaczynał długi protokół od Rigevidonu? Jeśli dobrze pamietam lekarz kazał mi brać od 1 dc, a jak dziś dzwoniłam umówić się na wizytę to sprawdzono mi w karcie i mam napisane od 2 dc. To jak to w końcu jest ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 15:46
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Zamrożone czyli będą podawać w kolejnym cyklu?
J_agoda, w kolejnym albo później. Mam polip endometrialny więc lekarz zalecił poczekać czy się wchłonie, podobno może przeszkadzać.Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
Fionka dr kazał mi jeszcze we wtorek zbadać betę, estradiol i progesteron.
Jagoda ja brałam leki antykoncepcyjne od 3 dc.
Karcia mi kiedyś posiew pobierała położna.
Bardzo dziękuję za gratulacje 😘Karcia, J_agoda lubią tę wiadomość
-
EnaEna wrote:Cześć
TAKASEANKA JAK SIĘ CZUJESZ?
EnaEna już dobrze, brzuch w końcu przestał mnie boleć 🙂 nadal tylko bolą mnie piersi, a właściwie sutki i to tak okropnie 🙄 chyba faktycznie przez ten Duphaston. No i teraz czekam na @ żeby sprawdzić czy polip się wchłonął ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 22:18
EnaEna lubi tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
takaseanka wrote:EnaEna już dobrze, brzuch w końcu przestał mnie boleć 🙂 nadal tylko bolą mnie piersi, a właściwie sutki i to tak okropnie 🙄 chyba faktycznie przez ten Duphaston. No i teraz czekam na @ żeby sprawdzić czy polip się wchłonął ✊
Czyli teraz, jak okaże się, że polip się wchłonął to zabierzesz mrozaczka ??
Trzymam kciuki by dziad zniknął !!!! -
Halszka112 wrote:Czyli teraz, jak okaże się, że polip się wchłonął to zabierzesz mrozaczka ??
Trzymam kciuki by dziad zniknął !!!!
Tak dokładnie!!! Dziękuje ♥️ No też mam taką nadzieję bo jak się okaże, że trzeba go usunąć to jesteśmy 3 miesiące w plecy... 🙄
Jeszcze max 2 tygodnie i będzie wiadomo na czym stoimy 🙂Halszka112, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
J_agoda wrote:Takaseanka a czemu aż 3 miesiące ? Będzie usuwany histeroskopowo, jeśli się nie wchłonie ?
J_agoda w sumie nie wiem jak natomiast dostaliśmy informacje że śluzówka będzie musiała się porządnie wygoić po usunięciu żeby były idealne warunki do transferu i, że to może trwać ok 2 miesiące. A plus do tego teraz czekanie na @ i ewentualny zabieg więc doliczam max kolejny mc.Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
J_agoda wrote:Takaseanka a czemu aż 3 miesiące ? Będzie usuwany histeroskopowo, jeśli się nie wchłonie ?
Halszka jak samopoczucie ?
Dziękuję, dobrze. Cierpie tylko na jakąś ranna bez senności. Nie mogę spać od 2-3 a później w pracy i po południu jestem nie przytomna.
Dzisiaj idę do endokrynolog bo moje TSH jest za wysokie. A tak ogólnie to chciałabym być już po wizycie i wiedzieć, że Bąbelek jest i że jest w odpowiednim miejscu.Smerfetka 84, Karcia, goldenka28, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Dziękuję, dobrze. Cierpie tylko na jakąś ranna bez senności. Nie mogę spać od 2-3 a później w pracy i po południu jestem nie przytomna.
Dzisiaj idę do endokrynolog bo moje TSH jest za wysokie. A tak ogólnie to chciałabym być już po wizycie i wiedzieć, że Bąbelek jest i że jest w odpowiednim miejscu.
Halszka też tak miałam, przerwa w śnie między 2 a 3. Może to dobry znak 😉Halszka112, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Halszka - technicznie kiedy mogłabyś mieć wizytę? Będziesz jeśli dobrze rozumiem jeszcze raz sprawdzać betę?
Takaseanka - pytam, bo z kolei moja znajoma miała transfer od razu po histeroskopii w sensie w następnym cyklu. Może to zależy od rodzaju polipa czy metody usuwania?Marzenia się spełnia