Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny proszę o radę. W poniedziałek miałam dostać okres i do 5 dc zgłosić się do lekarza- rozpoczynamy przygotowanie do iv. Dziś jest 36 dc i nic (cykle mam 28-29dniowe) . zrobilam dwa testy - oba negatywne. Byłam na wizycie w 24 dc i dr wpisal ze prawy jajnik z pęcherzykiem 20mm. Mówił że mógł zostać nawet po poprzedniej owulacji. Objawy miałam przedokresowe- pobolewały mnie piersi i brzuch ale ustępują i dalej nic. Trochę się zmartwilam bo zawsze coś się zadzieje co psuje nam plany.
-
ona84 wrote:Hey Eni zdrówka dla was
Agonia Karcie trzymam kciuki za adopcje
Smerfetka jak córcia?
A dziękuję malutka dobrze. Tzn pojawiło nam się pieluszkowe zapalenie skóry nie wiadomo skąd ale już dostaliśmy krem do smarowania i leczymy. Dzisiaj mieliśmy kiepską noc chyba ząbki dokuczają bo wymiotowała ale jakaś taką samą ślina i mocno płakała. Zobaczymy jak będzie w dzień. Poprzednie dwa wyszły bez żadnych dolegliwości a teraz coś dokucza. A jak Majeczka? -
Smerfetka 84 wrote:A dziękuję malutka dobrze. Tzn pojawiło nam się pieluszkowe zapalenie skóry nie wiadomo skąd ale już dostaliśmy krem do smarowania i leczymy. Dzisiaj mieliśmy kiepską noc chyba ząbki dokuczają bo wymiotowała ale jakaś taką samą ślina i mocno płakała. Zobaczymy jak będzie w dzień. Poprzednie dwa wyszły bez żadnych dolegliwości a teraz coś dokucza. A jak Majeczka?
A tak była na antybiotyku,męczył ja katar spywa po ścianie już długo nie przechodzi.Zebow brak ,zaczyna coś pełzać.A tak wesoła dziewczynka:) -
ona84 wrote:Oo a jak wygląda te pieluszkowe zapalenie.?Maja ma2place na udach czerwone raz mocniej raz mniej.Ale też na twarzy czerwona szorstka kaszka.MowiaAZS nabiał jak zjem to jej bardziej wywala.Dzis jej dam jogurt i zobaczę czy wywali mocniej.
A tak była na antybiotyku,męczył ja katar spywa po ścianie już długo nie przechodzi.Zebow brak ,zaczyna coś pełzać.A tak wesoła dziewczynka:)
To jest takie czerwone jak odpazenue na Pipi ale z białym srodeczkiem takie pryszcze. Ja myślałam że to odpazone ale nie. A w czym kapuesz? Nam plamki na łokciach się pojawiły jakiś czas temu okazało się że od płynu Nivea żeby zniknęło to teraz kąpaliśmy w emolium i jest ok. Jogurciki jemy i póki co nic na e ma i takie puddingi waniliowe -
Hej Ciotki, ja po prośbie. Jakiś czas temu pisałyście o super sklepie z fotelikami do auta. Proszę o namiar, nazwę sklepu , ulicę. Dziękuję z góry, pozdrawiam serdecznieAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Hej Ciotki, ja po prośbie. Jakiś czas temu pisałyście o super sklepie z fotelikami do auta. Proszę o namiar, nazwę sklepu , ulicę. Dziękuję z góry, pozdrawiam serdecznie
Strefa fotelikow, ul marka Kotańskiego 2asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Smerfetko bardzo dziękuję :*
Nie ma za co 🙂 -
Eni, jak malutka? Wyszlyscie już ze szpitala?
-
Hej dziewczyny ja troche z innej beczki,
czy wy tez macie ostatnio taki problem z umowieniem sie na wizyte? i z bardzo nieprzyjemnymi Paniami pielegniarkami na recepcji?
No normalnie jakis kosmos, człowiek chodzi kilka lat zostawia takie pieniadze, a zero jakiejs empatii przez ten telefon. Jakies głupie podśmiehujki bo inaczej tego nazwac nie mozna. Mowie ze jestesmy w trakcie przygotowan do invitro i mialam teraz zabieg w szpitalu i po nim mialam sie zglosic po tygodniu to babka mi mowi ze konsultacja na 3 marca najblizej.... pytam jaka konsultacja przeciez jestem juz w trakcie procedury mialam pobrane i zamrozone komorki, to naskoczyla na mnie ze nie wiem nawet co robie bo to chodzi o kriotransfer a nie o in vitro... no zesz kutwa rece opadaja... Az sie rozryczałam po tej rozmowie... stresuje sie okropnie, a jeszcze taki problem zeby sie zapisac. A o zapisaniu sie do lekarza do którego masz zaufanie to juz nawet nie ma mowy. Doprowadze ta procedure do konca i ide z tamtad jak najdalej, bo chyba naprawde szkoda nerwów. Widze ze ida tylko na ilosc pacjentow i na kase, a nie na profesjonalna opiekeBezpłodność idiopatyczna
3 nieudane IUI
9 listopada 2019 - punkcja
15 listopada 2019 ❄️❄️❄️
31 styczeń 2020 histeroskopia - polip
01 maj 2020 - ciąża naturalna -
Agonia życzę, aby w jak najszybszym czasie spełniło się Wasze marzenie. Podziwiam za podjęcie nie łatwej decyzji i trzymam kciuki.
Karcia powodzenia w znalezieniu odpowiedniej pracy, w jakiej branży szukasz?
Eni super, że dobrze się skończyło, gratuluje!!!
Asiastokrota wszystkiego naj dla Adasia, widzę ze już 2 latka skończył
Ena wróciłaś już do pracy?
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakaseanka ja ostatnio miałam do czynienia z arte w czerwcu, to był mój 4 ostatni transfer. też wtedy miałam problem z umówieniem się do lekarza, którego chciałam, ostatecznie poszłam do tych, których mi przydzielono. O paniach na recepcji to już kiedyś pisałam, że bardzo nie przyjemne, wręcz czułam się tam jak niechciany pacjent, spóźniłam się 5min to dostałam opiernicz i informacje, że wpuszczono przede mną inną pacjentkę, która jest w ciąży i nie mogła dłużej czekać. Jakby mi ktoś w mordę dał....
takaseanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fionka wrote:Agonia życzę, aby w jak najszybszym czasie spełniło się Wasze marzenie. Podziwiam za podjęcie nie łatwej decyzji i trzymam kciuki.
Karcia powodzenia w znalezieniu odpowiedniej pracy, w jakiej branży szukasz?
Eni super, że dobrze się skończyło, gratuluje!!!
Asiastokrota wszystkiego naj dla Adasia, widzę ze już 2 latka skończył
Ena wróciłaś już do pracy?Karcia -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ona wiesz czy On specjalizuję się w leczeniu niepłodności też? Długo Twoja siostra do niego chodzi? Zadowolona jest? Moja siostra też do niego chodzi, już bardzo długo i sobie chwali, tylko, że Ona nie leczy się u niego na niepłodność.....
To mi.odposalaIzaura lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Halszka dobrze pamiętam, że miałaś KIR AA? Brałaś coś na to do transferu?
Wiki dobrze pamiętasz. Docent P. przepisał mi accofil, ale dr H. nie był co do tego przekonany i przy pierwszym transferze nic nie miałam. Gdyby znowu się nie udało to byśmy go wzięli.
Izaura jak po gastro ??Izaura, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny