Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Nie minęły niestety. Jestem z tych szczęśliwców, ktorym niestety mdłości po 3 miesiącu nie przechodzą. Może jest ciut lepiej ale nie ma dnia żeby mnie nie mdliło no i czasem jeszcze zdarzają się wymioty. Jest 2:26 a ja właśnie walczę z mdłościami. Za 10 dni wizyta więc zobaczymy co tam u maluszka.
Próbowałaś migdały? Podobno działają. -
Cześć dziewczyny!!!
Pozdrawiam Was po długiej przerwie.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!!!
Emilko widzisz tak się bałaś zmian a one wyszły Tobie na dobre. Teraz już tylko miłości i radości Tobie życzę.
A u mnie zaczyna się dziać. Od 22 września zaczynamy szkolenia w ośrodku. Strach jest ogromny ale i radość ogromna. Kolejny etap będzie za nami.
martusiek90, Karcia, Smerfetka 84, e_mil_ka, asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Cześć dziewczyny!!!
Pozdrawiam Was po długiej przerwie.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!!!
Emilko widzisz tak się bałaś zmian a one wyszły Tobie na dobre. Teraz już tylko miłości i radości Tobie życzę.
A u mnie zaczyna się dziać. Od 22 września zaczynamy szkolenia w ośrodku. Strach jest ogromny ale i radość ogromna. Kolejny etap będzie za nami.
To już niebawem będziecie już bliżej celu. A strach to chyba normalne. Wszystko co nowe budzi w nas takie emocje.
To prawda wszyscy widzą że zmiana wyszła mi na dobre. To jest to czego zawsze pragnęłam i pomyśleć, że cale moje życie zmieniło się w ciągu zaledwie 1 roku. My sami z partnerem nie możemy się tym wszystkim nacieszyć i niedowierzamy.
Trzymam kciuki żebyście odnaleźli się w szkoleniach i żeby jak najszybciej minęły wszelkie obawy. -
Martusiek trzymam kciuki. Daj nam znać w piątek.
Agonia jak fajnie, se się odezwłaś. 22 to już nie długo. Bardzo mocno Wam kibicuje i trzymam kciuki. Napisz nam jak było.
Smerfetka a Ty oswoiłaś się już z nową sytuacją ??martusiek90 lubi tę wiadomość
-
Zaakceptowane
Karcia lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Halszka112 wrote:Martusiek trzymam kciuki. Daj nam znać w piątek.
Agonia jak fajnie, se się odezwłaś. 22 to już nie długo. Bardzo mocno Wam kibicuje i trzymam kciuki. Napisz nam jak było.
Smerfetka a Ty oswoiłaś się już z nową sytuacją ??
Tak. Po powrocie nie odczułam że tyle mnie tam nie było. O małą się nie martwię, widzę że nie przeżywa traumy zadowolona jest tatuś i babcia na wszystko pozwalają. Tylko tata nie umie ogarnąć nocnika, nie potrafi wyczaic kupy i pielucha pelnaHalszka112 lubi tę wiadomość
-
martusiek90 wrote:Byłam o 9.00 w laboratorium diagnostyki i do tej pory nie ma wyników. Myślicie że jest jeszcze szansa że dziś będzie ten wynik? Pielęgniarka mówiła, że będzie dzisiaj, a cały czas nie ma 😐
Zależy od laboratorium jak ja robiłam w alab to wyniki były zawsze na drugi dzień.