Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilka przykro mi, że tak wyszło. Moja wizyta do dupy. W piątek były trzy pęcherze, estradiol 34, a dziś cholery poszły w ilość i z 5-6 narosło tych pęcherzy i Estradiol spadł do 19. Dr ZD nie potrafił powiedzieć czemu ten Estradiol spadł. Miała któraś z was podobną sytuację? Tobie e_mil_ka spadł pamiętam jak już duże te pęcherzyki były, a moje mają po 12 mm. Idę teraz w piątek do dr W.
-
eni33 wrote:Ja tez planuje podchodzic w marcu.pieniazki juz sa ale przeraza mnie fakt ze cena pójdziee w gore i trzeba bedzie dalej zbierac. I sie zastanawiam czy nie pójść juz na wizyte w styczniu i zaczac dzialac. Dr kazal mi schudnąć dlatego chcialam sobie dac czas do marca ale nie wiwm jak to bedzie bo nie chcem przeplacac a i badania mam wazne do polowy lutego wiec 1 tys zostaje w kieszeni. Narazie schudłam 5 kg od polowy pazdziernika.Marzenia się spełnia
-
asia-m-b wrote:Zgadzam się z Eve, w II trymestrze mogłam góry przenosić, cwiczylam 5 razy w tygodniu
dosłownie 2 tygodnie temu czyli ok 34tc wysiadły mi baterie..
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Emilka przykro mi, że tak wyszło. Moja wizyta do dupy. W piątek były trzy pęcherze, estradiol 34, a dziś cholery poszły w ilość i z 5-6 narosło tych pęcherzy i Estradiol spadł do 19. Dr ZD nie potrafił powiedzieć czemu ten Estradiol spadł. Miała któraś z was podobną sytuację? Tobie e_mil_ka spadł pamiętam jak już duże te pęcherzyki były, a moje mają po 12 mm. Idę teraz w piątek do dr W.Marzenia się spełnia
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:A czy to takie pewne że ivf ma wzrosnąć od nowego roku?pocieszcie mnie i powiedzcie że nie bo palne sobie w łeb
Karcia lubi tę wiadomość