Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie
.
Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem ile wizyt bo nie doszlo do iui bo tak mam niedrozy,biore clo a @ mam co28-30J_agoda wrote:A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie
.
-
nick nieaktualnyEmilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???
Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd? -
Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?Ena wrote:Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???
Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualnyJagoda - W Aptece pod Gryfem. A ty pewnie musiałaś całe opakowanie kupić? Co do ilości wizyt to zależy od efektu stymulacji. Ja w tym cyklu jestem na Letrozolu. Byłam w 11 dc i jeszcze etap wzrostu. Jutro kolejna wizyta i na pewno jeszcze owulki nie będzie. U ciebie może w tym 12 dc wszystko cacy będzie - zastrzyk na pęknięcie i kolejna wizyta to już iui.
-
nick nieaktualnyTak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.J_agoda wrote:Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?
-
Nie znam żadnego z nich. Byłam tam tylko u dr W, dr D i młodej lekarki Pauliny M - świetna kobietkaEna wrote:Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.
Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualnyU mnie jest tylko stymulacja owulacji i działania domowe. Dr M też mi bardzo pasuje - pozytywna babka. Tego Zdanowskiego możesz kojarzyć ze Szpitala Wojewódzkiego jeśli miałaś przyjemność tam rodzić.J_agoda wrote:Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?
-
nick nieaktualny