Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A ty masz długie włosy? Ja to W ogóle mam 2 lewe ręce do fryzur I włosów nawet warkocza sobie nie zrobię. To U nas Tak samo wiem że są też salony że gruba kase biorą Ale nie wiem czemu.
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karcia wrote:A ja znów cały czas mamie i siostrze opowiadam o was więc są na bieżąco
generalnie mój mąż twierdzi że ja bez was i bez kurnika to bym z nudów umarła
no i chyba ma rację
-
Znikam do mojego chrapiącego męża
ktoś musi go kopnąć bo sąsiedzi zaraz się zlecą że spać nie mogą
dobranoc dziewczęta
malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba łykam no-spe max. Dopiero pomogła druga wieczorem chociaż i tak jeszcze czułam troszkę brzuch.
Ana wczoraj wieczorem już brzuch odpuszczał teraz rano jest ok.
Mój mąż mówi że będzie dobrzeno i tak samo jak wasi mężowie podpytuje co tam na forum
-
ana1122 wrote:A mi jak codziennie nie chce się spać I O 7 już na nogach
to było mega spanie.
-
Makumba wrote:Może ktoś nie umiał wykonać zabiegu na tym sprzęcie i dlatego długo oraz mnóstwo krwi? Straszne.
Jagoda, przepraszam, ale parę kłopotów ze sobą masz. Do tego niezbyt wysokie AMH i chcesz podchodzić do IUI za 1000 zł? Plus dojazdy, zastrzyki? Oczywiście trzymam kciuki żeby się udało, ale znasz statystyki?
Jesteś tutaj nowa, nie wiesz że my mieliśmy 3 x IUI, a nasz problem to mój wiek czyli 36 lat. AMH po wielu stymulacjach spadło do 1,14. Twój lekarz prowadzący był uprzejmy mi powiedzieć na to "Pani zegar tyka" i dał do przeczytania papiery przygotowujące do procedury.
Wiek mam ten sam. Dr W twierdzi, że wyniki nie wykluczają nawet ciąży naturalnej. Mówi ze można zacząć od samych stymulacji. Że iui w Olsztynie mają najwyższa skuteczność w Polsce. Dr D też zalecał iui. Dr W mówi, że dla niego ivf to ostateczność, że trzeba, można próbować lżejszych metod - ze względu i na koszt ivf, i na to, że w kobiety wpompowuje się ogromne ilości hormonów, że to też dylematy moralne.
że jeśli jest szansa, że można spróbować lżejszych metod to woli zacząć od tego. I że z moimi wynikami jeszcze na ivf zdążę. I ja mu wierze.Marzenia się spełnia -
Jagoda, jak masz tam wszystko dobrze, to nie boli, ale jak coś ci się przytkało, to niestety...
Ja dostałam tramal i coś tam jeszcze na rozluźnienie. Bolało tylko jak szyjkę macicy podciągał i to ból był do zniesienia. Jak wpuszczali płyn, to nic nie czułam.
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna też miałaś w Artemidzie? Ja dostałam kroplówkę, chyba paracetamol. I nic poza tym. W trakcie rozkładali fotel, bo prawie mdlałam z bólu. I też właśnie bolało jak ciągał tym cewnikiem, ale i płyn też bolał, a jakoś dużo go wpuszczali, po kilka razy, bo jajowody nie chciały się zakontrastować - na początku oba nie były widoczne.Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Zakaz Eve dostałam od lekarza. Nie można rozgrzewać ciała, masować lędźwi. Ja poszłam na masaż gorącymi kamieniami
Ale na szczęście zbystrzałam z podgrzewanym łóżkiem, poprosiłam o wyłączenie. Brzucha laska mi nie masowala.
Ogólnie musisz zgłosić, że jesteś w ciąży. Podobno masażyści powinni prosić kwit od lekarza.
Do 12 tyg lepiej tego nie robić.
Jacuzzi odpada przez ciepło i namnażanie się w nim bakterii. Sauna - wiadomo.a wymazuje sie po porodzie bez zadnych obaw
Makumba lubi tę wiadomość
-
Chwaliłam ostatnio szpital miejski,że tak ładnie pobierają krew no i przechwalilam. Wczoraj siedziałam tam 3godziny,bo musiałam zrobić badania i w tym krzywa cukrowa. Dzisiaj musiałam jechac znowuna morfologię sama, bo cos babeczce pierwsza probówka źle pobrała i skrzep był.. Całe szczęście,ze to nie przy glukozie i jej całej nie muszę robić ponownie
-
J_agoda wrote:Polopiryna też miałaś w Artemidzie? Ja dostałam kroplówkę, chyba paracetamol. I nic poza tym. W trakcie rozkładali fotel, bo prawie mdlałam z bólu. I też właśnie bolało jak ciągał tym cewnikiem, ale i płyn też bolał, a jakoś dużo go wpuszczali, po kilka razy, bo jajowody nie chciały się zakontrastować - na początku oba nie były widoczne.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Nie, ja miałam w wojewódzkim. Trochę długo czekałam na przyjęcie, ale poza tym bardzo fajnie się mną zajęli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 09:28
Marzenia się spełnia