Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena dr S jest blondynką i bardzo szczupłą. wiek między 40 a 50 ale chyba bardziej po 40-stce chyba.
Jak po dzisiejszej wizycie Ena?[email protected] lubi tę wiadomość
-
Ja tez po wizycie i od jutra gonapeptyl az do konca stymulacji.18 dochodzi menopur a 24 wizyta.
[email protected] lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzidziusia w wieku 8 lat.Ciąża rozwiązana CC, może teraz po tym jakieś zrosty teraz mam ze nic nie idzie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ja mam dzidziusia w wieku 8 lat.Ciąża rozwiązana CC, może teraz po tym jakieś zrosty teraz mam ze nic nie idzie.
Dziś jak bylam w Artemidzie, to w pokoju naprzeciwko recepcji siedziała taka czarnula i coś tam przeglądała w dokumentach. Nawet do mnie zaglądała. Może to jakaś nowa dr.
Nadziejka 88 Dziś byłam u dr Zbrocha i mam mieszane odczucia. Bralam po pół clo i dziś 9 dc - pięć pęcherzyków po 13 mm, endo 4 mm. Trochę kręcił nosem, że sporo tych pęcherzy, ale ostatecznie stwierdził, że niewiadomo czy wszystkie urosną i dziś i jutro po pół zastrzyku z Menopuru 75jm. Środa kontrol i znowu stres.... -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze nie dostane Cło, po nim porosty mi straszne torbiele.W ogóle zrazilam się do lekarzy bo każdy co innego mówi. Może tu będzie lepiej.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Czy któraś z was dziewczynki idzie na wizytę 14- tego?Moja pierwsza,zobaczę co doktor powie.O 15 godzinie jak zabiore se soba męża to zrobią mu badanie nasienia.?Po południu labo jeszcze działa?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja mialam na 14:20 ale weszlam po 15.
-
nick nieaktualnyMalawiki u tych lekarzy z Artemidy też często bywa, że jeden tak, drugi nie, we wtorek taka wersja, a w czwartek pytanie - to ja tak mówiłem? Może i ja będę miała wizytę tego dnia co ty, ale nie wiem, bo jestem teraz w trakcie stymulacji i zobaczymy co tam w środku się będzie działo.
O te nasienie to bym dzwoniła i pytała.
Laura to na pewno się widzialysmy, bo ja miałam na 13, ale wcześniej tam byłam. -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:
Nadziejka 88 Dziś byłam u dr Zbrocha i mam mieszane odczucia. Bralam po pół clo i dziś 9 dc - pięć pęcherzyków po 13 mm, endo 4 mm. Trochę kręcił nosem, że sporo tych pęcherzy, ale ostatecznie stwierdził, że niewiadomo czy wszystkie urosną i dziś i jutro po pół zastrzyku z Menopuru 75jm. Środa kontrol i znowu stres....
Ena jak ty ładnie reagujesz na stymulacje. cos czuje ze bedzie happy end tej stymulacji
Ena ty działasz naturalnie z mezem tak? czy jakas iui bedzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 09:25
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena jak ty ładnie reagujesz na stymulacje. cos czuje ze bedzie happy end tej stymulacji
Ena ty działasz naturalnie z mezem tak? czy jakas iui bedzie?
Marzę o tym żeby się udało i mam nadzieję, że twoje słowa są proroczeu nas działania domowe.
Laura 82 o to już się znamyJa byłam z Małą. A kiedy teraz wizytujesz?
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy dzwoniłam do doktor d I kazał mi się zarejestrować W bialymstoku i podal mi taki nr 857468260. nikt Nie odbiera CAzy wiecie jaki tam może być nr.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 10:40
-
Nie wiem nic mi nie powiedział aby że on przyjmuje tam W niedziele poniedzialki i srody i podal nr. Jeszcze powiedział co mam zrobić badania ekg rtg klatki badania z krwi potas sod i czystość pochwy A ja nic nie mam. powiedziała że W 1 dzień to załatwie tylko że prywatnie to ile kasy!