Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona* wrote:U mnie brak jakiegokolwiek plamienia. Dziś 8dpt test sikany negatywny, a poza tym od wczoraj zero pobolewania brzucha, u mnie zazwyczaj był to objaw niepowodzenia, więc jestem prawie pewna że się nie udało. Jutro zrobię betę z krwii żeby wiedzieć czy leki odstawić
Nie trac jeszcze nadziei .
U mnie czy to w biochemicznej czy nieudanym zero boli wiec nie wiem od czego to zalezy . Nic nie czuje kompletnie. Wiec tez sama nie wiem . nadzieje jeszcze sa ogromne do 1 testu . -
Iwona* wrote:U mnie brak jakiegokolwiek plamienia. Dziś 8dpt test sikany negatywny, a poza tym od wczoraj zero pobolewania brzucha, u mnie zazwyczaj był to objaw niepowodzenia, więc jestem prawie pewna że się nie udało. Jutro zrobię betę z krwii żeby wiedzieć czy leki odstawić
Wiesz co, test o niczym nie świadczy. Mi dolegliwości też minęły. Poprzednim razem nie kojarzę żebym jakiekolwiek miał. Jutrzejsza beta chyba nie powinna być wyznacznikiem do odstawki leków. Skonsultuje się z lekarzem przed takimi krokami. -
Dziś beta poniżej 0,01 z krwi, nie mam złudnych nadziei, że się udało. To niemożliwe żeby beta nie podskoczyła choć troszkę gdyby się udało. Mam nadzieję że choć u pozostałych koleżanek po transferach będzie lepiej. Na mnie czekają jeszcze 3 zarodeczki... może któryś zechce ze mną zostać. W sumie nie wiem co mogę zrobić jeszcze, badania genetyczne i mutacje ok, tylko tych Kir-ów nie miałam robionych , trochę NK było podwyższone ale brałam teraz i acard i encorton. Już mi chyba nic nie zostało😩
-
Iwona* wrote:Dziś beta poniżej 0,01 z krwi, nie mam złudnych nadziei, że się udało. To niemożliwe żeby beta nie podskoczyła choć troszkę gdyby się udało. Mam nadzieję że choć u pozostałych koleżanek po transferach będzie lepiej. Na mnie czekają jeszcze 3 zarodeczki... może któryś zechce ze mną zostać. W sumie nie wiem co mogę zrobić jeszcze, badania genetyczne i mutacje ok, tylko tych Kir-ów nie miałam robionych , trochę NK było podwyższone ale brałam teraz i acard i encorton. Już mi chyba nic nie zostało😩
Ile Ty dni po transferze jesteś? -
Iwona tak mi przykro 😢 ale moze powtorz jeszcze . To takie niesprawiedliwe ale macie jeszcze 3 moze wkoncu sie uda. Sama nie wiem co myslec boje sie tez swojego testowania i ze sie ostatni transfer nie uda ale musimy sie z tym zmierzyc .
Iwona* lubi tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Ile Ty dni po transferze jesteś?
-
Mysle ze faceci tez to przezywaja lecz na swoj sposob. Mi to forum tez bardzo pomaga chociaz jak slysze ze sie nie udaje to jest to smutne. Na transferze lezalam z dziewczynami jedna 12 transfer 2 dziewczyna 2 ciaze jedna po drugiej . Bardzo wspolczulam serce sie lamalo jak slyszalam ze to 12 transfer. Nie powinno tak byc ja juz nie oczekuje gromadki dzieci z 1 procedury ale kurcze tyle transferow na jedna pare to stanowczo za duzo 😢 a z 2 strony ta 2 dziewczyna 2 transferyi 2 ciaze oczywiscie super ze jej sie udalo . nie wiem naprawde od czego to wszystko zalezy .
-
Efka wrote:Smerfetka krew oddana ? Trzymam ogromne kciuki aby bylyladne cyferki .
Oddana, czekam na wynikiHalszka112 lubi tę wiadomość
-
Niestety, nie tym razem. Beta 8.5
-
Iwona* wrote:😪 Przykro mi, ale też jeszcze masz zarodeczki więc głowa do góry. U Ciebie to chociaż coś się dzieje, więc jest nadzieja, a u mnie beta poniżej 0,01 to nawet nic nie drgnęło
Od razu jak się da biorę ostatniego przynajmniej nie będzie dylematu co z tym który został. Jest tak jak za pierwszym razem coś się dzieje potem spada więc jest nadzieja na następnego. -
Smerfetka 84 wrote:Od razu jak się da biorę ostatniego przynajmniej nie będzie dylematu co z tym który został. Jest tak jak za pierwszym razem coś się dzieje potem spada więc jest nadzieja na następnego.
My tez podchodzilismy 3 miesiace pod rzad i nie bylo przeciwskazan wiec mysle ze uda sie i u Was .