Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Malawiki mi się udało za pierwszym razem i mamy bliźniaki później za drugim razem też się udało ale ciąża obumarła, następnie trzeci raz się nie udał no i czwarty to ta ciąża w której jestemAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Ana nic już się nie da zrobić?
-
Asia wszystkie robiłaś w Artemidzie?To jaki musi być mój wynik AMH żebym dostała refundacje na leki?
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Mam skierowanie do malarkiewicza Ale tam nie maja narazie sprzętu bo jest W serwisie I raczej do powiedziałku nie będzie. Więc szukam gdzieś indziej teraz
-
[email protected] wrote:Asia wszystkie robiłaś w Artemidzie?To jaki musi być mój wynik AMH żebym dostała refundacje na leki?
-
ana przykro mi ale może jeszcze się uda załapać na szybszy termin.Małgoś umówiłam się na poniedziałek na wizytę ale pewnie będzie mi kazał robić genetyczne choć przez tel nic nie wspominał mówił bardziej coś o endokrynologu więc zobaczymy. Lura fizycznie trochę lepiej brzuch już mniej boli ale nie wiem czemu męczą mnie te wymioty i mam problemy z oddychaniem rodzina to mi mówi że to na tle nerwowym ale wątpie.A psychicznie to szkoda gadać dziś się obudziłam o 1.45 w nocy ido 4 siedziałam patrzyłam na ten marny świat a rano jak wstałam to stwierdziłam że idę dalej spać bo nic mnie już w tym życiu nie czeka i nie mam po co wstawać.Generalnie dużo śpię żeby nie myśleć. Ale jak to mówią że nawet po największej burzy wychodzi słońce więc czekam na słońce... witam nowe dziewczyny na forum i już nie mogę się doczekać kiedy wy dziewczyny co podchodzicie do ivf przekażecie wiadomość że jesteście w ciąży z całego serca wam tego życzę bo najpierw wy a później kolej na ane
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia ja to już też tracę cierpliwość cały czas coś i pod górę. Ciągle jakieś przeszkody A ja latam jak głupia po lekarzach bo chce żeby było dobrze. Mam wrażenie że niektórzy to na mnie jak na wariatke patrzą. Wiem że jestem dopiero na początku drogi I cały czas będzie ciężko ale zastanawiam się skąd brać na to siły.
Karcia trzymam kciuki bardzo mocno. A jakie masz tsh? -
Karcia te wymioty i problemy z oddychaniem to nie jest przypadkiem nerwica? bo tak to mi wygląda. wiem, że to nie jest łatwe ale musisz na razie dostrzegać piękno i szukać radości w najmniejszej rzeczy która sprawia Ci przyjemność i małymi kroczkami musisz się podnieść aby walczyć dalej.
-
Karcia ja też mam takie samo zdanie jak nadziejka. Sama miałam problemy z wymiotami, które u mnie były oznaką depresji. Może warto skorzystać z pomocy np. psychologa jak najszybciej. Ja czekałam zbyt długo i wylądowałam psychiatry bo nie byłam w stanie chodzić do pracy.
-
Karcia potwierdzam. Ja W sytuacji stresówej się trzese jest mi zimno I mam napady wymiotne. Narazie lecę na tabletkach uspakajajacych. Ale chyba muszę zacząć myśleć O lekarzu
-
ana tsh mam w normie bo mam 2 ale dr raczej chodziło że coś z nadnerczami ale szukaj wiatru w polu.Ja mam tak samo mąż się topi a ja z zimna nie mogę wytrzymać poczekam jeszcze kilka dni może się to jakoś unormuje. Ale czego to człowiek nie zniesie.Karcia
-
Co myślicie O książce Bogdy Pawelec i Wojciecha Pabiana- Niepłodność- pomoc medyczna i psychologiczna- myślę żeby sobie kupić.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Asia wszystkie robiłaś w Artemidzie?To jaki musi być mój wynik AMH żebym dostała refundacje na leki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 22:22
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny