X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
    Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
    Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie :/.

Marzenia się spełnia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda ja za 10 sztuk piguł Letrozolu zapłaciłam 20 zł.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena a gdzie kupujesz leki?

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
    Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
    Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie :/.
    Nie wiem ile wizyt bo nie doszlo do iui bo tak mam niedrozy,biore clo a @ mam co28-30

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???

Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wśród nas jest ktoś, komu na IUI się udało?

Dobrze, że jutro poniedziałek i wracam do pracy. Oderwę trochę głowę od tych wszystkich myśli.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???

Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?
    Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda - W Aptece pod Gryfem. A ty pewnie musiałaś całe opakowanie kupić? Co do ilości wizyt to zależy od efektu stymulacji. Ja w tym cyklu jestem na Letrozolu. Byłam w 11 dc i jeszcze etap wzrostu. Jutro kolejna wizyta i na pewno jeszcze owulki nie będzie. U ciebie może w tym 12 dc wszystko cacy będzie - zastrzyk na pęknięcie i kolejna wizyta to już iui.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?
    Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda niestety na tym forum nie ma żadnej szczęściary po iui :)

Karcia
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.
    Nie znam żadnego z nich. Byłam tam tylko u dr W, dr D i młodej lekarki Pauliny M - świetna kobietka :)

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze my bedziemy:)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Jagoda niestety na tym forum nie ma żadnej szczęściary po iui :)
    Hmmm czy to ma być dla mnie dobra czy zła wróżba? :)

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Moze my bedziemy:)
    Trzeba w to wierzyć :) Ty masz rocznik w nazwie? To jesteś młodsza.

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak1984

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za polecenie apteki, nie wiedziałam, że jest w Olsztynie. Wcześniej też z niej ściągałam leki, ale jeszcze z Białegostoku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?
    U mnie jest tylko stymulacja owulacji i działania domowe. Dr M też mi bardzo pasuje - pozytywna babka. Tego Zdanowskiego możesz kojarzyć ze Szpitala Wojewódzkiego jeśli miałaś przyjemność tam rodzić.

• Karcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu pora przełamać ą złą passe iui na forum więc nie wykluczone że o wy będziecie tymi szczęściarami :) oczywiście z całego serducha wam tego życzymy :)

J_agoda lubi tę wiadomość

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Dziękuję za polecenie apteki, nie wiedziałam, że jest w Olsztynie. Wcześniej też z niej ściągałam leki, ale jeszcze z Białegostoku.
    Teraz jest też Filia w Olsztynie - pacjentki z Artemidy mają zniżkę - trzeba im przypominać.

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ