Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Wiek też ma znaczenie, od pozytywnego zaskoczenia minął czas oraz okoliczności się zmieniły.
Nie chce wkładać w miód łyżki dziegciu. Wyrażam jedynie swoje zdanie.
Mowię o stracie czasu, bo próbować zawsze mozna. I zawsze jest szansa, że się uda.
W ogóle jestem głupia, bo sobie wkręcam, że jeśli mam jedno dziecko to nie powinnam próbować wszystkiego by mieć drugie.
Marzenia się spełnia -
[email protected] wrote:Małgos Ty byłaś istanio u genetyka-zlecił kolejne badania?
Emilka nie martw się,jesli chodzi o poziom hcg wskazuje na 3 tydzień ciąży od zapłodnienia.Jeśli przyroscie będzie ok,jeśli się nie uda to słońce masz jeszcze po co wracac...Makumba dobrze mówi lepiej wcześniej niż później. Ale zobaczysz będzie dobrze. Każda z nas chciałaby zobaczyć taki wynik.Robiłaś jeszcze sikańca?Czy tylko tego jednego?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
To najgorsze ze nie robią pakietu od razu tylko wyrywkowo badania pod kątem chorób genetycznych.Małgos a jak Ty podchodzili do ivf to tez nie został ci żaden mrożaczek? Doszło do transferu.
Emilka to uczucie wypelnienia jest oznaką ze jesteś w ciazy-ja tez to czułam gdy zaszłam w ciaze.To było pierwszą oznaką i zachcianki-akurat słony śledzik.Każda ciąża rozwija się inaczej,może wolniej ale zupełnie prawidłowo.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dzięki Ana za odpowiedz.W czwartek idę wydebic od doktora skierowanie i tez zrobię.A sądzicie ze jak ja mam zdrowe dziecko poczęte naturalnie to jest sens robić u mnie badania genetyczne? Czy bardziej skupić się na mężu?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Dziewczyny które podchodziły do IUI w Artemidzie - czy przed robiłyście z mężem badanie krwi? Jakieś na zgodność? Bo dr D mi kazał tylko nie dał żadnego skierowania, a nie pamietam jak to się nazywało. Dr W nic nie mówił o tym.Marzenia się spełnia
-
[email protected] wrote:To najgorsze ze nie robią pakietu od razu tylko wyrywkowo badania pod kątem chorób genetycznych.Małgos a jak Ty podchodzili do ivf to tez nie został ci żaden mrożaczek? Doszło do transferu.
Emilka to uczucie wypelnienia jest oznaką ze jesteś w ciazy-ja tez to czułam gdy zaszłam w ciaze.To było pierwszą oznaką i zachcianki-akurat słony śledzik.Każda ciąża rozwija się inaczej,może wolniej ale zupełnie prawidłowo.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Do genetyka tak ciężko się dostać ze może powinnam tylko dla męża porobić badania genetyczne.Nie sadze żeby u mnie coś się zmieniło od pierwszej ciąży.Wady ukryte-jak się za to zabrać. Czekać na cud.
Ena jak tam po Mikołajkach? Mój skarbek znów zachorował i nigdzie nie wyszliśmy, dziś z rana jechałam do lekarza,okazało się ze ma anginę.Gorączkuje mi non stop.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
A myślą któraś z was o dawcy nasienia do uiu.? My chyba skorzystamy z tej opcji?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
J_agoda wrote:Dziewczyny które podchodziły do IUI w Artemidzie - czy przed robiłyście z mężem badanie krwi? Jakieś na zgodność? Bo dr D mi kazał tylko nie dał żadnego skierowania, a nie pamietam jak to się nazywało. Dr W nic nie mówił o tym.
J_agoda lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Do genetyka tak ciężko się dostać ze może powinnam tylko dla męża porobić badania genetyczne.Nie sadze żeby u mnie coś się zmieniło od pierwszej ciąży.Wady ukryte-jak się za to zabrać. Czekać na cud.
Ena jak tam po Mikołajkach? Mój skarbek znów zachorował i nigdzie nie wyszliśmy, dziś z rana jechałam do lekarza,okazało się ze ma anginę.Gorączkuje mi non stop.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jagoda jak chcesz zrobić badania to w Artemidzie dziewczyny będą wiedziały co potrzebne będzie.Powiedz tylko ze do uiu.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
hiv, vdrl, hcv, hbs, a miałaś na różyczkę i toxo? do ivf miałam jeszcze hbc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 15:53
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ana1122 wrote:Robiłaś jakieś ozdoby świąteczne?
ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia