Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Efka wrote:My tez podchodzilismy 3 miesiace pod rzad i nie bylo przeciwskazan wiec mysle ze uda sie i u Was .
Tak zrobiłam poprzednim razem i ten drugi był udany -
Dzieki, a doktor Zdanowski tez ok czy raczej od razu uderzac do dr Anety ? Wiem ze to mocno indywidualna sprawa ale szukam lekarza co bedzie miec choc troche empatii i zlote rece bo mamy trudny przypadek. Ogolnie o lekarzach z Artemidy nie ma niestety za wiele opinii.
Myslalam tez o innej klinice ale w sumie wszedzie kawalek drogi a dojazdy tez sa wazne. No i koszty, ceny sa bardzo rozne. -
Mysza123 wrote:Dzieki, a doktor Zdanowski tez ok czy raczej od razu uderzac do dr Anety ? Wiem ze to mocno indywidualna sprawa ale szukam lekarza co bedzie miec choc troche empatii i zlote rece bo mamy trudny przypadek. Ogolnie o lekarzach z Artemidy nie ma niestety za wiele opinii.
Myslalam tez o innej klinice ale w sumie wszedzie kawalek drogi a dojazdy tez sa wazne. No i koszty, ceny sa bardzo rozne.
Dr Zdanowski REWELACJA!!! polecam z całego serca -
Agatkaaaaa wrote:Przykro mi Kobietki. Ja w listopadzie podchodzę kolejny raz. Jest to okropne. 2 razy nic, a jak już za 3 razem niby się udało, poronienie.... Ale tylu parom się udaje. I nam się uda. Trzymam kciuki. Iwonka czekamy na Twoje pozytywne wieści
Wiem, że to dziwne ale jakoś przyjęłam to spokojnie. Mam jeden cud więc i tak mam wszystko. Został 1 mrozak więc zabiorę go i ci ma być to będzie. Jestem w łatwiejszej sytuacji bo nie walczę o wszystko. Raz się udało więc jestem szczęśliwa a jak się uda jeszcze raz będzie pięknie. -
Mysza123 wrote:Dzieki, a doktor Zdanowski tez ok czy raczej od razu uderzac do dr Anety ? Wiem ze to mocno indywidualna sprawa ale szukam lekarza co bedzie miec choc troche empatii i zlote rece bo mamy trudny przypadek. Ogolnie o lekarzach z Artemidy nie ma niestety za wiele opinii.
Myslalam tez o innej klinice ale w sumie wszedzie kawalek drogi a dojazdy tez sa wazne. No i koszty, ceny sa bardzo rozne.
Dr. Zadownski mmmm nie mogłam lepiej wybrać . Nie tylko super lekarz ale i super człowiek wiec również polecam z całego serducha. -
Dziewczyny kiedy dostaliście okres po nieudan transferze,?
-
Dziewczyny u mnie cos sie zadzialo . test nie z porannego moczu i 2 kreski tylko taki bardzo bladzioch. Tak naprawde nic nie wiem narazie bo moze to buc i biochemiczna co u mnie czesto sie zdarza. Ale jednak wole jak cos sie zadzieje mam nadzieje ...
Smerfetka 84, Iwona*, Karcia, JuStA lubią tę wiadomość
-
Efka wrote:Dziewczyny u mnie cos sie zadzialo . test nie z porannego moczu i 2 kreski tylko taki bardzo bladzioch. Tak naprawde nic nie wiem narazie bo moze to buc i biochemiczna co u mnie czesto sie zdarza. Ale jednak wole jak cos sie zadzieje mam nadzieje ...
Trzymam kciuki -
No dziewczyny poczynilam ten pierwszy krok, umowilam sie do dr Zdanowskiego. Zobaczymy. Ogolnie jestem przerazona 🙈
Smerfetka 84, Halszka112 lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Smerfetka jak tam ??
Efka a u Ciebie ??
Hej.
U mnie narazie cisza spokoj jutro rano powtorze test i jak bedzie grubsza kreska jade na bete.
Jestem jakos bardzo spokojna wierze ze bedzie ok ze z ostatniego transweru bedzie dzidzia .
Jutro 9dpt to jeszcze bardzo wczesnie ale jestem jakos spokojna . Gdyby wydarzylo sie najgorsze chyba sie zalamie bo tak w ta ciaze wierze....
No nic jeszcze troche czekania mi zostalo .Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Smerfetka jak tam ??
Efka a u Ciebie ??
A ja czekam na okres. Potem umowie się na wizytę i ruszamy dalej 🙂Halszka112, Iwona* lubią tę wiadomość
-
Efka to trzymam kciuki, skoro kreska ciemnieje to musi byc dobrze.
Nam jezeli sie wszystko uda i jezeli nas dopuszcza do in vitro z moja choroba to tez tylko jedna procedura. Na wiecej nas w tej chwili po prostu nie stac. Albo cos wyczaruja albo zostaniemy z jednym dzieckiem.
Wy juz tam troche odwiedzacie klinike, sporo par przychodzi ? Tak z tego co slyszalyscie to sie udaje czy raczej srednio ? My sie zdecydowalismy na Artemide bo jest najblizej (i tak 100 km) no i cena. Koszta mniejsze niz w invicta czy innych placowkach.
-
My procedure rozpoczelismy w 2016 r wtedty wydaje mi sie ze bylo bardzo duzo par . aczkolwiek mysle ze teraz nie ma takich tlumow przez covid.
My musielismy na transfer jechac do bialevostoku z tym bylo tez gorzej bo dodatkowe km. A tez mamy 250 km do Olsztyna . Nam sie udalo dlatego jestesmy zadowoleni . Z tego co slyszalam bardzo duzo parom sie udalo wiec mysle ze nie ma co przeplacac jak nie ma duzych problemow to warto sprobowac w Artemidzie .
Myszka123 trzymam kciuki aby i Wam sie udalo .