Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartusiek90 wrote:Cześć dziewczyny.
Czytam Was od jakiegoś czasu i za każdą trzymam mocno kciuki. Uważam Was za skarbnicę wiedzy.
Mam pytanie: czy jeśli miałam transfer 5-dniowego zarodka, i zrobiłam betę 12 dpt i wyszła negatywna, to raczej nie ma sensu jej powtarzać, co? Chyba po prostu muszę się pogodzić, że niestety nie udało się pierwsze podejście.
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Was serdecznie.
Niestety... Beta w 12 dpt powinna już wyjść pozytywna... Bardzo mi przykro 😪martusiek90 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Tekaseanka jak się czujesz ??
Halaszka112 dziękuje że pytasz ♥️
Ból brzucha trochę mniejszy natomiast nadal jest, najgorzej przy chodzeniu, siusianiu, wydaje mi się, że jest też lekko obrzęknięty. Ale ogólnie dość słabo się czuję, mam wrażenie jakbym miała być chora 🙄 Mam nadzieję że to wszystko po punkcji i zaraz minie.
Dzwonili dziś z embriologii, z 7 pobranych, 4 się nadawały do zapłodnienia, a zapłodniły się 3. Pani powiedziała, że wyglądają bardzo ładnie i że da znać w czwartek - 5 dzień, tak więc czekam 😏Wiki03, Halszka112, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
Halszka czekam jutro na wspaniałe wieści &&&&&
Cześć Ciotki, u nas wszystko dobrze 😁 Po prawie 10 m- cach oczekiwania zostaliśmy uznani za rodzinę, oficjalnie, prawnie a przede wszystkim nierozerwalnie !!!!!! Akt urodzenia Adama z nami jako rodzicami to najwspanialszy dokument w moim życiu >3 Pozdrawiamy Was serdecznie, trzymajcie się cieplutko papaWiki03, Izaura, martusiek90, eni33, xyz159, Halszka112, takaseanka, J_agoda, Smerfetka 84, mag87, Karcia, goldenka28, Fionka, e_mil_ka, mama_byc7, Lura82, polopiryna lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Halszka112 wrote:Dziewczyny dzisiaj beta 12,33 !!!
Halszka - kciuki!!
Zdecydowałam się na dr Hajdusianka Czy pamiętasz może ile kosztowała pierwsza wizyta u dr?Halszka112 lubi tę wiadomość
Początek starań: 2015
2iui
Zmiana kliniki
04.2020 początek długiego protokołu ivf z mrożeniem zarodków
FAMSI - 3 blastki ❄️ 5.1.1 ❄️❄️5.2.2
Ja 35l. - FraX, AMH 1,36, poza tym ok
Mąż 37l. - wyniki ok
IVF ❄️27.01.2022; 18dpt beta 47,8; 22dpt beta 2,2💔
Zostały ❄️❄️ z nieprawidłowym wynikiem PGD -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Halszka czekam jutro na wspaniałe wieści &&&&&
Cześć Ciotki, u nas wszystko dobrze 😁 Po prawie 10 m- cach oczekiwania zostaliśmy uznani za rodzinę, oficjalnie, prawnie a przede wszystkim nierozerwalnie !!!!!! Akt urodzenia Adama z nami jako rodzicami to najwspanialszy dokument w moim życiu >3 Pozdrawiamy Was serdecznie, trzymajcie się cieplutko papa
Aśka super wiadomość 😊 w końcu możecie odetchnąć !!! ❤️ Buziaki dla Adasia 😘asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia ale cuuudnie ♥️♥️ Tak się cieszę !!
Arka_a my pierwszą wizytę (konsultacje)mieliśmy za darmo. Invikcie jest tak, że jeśli miałaś już jakieś nie powodzenie w ivf to konsultacje masz gratis. A później to 160 zł, wydaje mi się że wszystkie tyle kosztowały wizyty.
Takaseanka, masz 3 zarodki, super. Dalej trzymam za nie kciuki !! Dawaj nam znać
takaseanka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Asia gratulacje! Wreszcie się udało!!!
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Halszka czekamy na wieści i mocne kciuki ściskam
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba jest dobrze. Beta 33.2 !!!!
Karcia, Izaura, eni33, goldenka28, asiastokrota, Smerfetka 84, takaseanka, J_agoda, Fionka, e_mil_ka, Wiki03, martusiek90, mag87, nadziejka88, xyz159, Monika1983, Ark_a, polopiryna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Halszka moje gratulacje.
-
Halszka112 wrote:Dziewczyny chyba jest dobrze. Beta 33.2 !!!!
Wow jest dobrze,GRATULACJE kochana >3 >3 >3Halszka112 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Halszka C U D O W N I E 😁🙂🙂🙂🙂
-
Asiu super wiadomość w końcu mozecie w pełni cieszyć się Adamem no i już spokojem. Koniec zalatwiania tych wszystkich formalnosci.
Halszka ciche gratulacje i trzymam kciuki za dalsze przyrosty
A ja dziewczyny mam sprawę rozwodową już 29 listopada bardzo się cieszę że tak szybko.Smerfetka 84, Izaura, Wiki03, Halszka112, Karcia, asiastokrota, mag87, xyz159, polopiryna lubią tę wiadomość