Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dr nie zadzwonił...ale leków nie odstawiam . Muszę poczekać do wtorku i się z nimi skontaktować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 15:37
-
Część dziewczyny,
Jestem po wczorajszej punkcji i czuję się okropnie ☹️ ból brzucha tragiczny, a od antybiotyku ciągle mi niedobrze. Pobrali 7 komórek, to dużo?
Dr powiedział że to dobrze, ale podczas USG było 11 komórek więc z kad tą różnicą? Po zastrzyku ovitrell coś się z nimi stało?
Matkooo strasznie się stresuje, nie wiem jak ja przeżyje te 5 dni 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 11:26
Bezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
nick nieaktualnytakaseanka wrote:Część dziewczyny,
Jestem po wczorajszej punkcji i czuję się okropnie ☹️ ból brzucha tragiczny, a od antybiotyku ciągle mi niedobrze. Pobrali 7 komórek, to dużo?
Dr powiedział że to dobrze, ale podczas USG było 11 komórek więc z kad tą różnicą? Po zastrzyku ovitrell coś się z nimi stało?
Matkooo strasznie się stresuje, nie wiem jak ja przeżyje te 5 dni 🙄
7 komórek to dobrze, tym bardziej, że możesz tylko 6 zapłodnić. Na usg mogło być widać 11 pęcherzyków, ale niektóre mogły okazać się puste... Nie w każdym jest niestety komórka. Tak się niestety zdarza... Trzymam kciuki za piękne zarodki ✊✊✊ -
nick nieaktualnytakaseanka wrote:Część dziewczyny,
Matkooo strasznie się stresuje, nie wiem jak ja przeżyje te 5 dni 🙄 -
takaseanka wrote:Część dziewczyny,
Matkooo strasznie się stresuje, nie wiem jak ja przeżyje te 5 dni 🙄
Trzymam kciuki za piękne zarodki !!! I tak, pij dużo wody i dieta wysokobiałkowa. -
Dziewczyny dzisiaj beta 12,33 !!!
Izaura, Karcia, mag87, Wiki03, asiastokrota, Smerfetka 84, goldenka28, EnaEna, eni33, e_mil_ka, Monika1983 lubią tę wiadomość
-
Ark_a wrote:HEJ xyz159, nie sprawdzaliśmy genetyki ani immunologii. Dopiero z tego forum dowiedziałam się, że to może być przyczyna niepłodności. Nie znam też żadnych par, które miałyby tego rodzaju problem - nasienie, jajniki, jajowody w porządku, żadnej endometriozy, @ jak w zegarku, a ciąży jak nie było, tak nie ma Po tym, co napisałaś zaczęłam trochę szperać w internecie i widzę, że tego rodzaju badania robi doc. Paśnik, ale nie wiem czy warto do niego jechać, skoro nie miałam in-vitro? Tzn. czy i tak mi nie powie, że najpierw powinnam spróbować in vitro a potem dopiero grzebać w immunologii?
Też mam typową jesienną deprechę Na co dzień wyglądam na uśmiechniętą i zadowoloną z życia, ale w środku czuję taką pustkę. Najgorzej, że nawet nie mam z kim o tym porozmawiać
Ark_a ja z mężem to taki przypadek. Nasienie super, jajniki jajowody ok miesiączka jak w zegarku co 28 dni. Ciąży przez 4 lata starań brak. Dopiero ivf nam pomogło i mamy prawie 2letnia córeczkę. Ja mam amh bardzo niskie i podejrzewam że tu może być problem. Wcześniej też miałam polipy ale dwie histwroskopie i na razie się nie odnawiaja. A robiłas badanie amh? -
nick nieaktualny
-
Halszka112 wrote:Dziewczyny dzisiaj beta 12,33 !!!
Super! To dobry znak trzymam mocno kciuki za przyrostHalszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Czytam Was od jakiegoś czasu i za każdą trzymam mocno kciuki. Uważam Was za skarbnicę wiedzy.
Mam pytanie: czy jeśli miałam transfer 5-dniowego zarodka, i zrobiłam betę 12 dpt i wyszła negatywna, to raczej nie ma sensu jej powtarzać, co? Chyba po prostu muszę się pogodzić, że niestety nie udało się pierwsze podejście.
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Was serdecznie.