Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Hej kochane 😘 co u Was słychać? Strasznie tu cicho....
Emilko jak samopoczucie? Miałaś już kolejną wizytę?
Agonia jak u Ciebie? Szkolenie adopcyjne już ruszyło?
Wiki tak miałam wizytę. Maluszek pięknie się rozwija bije serduszko jak dzwon ale niestety trafiliśmy do szpitala ze względu na infekcję układu moczowego ale może jutro już wyjdęSmerfetka 84, Wiki03, asiastokrota, Karcia, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Emilko i jak Twoje bakterie, wypuścili Cię?
-
Smerfetka 84 wrote:Emilko i jak Twoje bakterie, wypuścili Cię?
Nie ma bakterii widocznie źle pobrałem mocz jakoś musiała się pròbka zanieczyścić. W pierwszym badaniu w szpitalu wyszły tylko azotyny bez bakterii lekarz zdziwiony bo jak azotyny to i bakterie. Powtórzyli badania i czysto. W niedzielę wyszłam i jestem już na L4
Smerfetka a Wy kiedy po mrozaczka?
Wiki jakie plany?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2020, 06:19
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Nie ma bakterii widocznie źle pobrałem mocz jakoś musiała się pròbka zanieczyścić. W pierwszym badaniu w szpitalu wyszły tylko azotyny bez bakterii lekarz zdziwiony bo jak azotyny to i bakterie. Powtórzyli badania i czysto. W niedzielę wyszłam i jestem już na L4
Wiki jakie plany?
Po mrozaczka to zaplanowaliśmy wstępnie ruszyć wiosną/latem chce żeby Marysia ciut podrosłae_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Hej kochane, dzisiaj o godz 18:20 z wagą 3050 g i 55 cm przyszedł na świat nasz synek😍🥰Poród SN, wywoływany dwa dni 🤭
Dziękuję za kciuki 😘
Mogłabyś podzielić się informacją, w którym szpitalu rodziłaś oraz jak wygląda sprawa porodów rodzinnych?Halszka112 lubi tę wiadomość
32 lata
Marzec 2017 - laparoskopia - diagnoza: Endometrioza
AMH (04.2018) - 5.47
AMH (28.06.2019) - 4.96
HyCOSy (12.2018) - oba jajowody drożne
kariotypy - prawidłowe
MTHFR A1298C - hetero nieprawidłowy
PAI-1 - hetero nieprawidłowy
% komórek NK (CD3-CD56+/CD16+) - 12.2%
INVICTA Gdańsk
09.05.2019 - start I procedura In Vitro (długi protokół);
08.07.2019 - Pick up (22 kumulusy, 5 zapłodniono, przetrwały 2 zarodki do 5 doby);
transfer odłożony ze względu na ryzyko hiperstymulacji;
30.08.2019 - I kriotransfer (BL.3.2.2)
09.12.2019 - II kriotransfer (BL.3.1.1)
11.2021 - naturalny cud ❤ -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Nie ma bakterii widocznie źle pobrałem mocz jakoś musiała się pròbka zanieczyścić. W pierwszym badaniu w szpitalu wyszły tylko azotyny bez bakterii lekarz zdziwiony bo jak azotyny to i bakterie. Powtórzyli badania i czysto. W niedzielę wyszłam i jestem już na L4
Wiki jakie plany?
Emilko cieszę się, że jesteś juz w domu i nienmasz bakterii. Jak sie czujesz w ogóle? Masz mdłości?
U nas na razie nie ma większych planów.. Na pewno czeka nas jeszcze z rok przerwy. Staram się odpocząć trochę w tym czasie 🙂 -
Wiki03 wrote:Emilko cieszę się, że jesteś juz w domu i nienmasz bakterii. Jak sie czujesz w ogóle? Masz mdłości?
U nas na razie nie ma większych planów.. Na pewno czeka nas jeszcze z rok przerwy. Staram się odpocząć trochę w tym czasie 🙂
Na szczęście w końcu mdłości i wymioty odpuszczają bo do tej pory miałam je 24 h na dobę. Byłam wykończona. Teraz wraca mi apetytHalszka112 lubi tę wiadomość
-
mama_byc7 wrote:Gratuluję! I zazdroszczę, że masz to już za sobą
Mogłabyś podzielić się informacją, w którym szpitalu rodziłaś oraz jak wygląda sprawa porodów rodzinnych?
Też się cieszę, że to poród już za mną😉
Rodziłam w szpitalu wojewódzkim. Tam porody rodzinne są. Wpuszczają osobę towarzyszącą dopiero jak jest 5 cm rozwarcia (jak dla mnie to jest mega porąbane)mama_byc7 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Emilko jak "fajnie, że masz takie dolegliwości",😉
No jak bym sobie te mdłości wymodliła 😂. Zawsze powtarzałam mogę rzygać mieć mdłości wszystko zniosę żeby tylko w końcu zajść w ciążę i masz babo placek 😅 -
Zosia Samosia3 wrote:czy któraś może ma opinie o Dr n. med. Marek Litmanowicz ginekolog, immunolog od nawracających poronień.
Skoro do Paśnika tak trudno sie dostac myśle że może do niego by mi sie udało?
Bylas moze u Litmanowicza? Jak go oceniasz? Warto sie wybrać?Starania od 2018.
05.2019 AZ - Transfer 😔
03.2020 IVF - Transfer odwołany😔
06.2020 Transfer 😔
10.2020 Poronienie w 7t🥲
01.2021 Poronienie w 6t2d🥲
05.2021 Transfer 😔
22.06.2021 Transfer
03.2022 Córeczka🥰🥰
18.01.2024 Transfers, 6dpt beta 34, prog 12.6, 8dpt beta 128, próg 10.7, 16dpt beta 1286, próg 53.1 -
O krzywa cukrowa i inusulinowa. Na wątku immunologicznym wspominałaś że to były przyczyny Twoich niepowodzeń odkryte po latach starań.3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Halszka112 wrote:Też się cieszę, że to poród już za mną😉
Rodziłam w szpitalu wojewódzkim. Tam porody rodzinne są. Wpuszczają osobę towarzyszącą dopiero jak jest 5 cm rozwarcia (jak dla mnie to jest mega porąbane)
Też totalnie nie rozumiem takiego podejścia z wpuszczeniem ale nic nie możemy z tym zrobić obawiam się żeby w ogóle nie zamknęli, przez wzrost zachorowań...
32 lata
Marzec 2017 - laparoskopia - diagnoza: Endometrioza
AMH (04.2018) - 5.47
AMH (28.06.2019) - 4.96
HyCOSy (12.2018) - oba jajowody drożne
kariotypy - prawidłowe
MTHFR A1298C - hetero nieprawidłowy
PAI-1 - hetero nieprawidłowy
% komórek NK (CD3-CD56+/CD16+) - 12.2%
INVICTA Gdańsk
09.05.2019 - start I procedura In Vitro (długi protokół);
08.07.2019 - Pick up (22 kumulusy, 5 zapłodniono, przetrwały 2 zarodki do 5 doby);
transfer odłożony ze względu na ryzyko hiperstymulacji;
30.08.2019 - I kriotransfer (BL.3.2.2)
09.12.2019 - II kriotransfer (BL.3.1.1)
11.2021 - naturalny cud ❤ -
Poziomka25 wrote:O krzywa cukrowa i inusulinowa. Na wątku immunologicznym wspominałaś że to były przyczyny Twoich niepowodzeń odkryte po latach starań.
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
Żółwik wrote:Dzisiaj wybieram się na betę aż boje się.....
KciukiŻółwik lubi tę wiadomość