Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie.
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualny
-
J_agoda wrote:A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie.
-
nick nieaktualnyEmilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???
Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd? -
Ena wrote:Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???
Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyJagoda - W Aptece pod Gryfem. A ty pewnie musiałaś całe opakowanie kupić? Co do ilości wizyt to zależy od efektu stymulacji. Ja w tym cyklu jestem na Letrozolu. Byłam w 11 dc i jeszcze etap wzrostu. Jutro kolejna wizyta i na pewno jeszcze owulki nie będzie. U ciebie może w tym 12 dc wszystko cacy będzie - zastrzyk na pęknięcie i kolejna wizyta to już iui.
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?
-
Ena wrote:Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?
-
nick nieaktualny