X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Niestety HCG 3,2. Dr kazał odstawić leki i odczekać jeden cykl.
    Emilka przykro mi bardzo. Teraz dwa głębokie oddechy i wracajacie po mrozaczka :)

e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    :(

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka przykro mi ale się nie poddawaj. Spójrz na naszą Asię-ona też przeżyła to samo co ty a teraz jest z kolejnym mrozaczkiem w ciąży i lada moment powitamy Jasia na świecie :)

• ona84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve87 wrote:
    Ja nie zapomnę swojej pierwszej wizyty u dr W w gabinecie. Oczywiście były łzy z mojej strony, na co pan doktor kazał mi spojrzeć na zdjęcia stojące za nim i powiedział, że i mnie to czeka. Okaże sie jeszcze w jaki sposób, ale bede miała swoją dzidzie. I spełniło sie :)
    A ja jak go widze to o wszystkich probkemach zapominam,taki cieply mily czlowiek

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno wrócimy po kolejnego maluszka ale teraz musze odpocząć. Nie wiem czy w następnym cyklu już się zdecydyję. Na dzień dzisiejszy raczej nie bo czuje ze potrzebuje troche czasu. Być może za dwa tygodnie się coś zmieni i będę chciała jak najszybciej spróbować kolejny raz. Dziękuję Wam za wsparcie i za to że mogę się wyżalić. Dziś dzień spędzam z mężem a jutro wracam do pracy.

Makumba, Monisiek, J_agoda lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Mowią o nim Cudotworca

Coś w tym jest. Dostać się na wizytę prywatną to termin oczekiwania 3 miesiące, cena najdroższa w Olsztynie, ale wszystko się robi, aby trafić do takiego specjalisty, który stale się dokształca, posiada ogromną wiedzę i doświadczenie.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Jeszcze będzie przepięknie, zobaczysz .... musi być dobrze.

Marzenia się spełnia :)
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Karcia, to rzucaj nam przepisy na obiadki. ;)
    Nie no ja tam przemęczać się nie lubię więc robię proste rzeczy ale gotować lubię :) . Emilka przykro nam... ale cykl szybko zleci i wrócisz po swoje kolejne maleństwo.

Karcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko myslami jestem z Tobą. ..na prawdę myślałam ze Tobie sie uda po mojej i Malawiki porażce. Ja prawdopodobnie wracam po moj skarbek dopiero w marcu....

e_mil_ka, J_agoda lubią tę wiadomość

• Monisiek Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, bardzo mi przykro, doskonale wiem, co czujesz, bo przechodziłam przez to samo. Wypłacz się i... wracaj po swojego maluszka. Ściskam mocno.

Monisiek
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka jest mi strasznie przykro..

Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięć :D czujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko ;) wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?

Leo dzięki ;)

leo, e_mil_ka lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Makumba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Emilka jest mi strasznie przykro..

Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięć :D czujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko ;) wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?

Leo dzięki ;)

Ogólnie jesteśmy szczęśliwi :) Ziarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
    Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię :/

Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniami :-)

asia-m-b, J_agoda lubią tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Tule mocno przykro mi :*

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena jak tam po wizycie?

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Ogólnie jesteśmy szczęśliwi :) Ziarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
    Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię :/

Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniami :-)

Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni. ;)
    Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda? :)

Makumba lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • eni33 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez planuje podchodzic w marcu.pieniazki juz sa ale przeraza mnie fakt ze cena pójdziee w gore i trzeba bedzie dalej zbierac. I sie zastanawiam czy nie pójść juz na wizyte w styczniu i zaczac dzialac. Dr kazal mi schudnąć dlatego chcialam sobie dac czas do marca ale nie wiwm jak to bedzie bo nie chcem przeplacac a i badania mam wazne do polowy lutego wiec 1 tys zostaje w kieszeni. Narazie schudłam 5 kg od polowy pazdziernika.

Karcia, Makumba lubią tę wiadomość

3jvztv73z47a71uw.png

klz9roeqyeov6byo.png

30.05.2016. | iui :-( 9.07.2016 || iui :-( 30.09.2016 punkcja 3.10.2016 transfer :-(
    11.03.2017 punkcja. 16.03.2017 transfer :-) 7dpt beta 34. 8dpt beta 54. 10dpt beta 148. 12dpt beta 412
    17.11.2018 crio transfer
    :-( Puste jajo :-(
    8.06.2019 crio transfer :-)
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni. ;)
    Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda? :)
    Zdecydowanie tak :) Ja pierwszy trymestr to praktycznie przespałam i gdyby nie mąż to nawet kolacji nie chciałoby mi się robić. Dętka byłam, jeszcze po pracy to wogole. A drugi trymestr to bajka, i w domu chce sie ogarnąć i na spacer isc :)

Asia08, Makumba lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni podziwiam Cię za silną wolę do odchudzania ja ją straciłam jak waga mi ustała przez 3 tygodnie i się podłamałam i niestety już 3 kg mam na plusie boje się że już nie będę potrafiła się odchudzać a tu święta,sylwester `boje się że waga wróci :(

Karcia
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Eve, w II trymestrze mogłam góry przenosić, cwiczylam 5 razy w tygodniu :D dosłownie 2 tygodnie temu czyli ok 34tc wysiadły mi baterie..

Asia08, Makumba, leo lubią tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Makumba? Jeszcze chwilka i bedziesz gory przenosic, haha. ;)

Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
‹‹ 569 570 571 572 573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ