Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Makumba euthyrox biorę już kilka lat do lekarza wybieram się w środę może mnie przyjmie na końcu bo nie ma już numerków a na nfz to z pół roku jak nic musiała bym czekać ostatnio mi się udało tylko bo znajomej coś wypadło i wskoczyłam na jej miejsce.
Jak bierzesz lek to się nie znamAle chyba Ana miała zbijaną podobną wartość.
Karcia lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Może gdybym nie miała dziecka myślałabym inaczej - teraz jednak nie mam aż takiego parcia chyba i chce spróbować spokojniej.
Może to i złe myślenie, ale w zgodzie ze mną samą.
-
J_agoda wrote:W ogóle to jest straszne i niesprawiedliwe że musimy przez to przechodzić
Kupcie sobie białko i róbcie koktajle, Asia m-b z forum nam polecała, myślę że to jest świetny pomysł na dobrej jakości komórki i plemniki. My piliśmy my protein, whey protein. -
Dziewczyny niestety. Dzisiaj mój cud przestał trwać ;( silne krwawienie i okropny ból brzucha
Mamy tego roku "piękne" święta ;(. Dziękuje Wam za wsparcie. Dziś już nie mam złudzeń.
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny niestety. Dzisiaj mój cud przestał trwać ;( silne krwawienie i okropny ból brzucha
Mamy tego roku "piękne" święta ;(. Dziękuje Wam za wsparcie. Dziś już nie mam złudzeń.
Ale skoro beta byla pozytywna ja na twoim miejscu zrobilabym ja jeszcze raz bo mozesz byc w tym odsetku kobiet ktorym mimo ciazy zdarza sie krwawienie.
Mialas ppdany 1 czy 2 zarodki bo juz nie pamietam ??e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosia miałam podany jeden zarodek. Jestem właśnie w szpitalu i czekam na pobranie krwi. Mąż chciał żebym powtórzyła badanie. To tylko formalność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 07:22
-
Jagoda mi drW mowil zebym poszla w ivf bo iui malo skuteczne a ta kase co mam wydac do iui to juz duzo do ivf.czulam jak by mnie namwial bo jeszcze powiedzial ze po nowym roku bedzie kosztowalo ponad10tys., juz tu kiedys pisalam i dziewczyny zdziwione byly ze podwzka ma byc.Wierze w doktora ze pomoze zajsc,moze wie ze u nnie iui i tak nie wyjdzie,a mowiac o ivf czulam jak mnie namawia.Powiedzialam mu nie mam tej kasy a na iu juz odlozone mam i bede chciala sprobowac,ale jak eidac szansy nie mam a wiecej na nia wydaje:(
-
Emilka bardzo mi przykro, trzymajcie się, najważniejsze że macie po kogo wracać do Białegostoku. Strasznie to wszystko niesprawiedliwe, ale musimy walczyć do skutku.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
ona84 wrote:Malgos w jakiej dzielnicy pracujesz?
Emilka przykro mie_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilko bardzo mi przykro... tylko się nie poddawajcie, macie o kogo walczyć
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc