Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Uniwersytecki szpital kliniczny w bialymstoku
Izba przyjęć (+ 48) 85 831 83 17
taki nr znalazlam na stronie to moze tam zadzwon i powiedz ze masz skierowanie na histeroskopie. -
Ana na samo rtg musisz mieć skierowanie bo inaczej nie zrobisz.Tyle badań w jeden dzień to trochę dużo.A na kiedychcesz iść ba histeroskopie?bo to chyba po @ się idzie?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
A w Olsztynie wojewódzki szpital nie zrobi histeroskopi.Wasniewski ordynator i nie może wciągnąć pacjentki na oddział.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
W wojewódzkim chca tylko czystosc, krew badaja przed zabiegiem. Tylko trzeba dlugo tam czekac. W miejskim histeroskopie miala robiona moja kolezanka. Wiem ze jak dostala @ to dzwoniła i umawiala sie na zabieg w tym samym cyklu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
dziewczyny a mnie nurtuje jedna rzecz bo poszperałam w internecie dlaczego w pęcherzykach mogło nie być komórek i znalazłam dokładnie taki sam przypadek jak mój i na tym forum dziewczyna zadawała pytania dr Jackowi Szamatowicz i on odpowiedział że jeśli miało się podany zastrzyk ovitrelle dobę przed puknkcją to punkcja była stanowczo za wcześnie i dlatego nie było komórek i ta dziewczyna pisała mu co ma za znaczenia ten zastrzyk do tworzenia komórek że chyba nic to odpowiedział jej że to hormon HCG i ma on za zadania wywołanie piku owulacyjnego i że jeśli zrobi się punkcję za szybko po tym zastrzyku to nie będzie komórek co wy o tym myślicie?ja też miałam podany ovitrelle na dobę przed.Karcia
-
ana1122 wrote:Nie wiem nic mi nie powiedział aby że on przyjmuje tam W niedziele poniedzialki i srody i podal nr. Jeszcze powiedział co mam zrobić badania ekg rtg klatki badania z krwi potas sod i czystość pochwy A ja nic nie mam. powiedziała że W 1 dzień to załatwie tylko że prywatnie to ile kasy!
Ana ty to robisz prywatnie? Ja miałam histeroskopie i byłam przyjęta rano i porobili mi wszystkie te badania o których mówisz a na drugi dzień z rana miałam zabieg i ok 13 bylam juz wypisana do domu. Wiec dlaczego masz ty to wszystko sama robic? -
Z tegoco wiem przed UIU takie zastrzyki podaje się na około 36 godzin wcześniej.Mysle że doba to za mało.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Z tegoco wiem przed UIU takie zastrzyki podaje się na około 36 godzin wcześniej.Mysle że doba to za mało.
Malawik to zalezy. Bo mi np. Za każdym razem pęcherzyki pękały 9-20 godzin od zastrzyku. -
Karcia na ovitrelle jest napisane od 24h do 36h, ten pik o którym pisał dr sprawia, ze komórki które już są w pęcherzykach dojrzewają i są gotowe do pobrania. Tak jak pisze Nadziejka komórki nie tworzą się jednego dnia. Najlepiej zapytaj o to lekarza na wizycie.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia mi się wydaje że ovritelle tu nic nie miało na rzeczy..moim zdaniem potrzebny Ci jest lekarz-profesor z Białegostoku ..u nas dupa będzie..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Monis witaj w klubie tez nie mam refundacji..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 13:53
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pamiętajcie, że przy stosowaniu ovitrelle czy też pregnylu pęcherzyki pękają y uwolnić dojrzałą komórkę w czasie 24h do 36h od podania zastrzyku, przy IVF pęcherzyki nie mogą pęknąć, bo jeśli tak to nie będzie co pobierać. Więc to nie jest wina za wczesnej punkcji. Problem musi leżeć gdzie indziej. Kiedyś czytałam wypowiedź dr D, że w przypadku pustych pęcherzyków, przy kolejnej procedurze stosuje się stymulację z antagonistą. Ale coś mi się kojarzy, że Ty Karcia miałaś z antagonistą tym razem, dobrze pamiętam?
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja mialam ..trzeba wczesniej.3 miesięcy stosowac
Testosteron w żelu...
ja czytałam o tych pustych komórkach to przy pcos bardzo często się zdarza...01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017