Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Niestety HCG 3,2. Dr kazał odstawić leki i odczekać jeden cykl.
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:Ja nie zapomnę swojej pierwszej wizyty u dr W w gabinecie. Oczywiście były łzy z mojej strony, na co pan doktor kazał mi spojrzeć na zdjęcia stojące za nim i powiedział, że i mnie to czeka. Okaże sie jeszcze w jaki sposób, ale bede miała swoją dzidzie. I spełniło sie
-
Na pewno wrócimy po kolejnego maluszka ale teraz musze odpocząć. Nie wiem czy w następnym cyklu już się zdecydyję. Na dzień dzisiejszy raczej nie bo czuje ze potrzebuje troche czasu. Być może za dwa tygodnie się coś zmieni i będę chciała jak najszybciej spróbować kolejny raz. Dziękuję Wam za wsparcie i za to że mogę się wyżalić. Dziś dzień spędzam z mężem a jutro wracam do pracy.
Makumba, Monisiek, J_agoda lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Mowią o nim Cudotworca
Coś w tym jest. Dostać się na wizytę prywatną to termin oczekiwania 3 miesiące, cena najdroższa w Olsztynie, ale wszystko się robi, aby trafić do takiego specjalisty, który stale się dokształca, posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. -
Asia08 wrote:Karcia, to rzucaj nam przepisy na obiadki.
. Emilka przykro nam... ale cykl szybko zleci i wrócisz po swoje kolejne maleństwo.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualny
-
Emilka jest mi strasznie przykro..
Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięćczujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko
wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?
Leo dziękileo, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Emilka jest mi strasznie przykro..
Makumba dziękuję Ci bardzo za pamięćczujemy się ok. Jest mi już ciężko i ogólnie cierpię na brak siły, ale nie narzekam.. czasami tylko
wizyta w środę i to dodaje mi skrzydeł, a jak Wy się czujecie z ziarenkiem?
Leo dzięki
Ogólnie jesteśmy szczęśliwiZiarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię
Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniamiasia-m-b, J_agoda lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ogólnie jesteśmy szczęśliwi
Ziarenko tylko mnie wysysa z energii no i martwię się nieustannie czy aby na pewno wszystko tam OK. Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. To będzie moja druga wizyta.
Czyli przyjdzie znowu czas, w którym nie będę miała siły. Ojej jak ja tego nie lubię
Trzymam kciuki i żeby wszystko przebiegało zgodnie z Twoimi życzeniami
Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni.
Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda?Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja tez planuje podchodzic w marcu.pieniazki juz sa ale przeraza mnie fakt ze cena pójdziee w gore i trzeba bedzie dalej zbierac. I sie zastanawiam czy nie pójść juz na wizyte w styczniu i zaczac dzialac. Dr kazal mi schudnąć dlatego chcialam sobie dac czas do marca ale nie wiwm jak to bedzie bo nie chcem przeplacac a i badania mam wazne do polowy lutego wiec 1 tys zostaje w kieszeni. Narazie schudłam 5 kg od polowy pazdziernika.
Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Makumba, musze Ci powiedziec, zs jeszcze troche i energia wroci. Ja jakos od tygodnia juz czuje sie mniej zmeczona. I chyba do swiat ooprasuje te gore ciuchow, ktora juz lezy kilka tygodni.
Nawet ostatnio czytalam, ze w drugim trymestrze sily wracaja. Asia-m-b, leo, eve, to prawda?Ja pierwszy trymestr to praktycznie przespałam i gdyby nie mąż to nawet kolacji nie chciałoby mi się robić. Dętka byłam, jeszcze po pracy to wogole. A drugi trymestr to bajka, i w domu chce sie ogarnąć i na spacer isc
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Eni podziwiam Cię za silną wolę do odchudzania ja ją straciłam jak waga mi ustała przez 3 tygodnie i się podłamałam i niestety już 3 kg mam na plusie boje się że już nie będę potrafiła się odchudzać a tu święta,sylwester `boje się że waga wróciKarcia
-
Zgadzam się z Eve, w II trymestrze mogłam góry przenosić, cwiczylam 5 razy w tygodniu
dosłownie 2 tygodnie temu czyli ok 34tc wysiadły mi baterie..
Asia08, Makumba, leo lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Widzisz Makumba? Jeszcze chwilka i bedziesz gory przenosic, haha.
Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui