SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
    Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
    Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie :/.

Marzenia się spełnia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda ja za 10 sztuk piguł Letrozolu zapłaciłam 20 zł.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena a gdzie kupujesz leki?

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    A czemu na 10 dc? Mi kazał ok 12 dc - może za późno. I wtedy już wszystko jedno na którego lekarza trafisz? Też ten letrozol masz i też niedrożny jajowód? Jedziemy na tym samym wózku, ha!
    Ile potem jest jeszcze wizyt? Ile masz lat?
    Kurcze zanim ja Was wszystkie poznam, to chyba kupa czasu minie :/.
    Nie wiem ile wizyt bo nie doszlo do iui bo tak mam niedrozy,biore clo a @ mam co28-30

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???

Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wśród nas jest ktoś, komu na IUI się udało?

Dobrze, że jutro poniedziałek i wracam do pracy. Oderwę trochę głowę od tych wszystkich myśli.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???

Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?
    Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda - W Aptece pod Gryfem. A ty pewnie musiałaś całe opakowanie kupić? Co do ilości wizyt to zależy od efektu stymulacji. Ja w tym cyklu jestem na Letrozolu. Byłam w 11 dc i jeszcze etap wzrostu. Jutro kolejna wizyta i na pewno jeszcze owulki nie będzie. U ciebie może w tym 12 dc wszystko cacy będzie - zastrzyk na pęknięcie i kolejna wizyta to już iui.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Byłaś u dr W w piątek i jutro masz dr Z?
    Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?

• Karcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda niestety na tym forum nie ma żadnej szczęściary po iui :)

Karcia
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Tak - dr W jest tylko w piątki w Aremidzie. Jutro idę do Zdanowskiego. Z tymi wizytami to tam jest tak jak trafisz w danym dniu. Na jutro mogłam się umówić albo do dr Skłodowskiej albo do dr Zdanowskiego.
    Nie znam żadnego z nich. Byłam tam tylko u dr W, dr D i młodej lekarki Pauliny M - świetna kobietka :)

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze my bedziemy:)

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Jagoda niestety na tym forum nie ma żadnej szczęściary po iui :)
    Hmmm czy to ma być dla mnie dobra czy zła wróżba? :)

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Moze my bedziemy:)
    Trzeba w to wierzyć :) Ty masz rocznik w nazwie? To jesteś młodsza.

• ona84 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak1984

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za polecenie apteki, nie wiedziałam, że jest w Olsztynie. Wcześniej też z niej ściągałam leki, ale jeszcze z Białegostoku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Przepraszam, jeśli już pytałam, ale czy Ty też podchodzisz do IUI?
    U mnie jest tylko stymulacja owulacji i działania domowe. Dr M też mi bardzo pasuje - pozytywna babka. Tego Zdanowskiego możesz kojarzyć ze Szpitala Wojewódzkiego jeśli miałaś przyjemność tam rodzić.

• Karcia Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu pora przełamać ą złą passe iui na forum więc nie wykluczone że o wy będziecie tymi szczęściarami :) oczywiście z całego serducha wam tego życzymy :)

J_agoda lubi tę wiadomość

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Dziękuję za polecenie apteki, nie wiedziałam, że jest w Olsztynie. Wcześniej też z niej ściągałam leki, ale jeszcze z Białegostoku.
    Teraz jest też Filia w Olsztynie - pacjentki z Artemidy mają zniżkę - trzeba im przypominać.

‹‹ 564 565 566 567 568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ