Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam jeszcze decyzji nie ma , bo cały czas myślą nad nami, ale raczej będzie na tak. Maja w przyszłym tygodniu dzwonić. Jeżeli do środy nie zadzwonią to mam dzwonić.
Halszka112, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Dzwoniłam jeszcze decyzji nie ma , bo cały czas myślą nad nami, ale raczej będzie na tak. Maja w przyszłym tygodniu dzwonić. Jeżeli do środy nie zadzwonią to mam dzwonić.Karcia
-
Agonia777 wrote:Dzwoniłam jeszcze decyzji nie ma , bo cały czas myślą nad nami, ale raczej będzie na tak. Maja w przyszłym tygodniu dzwonić. Jeżeli do środy nie zadzwonią to mam dzwonić.
Jak można tak stresować ludzi i trzymać w niepewności tyle czasu. To jest nieludzkie -
Karcia wrote:Ja pierdziele nad czym oni myślą to ja nie wiem. Tak sobie myślę że skoro oni Mają takie wymogi to nam tzn mi i mezowi zwykłym robolom co nie są urzędnikami ani nie mają innych ważnych stanowisk to zupełnie nas odrzuca.
Karcia nie myśl tak . Oceniają Ciebie jako osobę a nie to jaki masz zawód. Wiadomo patrzą by dziecku zapewnić dobre warunki materialne. Nie jesteś gorsza od innych. I na pewno Was zakwalifikująKarcia, Smerfetka 84, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Karcia nie myśl tak . Oceniają Ciebie jako osobę a nie to jaki masz zawód. Wiadomo patrzą by dziecku zapewnić dobre warunki materialne. Nie jesteś gorsza od innych. I na pewno Was zakwalifikująKarcia
-
Karcia wrote:Wiesz rozmawiałam z znajoma i mówiła że odrzucili ich bo mieli zastrzeżenia do wysokości ich dochodów. I niby nie mają prawa a jednak nie mamy na to wpływu. No ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy. U mnie to jeszcze napewno potrwa długo bo mam remont do zrobienia a nie wiadomo jak będzie teraz u męża w firmie przez tego wirusa.
Karcia grunt to pozytywne nastawienie, nie martw się będzie dobrze. Oni zostali odrzuceni może z innego powodu ale nie mówią, a wy przejdziecie wszystko i dostaniecie upragnione dzieckoKarcia lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Karcia grunt to pozytywne nastawienie, nie martw się będzie dobrze. Oni zostali odrzuceni może z innego powodu ale nie mówią, a wy przejdziecie wszystko i dostaniecie upragnione dziecko
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Karcia -
Halszka, ale Ty to się kwarantannuj 😉
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Hejka, Jagoda jak u Ciebie ?? Wszystko się udało ?? Nie przełożyli Ci nic przez tego korona ??
Dziękuję, że pytasz. Uważaj na siebieHalszka112, Monna 88, Smerfetka 84, Karcia lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Jestem punkcji. Odwołane są transfery. Czekam na telefon z labo, nie wiem ile im się udało zapłodnić, czy w ogóle coś się udało.
Dziękuję, że pytasz. Uważaj na siebie
Dziękuję 😘 daj znać jak się dowiesz. I trzymam kciuki za jajeczka niech się pięknie zapładniają !! -
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Teraz właśnie czytam, że zabiegi mogą być kontynuowane. Chętnie się dowiem, Czy będzie możliwość transferu w kolejnym cyklu.
Jest tu ktoś jeszcze poza mną, kto jest w trakcie procedury?
Ja! Punkcja w przyszłym tygodniu. Pytanie ile będziemy czekać na transfery....Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Teraz właśnie czytam, że zabiegi mogą być kontynuowane. Chętnie się dowiem, Czy będzie możliwość transferu w kolejnym cyklu.
Jest tu ktoś jeszcze poza mną, kto jest w trakcie procedury?
Jagoda jak czegoś się dowiesz to daj znać bo mnie to też dotyczyJ_agoda lubi tę wiadomość
-
Monna 88 wrote:Jagoda jak czegoś się dowiesz to daj znać bo mnie to też dotyczy
Gdzie podchodzisz do procedury? Ile jajeczek Ci pobrano?Marzenia się spełnia -
nick nieaktualny