Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:No w końcu pora przełamać ą złą passe iui na forum więc nie wykluczone że o wy będziecie tymi szczęściarami
oczywiście z całego serducha wam tego życzymy
.
Oczywiście wszystkie my starające sięMarzenia się spełnia -
Ena wrote:Emilka ciągle myślę o Tobie i oczywiście jutro będę ciągle zaglądać na forum, żeby zobaczyć pozytywną wiadomość od ciebie. Zastanawiam się czy jest jakiś przelicznik tego beta hcg i hcg np. Jedna jednostka hcg to 10 jednostek beta hcg???
Jutro idę do tego nowego dr - ciekawa jestem jego podejścia do pacjentek. Była któraś z was u dr Zd?
Ena nie ukrywam że ja też ciągle myślę o jutrzejszym wyniku. Szukałam też czy jest jakiś przelicznik ale nic nie znalazłam. Co ma być to będzie. Niczego nie zmienię już.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ena a na ktora masz wizytę? -
Karcia wrote:dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że już macie choć po jednym dzieciaczku a ja się boje że nigdy nie będzie mi dane poczuć jak to jest.
J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że już macie choć po jednym dzieciaczku a ja się boje że nigdy nie będzie mi dane poczuć jak to jest.
J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ft3 masz ok Ale ft4 niskie znalazłam informacje że właśnie niskie ft4 może świadczyć O niedoczynnosci lub niedobrze jodu lub innej choroby tarczycy. Ale to lekarz zna się lepiej. A tsh badałas teraz?
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny chyba zaczynam plamić. Śluz delikatnie brązowawy. Jutro pójde zrobić badanie ale chyba już po wszystkim
-
ana1122 wrote:Ft3 masz ok Ale ft4 niskie znalazłam informacje że właśnie niskie ft4 może świadczyć O niedoczynnosci lub niedobrze jodu lub innej choroby tarczycy. Ale to lekarz zna się lepiej. A tsh badałas teraz?
Karcia podaj normy w nawiasie. Poza tym to wyniki ze szpitala jak Ci zbijali hiperkę.
Musisz pewnie zrobić ponownie wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:44