Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka super, mam nadzieję że uda się na pierwszej rozprawie zakończyć 🙂
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Dziewczyny chyba jest dobrze. Beta 33.2 !!!!
Super!! przyrost prawidłowy, to najważniejsze
e_mil_ka wrote:Asiu super wiadomość w końcu mozecie w pełni cieszyć się Adamem no i już spokojem. Koniec zalatwiania tych wszystkich formalnosci.
Halszka ciche gratulacje i trzymam kciuki za dalsze przyrosty
A ja dziewczyny mam sprawę rozwodową już 29 listopada bardzo się cieszę że tak szybko.
Następna dobra wiadomość teraz tylko żeby rozprawa poszła bezproblemowo i bez większych stresów już niedługo będziesz mogła odetchnąć z ulgą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 12:26
Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Halszka sale uper! Przyrost bardzo ładny Wszystko idzie w dobrym kierunku Niezmiennie trzymam kciukiza dalszy rozwój, teraz to już chyba będziesz umawiała się na wizytę pęcherzykową
Emilka, a widzisz, u Ciebie też raz raz i zaraz będziesz mogła oddzielić grubą krechą przeszłość i z nową kartą i nowym partnerem układać przyszłośće_mil_ka, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Halszka super wiadomości. Niech maluszek rośnie
Asiastokrota wspaniałe, że już oficjalnie jesteście rodzina. Adaś ma wspaniałych rodziców i cudowne dzieciństwo przed sobą.
Takaseanka ksiuki za twoje zarodki. Niech ładnie się rozwijają.
Emilka jeszcze miesiąc i oficjalnie zaczynasz nowe życie. Powodzenia!asiastokrota, e_mil_ka, Halszka112, takaseanka lubią tę wiadomość
-
Dzwonił dr. i kazał kolejna weryfikacja zrobić 19.11. czyli za tydzień we wtorek. Czemu aż taka przerwa ??
Mag a jak było u Ciebie ?? ile dpt byłaś na wizycie ??
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i gratulacje !!!!😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 16:45
EnaEna, xyz159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Dzwonił dr. i kazał kolejna weryfikacja zrobić 19.11. czyli za tydzień we wtorek. Czemu aż taka przerwa ??
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki i gratulacje !!!!😘
Pewnie dr chce Ci zaoszczędzić stresu... Ale powiem szczerze, że ja bym nie wytrzymała i jeszcze chociaż jedna betę zrobiła 😁Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Dzwonił dr. i kazał kolejna weryfikacja zrobić 19.11. czyli za tydzień we wtorek. Czemu aż taka przerwa ??
Nie wiem Halszka, dzisiaj masz 7dpt? Może przez to że było wolne to po prostu się poprzestawiały. Ja robiłam 3-6-10 dpt. Potem miałam zrobić dzień przed wizytą czyli ok 21-24 dpt . Myślę, że nie masz co się doszukiwać Beta ładnie rośnie, przyrosty masz w normie, także póki co super, brak powodów do zmartwień Ja chyba też bym nie wytrzymała i jednak zrobiła sobie dla spokoju ducha tak np za te 3 dni czyli w 10 dpt i wtedy dopiero w 14 tak jak dr kazałHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Dzwonił dr. i kazał kolejna weryfikacja zrobić 19.11. czyli za tydzień we wtorek. Czemu aż taka przerwa ??
Halszka bardzo się cieszę, że beta ładnie rośnie. Je, je, je, - kolejny brzuszek rośnie
Asiastokrotka - W końcu dopięliście sprawy na ostatni guzik - domyślam się, że wam ulżyło.
Emilka - Kolejny krok przed Tobą... Zamknąć jeden etap życia i wejść w kolejny. Oby wszystko poszło po twojej myśli.asiastokrota, Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:Asia super wiadomość W końcu bez urzędników, sądów i kuratorów. Cieszcie się sobą.
Halszka gratuluję!!!
* Dziewczyny mam do oddania duphaston - zostało 14 tabletek oraz acard 49 tabletek.
Nadziejka ty już zaczęłaś brać leki? -
EnaEna wrote:Cześć
Halszka a zrobiłaś sikańca?
Agonia co tam u ciebie?
Nie, nie zrobiłam jeszcze ale właśnie mam taki zamiar. Tyle lat starań a ja w domu nie mam ani jednego testu. W piątek zrobię betę a później we wtorek tak jak kazał dr.Smerfetka 84, EnaEna, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
EnaEna wrote:Fionka a co tam u ciebie?
Ena czytam na bieżąco forum i zmagania dziewczyn.
Od 4 miesięcy jestem po raz drugi szczęśliwą mamą. Ciąża na początku była problematyczna i była obawa kolejnego poronienia, ale udało się. Wykorzystałam wszystkie moje mrozaki.
e_mil_ka, Smerfetka 84, Halszka112, Karcia, mag87, asiastokrota, Izaura, EnaEna, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:Ena czytam na bieżąco forum i zmagania dziewczyn.
Od 4 miesięcy jestem po raz drugi szczęśliwą mamą. Ciąża na początku była problematyczna i była obawa kolejnego poronienia, ale udało się. Wykorzystałam wszystkie moje mrozaki.
Fionka a jaka różnica wieku? Pytam ponieważ mąż mi truje żeby jak najszybciej próbować kolejnego mrozaka wziąć a ja nie wiem kiedy najlepiej. Dlugo czekać nie mogę że względu na wiek. Mam jeszcze chwilę bo przeciez dopiero 3,5 miesiąca mamy -
Smerfetka - prawie 3 lata (bez 2 miesięcy). Po mrozaki zaczęliśmy jeździć do Białegostoku, gdy mały miał 14 miesięcy, chciałam różnice wieku ok. 2 lat. Teraz myślę, że ta różnica 3 lata jest idealna bo starszak już co raz bardziej samodzielny więc jest mi łatwiej.
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka co do różnicy wieku to u nas dziś mała kończy 2 latka a jeśli druga urodzi się w terminie to różnica będzie 2lata i 3 miesiac.
Dodam jeszcze że jakby szczęście nam dopisało i przy poprzednim podejściu nie było by pustego jaja to różnica była by mniejsze niż 2 lata bo termin by był na lipiec.
To wy musicie poczuć i stwierdzić że to już czas na drugie ale też uważam że nie ma na co czekać.Karcia, Halszka112, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:No i się zestresowałam, bo zrobiłam sikańca a tam kreska bladziusieńka. Kurde zwariować można.
Moje kreski też były bladziusieńkie więc nie przejmuj sięHalszka112 lubi tę wiadomość