X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Niestety HCG 3,2. Dr kazał odstawić leki i odczekać jeden cykl.
    Emilka przykro mi bardzo. Teraz dwa głębokie oddechy i wracajacie po mrozaczka :)

e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    :(

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka przykro mi ale się nie poddawaj. Spójrz na naszą Asię-ona też przeżyła to samo co ty a teraz jest z kolejnym mrozaczkiem w ciąży i lada moment powitamy Jasia na świecie :)

• ona84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve87 wrote:
    Ja nie zapomnę swojej pierwszej wizyty u dr W w gabinecie. Oczywiście były łzy z mojej strony, na co pan doktor kazał mi spojrzeć na zdjęcia stojące za nim i powiedział, że i mnie to czeka. Okaże sie jeszcze w jaki sposób, ale bede miała swoją dzidzie. I spełniło sie :)
    A ja jak go widze to o wszystkich probkemach zapominam,taki cieply mily czlowiek

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno wrócimy po kolejnego maluszka ale teraz musze odpocząć. Nie wiem czy w następnym cyklu już się zdecydyję. Na dzień dzisiejszy raczej nie bo czuje ze potrzebuje troche czasu. Być może za dwa tygodnie się coś zmieni i będę chciała jak najszybciej spróbować kolejny raz. Dziękuję Wam za wsparcie i za to że mogę się wyżalić. Dziś dzień spędzam z mężem a jutro wracam do pracy.

Makumba, Monisiek, J_agoda lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Mowią o nim Cudotworca

Coś w tym jest. Dostać się na wizytę prywatną to termin oczekiwania 3 miesiące, cena najdroższa w Olsztynie, ale wszystko się robi, aby trafić do takiego specjalisty, który stale się dokształca, posiada ogromną wiedzę i doświadczenie.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Jeszcze będzie przepięknie, zobaczysz .... musi być dobrze.

Marzenia się spełnia :)
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Karcia, to rzucaj nam przepisy na obiadki. ;)
    Nie no ja tam przemęczać się nie lubię więc robię proste rzeczy ale gotować lubię :) . Emilka przykro nam... ale cykl szybko zleci i wrócisz po swoje kolejne maleństwo.

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko myslami jestem z Tobą. ..na prawdę myślałam ze Tobie sie uda po mojej i Malawiki porażce. Ja prawdopodobnie wracam po moj skarbek dopiero w marcu....

e_mil_ka, J_agoda lubią tę wiadomość

• Monisiek Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, bardzo mi przykro, doskonale wiem, co czujesz, bo przechodziłam przez to samo. Wypłacz się i... wracaj po swojego maluszka. Ściskam mocno.

Monisiek
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka jest mi strasznie przykro..

Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięć :D czujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko ;) wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?

Leo dzięki ;)

leo, e_mil_ka lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Makumba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Emilka jest mi strasznie przykro..

Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięć :D czujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko ;) wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?

Leo dzięki ;)

Ogólnie jesteśmy szczęśliwi :) Ziarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
    Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię :/

Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniami :-)

asia-m-b, J_agoda lubią tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Tule mocno przykro mi :*

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena jak tam po wizycie?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Ogólnie jesteśmy szczęśliwi :) Ziarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
    Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię :/

Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniami :-)

Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni. ;)
    Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda? :)

Makumba lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • eni33 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez planuje podchodzic w marcu.pieniazki juz sa ale przeraza mnie fakt ze cena pójdziee w gore i trzeba bedzie dalej zbierac. I sie zastanawiam czy nie pójść juz na wizyte w styczniu i zaczac dzialac. Dr kazal mi schudnąć dlatego chcialam sobie dac czas do marca ale nie wiwm jak to bedzie bo nie chcem przeplacac a i badania mam wazne do polowy lutego wiec 1 tys zostaje w kieszeni. Narazie schudłam 5 kg od polowy pazdziernika.

Karcia, Makumba lubią tę wiadomość

3jvztv73z47a71uw.png

klz9roeqyeov6byo.png

30.05.2016. | iui :-( 9.07.2016 || iui :-( 30.09.2016 punkcja 3.10.2016 transfer :-(
    11.03.2017 punkcja. 16.03.2017 transfer :-) 7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412
    17.11.2018 crio transfer
    :-( Puste jajo :-(
    8.06.2019 crio transfer :-)
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni. ;)
    Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda? :)
    Zdecydowanie tak :) Ja pierwszy trymestr to praktycznie przespałam i gdyby nie mąż to nawet kolacji nie chciałoby mi się robić. Dętka byłam, jeszcze po pracy to wogole. A drugi trymestr to bajka, i w domu chce sie ogarnąć i na spacer isc :)

Asia08, Makumba lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni podziwiam Cię za silną wolę do odchudzania ja ją straciłam jak waga mi ustała przez 3 tygodnie i się podłamałam i niestety już 3 kg mam na plusie boje się że już nie będę potrafiła się odchudzać a tu święta,sylwester `boje się że waga wróci :(

Karcia
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Eve, w II trymestrze mogłam góry przenosić, cwiczylam 5 razy w tygodniu :D dosłownie 2 tygodnie temu czyli ok 34tc wysiadły mi baterie..

Asia08, Makumba, leo lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Makumba? Jeszcze chwilka i bedziesz gory przenosic, haha. ;)

Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
‹‹ 569 570 571 572 573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ