Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki, które trzymałyście 😁 Wynik był dość późno, więc nie dzwoniłam już do Artemidy, bo zamknięte już było. Jutro muszę przedzwonić. Powiedzcie, kiedy teraz wizytę powinnam mieć? Betę jeszcze za dwa dni powtarzać albo jakieś inne badania?
-
martusiek90 wrote:Jest już wynik 210,70.
Wielkie gratulacje 🙂 bardzo się cieszę. wiesz co, o wizycie powiedzą Ci jak zadzwonisz do Artemidy kiedy najlepiej się umowic -
ona84 wrote:Hey dziewczyny
Martusiek gratulacje za betę,Agonia super że idziesz do przodu.
Dziewczyny wiecie jak teraz do Zd się czeka bo chce się umówić na wizytę.
Wiesz co, ja nie czekałam dlugo nie było problemu z umowieniem się -
ona84 wrote:A ile czekałaś?
Ja z 1.5 tyg bo musiałam dopasować do grafiku męża ale były wcześniejszy termin też -
ona84 wrote:A tak wogole to ile wizyta teraz kosztuje?
Wiesz co, dużo. Zawsze było 160 teraz zapłaciłam 250 i za cytologię 30 . -
Żółwik wrote:Co to jest zd ?
To nasz ulubiony lekarz dr Wojciech Zdanowski 🙂😁 -
Smerfetka 84 wrote:Wiesz co, dużo. Zawsze było 160 teraz zapłaciłam 250 i za cytologię 30 .
No my mamy darmstologa przyspieszonego w tym tyg i nie wiem do kogo,bo miałyśmy na październik do żony Zd. Słyszałam że super babka i bardzo dobra.
Mówią za Maja ma skazę białkowa ale my rok się męczymy ,raz znika ,a raz tak wywala że szok rzadko skubne coś z nabiału Maja wogole jeść nie może a takie plany ma,Myślę że coś z jedzenia musi ją coś uczulać jeszcze,szkoda mi jej bo drapie biedna. -
ona84 wrote:Wiesz co chyba jak chodzisz co jakiś czas w ciąży to 160 a może już 200 bierze ,nie wiem.
No my mamy darmstologa przyspieszonego w tym tyg i nie wiem do kogo,bo miałyśmy na październik do żony Zd. Słyszałam że super babka i bardzo dobra.
Mówią za Maja ma skazę białkowa ale my rok się męczymy ,raz znika ,a raz tak wywala że szok rzadko skubne coś z nabiału Maja wogole jeść nie może a takie plany ma,Myślę że coś z jedzenia musi ją coś uczulać jeszcze,szkoda mi jej bo drapie biedna.
O kurcze to się masz a Ona biedulka męczy się. A może to jeszcze coś innego. Nie wiedziałam że Jego żona też lekarz. Myślałam że wybierasz się żeby ruszyć z kolejną procedurą