Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:I jak było u nowego doktora?
Monisiek, Ana dziękuję za podpowiedzi. Dr W odpisał na SMS - że według niego faza wzrostu się jeszcze nie zaczęłam. Mam nadzieję że bujnie się jeden i w piątek zobaczę piękny wynik e2.malgos741, J_agoda, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:A czy to takie pewne że ivf ma wzrosnąć od nowego roku?pocieszcie mnie i powiedzcie że nie bo palne sobie w łeb
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ogólnie ok - robił wszystko bez pośpiechu. Na monitoringi spoko, ale na pewno nie wybrałbym go na lekarza prowadzącego (patrzę na doświadczenie).
Monisiek, Ana dziękuję za podpowiedzi. Dr W odpisał na SMS - że według niego faza wzrostu się jeszcze nie zaczęłam. Mam nadzieję że bujnie się jeden i w piątek zobaczę piękny wynik e2.
Taki monitoring jest płatny dodatkowo czy wnosi się jedną opłatę za monitorowanie cyklu?Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Jeszcze jedno mnie ciekawi - w temacie tego estradiolu. Miałam w 12 lub 13 dc estradiol 222 i pęcherzyk OK 20-21 mm. To by oznaczało ze mam te owulki w 1 połowie cyklu?
-
J_agoda wrote:Jeszcze jedno mnie ciekawi - w temacie tego estradiolu. Miałam w 12 lub 13 dc estradiol 222 i pęcherzyk OK 20-21 mm. To by oznaczało ze mam te owulki w 1 połowie cyklu?
Tak się zgadza Jagoda. Takie wyniki świadczą ze owulka jest juz za rogiem wiec ja obstawiam w ciagu 24 godzin. Ja tez mam cykle 27-28 dni i owulke mam 12/13 dnia. 14 dc juz u mnie jest po ptakach. -
Karcia wrote:A czy to takie pewne że ivf ma wzrosnąć od nowego roku?pocieszcie mnie i powiedzcie że nie bo palne sobie w łeb
Nas na początku grudnia dr Z zapewniał że od nowego roku cena nie wzrośnie. Faktycznie ktoś puścił takie info ale doktorek zaprzeczył, stwierdził że ktoś musiał coś pokręcić.
malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Z jednej strony dobrze, że to jest w taki sposób rozwiązane i jest więcej lekarzy do monitoringów. Dużo to ułatwia nam pacjentkom - nie ma sytuacji, że dr biedny na urlopie i monitoringi stoją.
Taki monitoring jest płatny dodatkowo czy wnosi się jedną opłatę za monitorowanie cyklu?
Dr W w Artemidzie pracuje tylko w piątki, zatem figuruje tylko u mnie jako lekarz prowadzący, a tak to - "na kogo wypadnie to bęc".
Ja wykupuję pakiet - 400 zł (tak jak Emilka wspominała).J_agoda lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Dr W w Artemidzie pracuje tylko w piątki, zatem figuruje tylko u mnie jako lekarz prowadzący, a tak to - "na kogo wypadnie to bęc".
Ja wykupuję pakiet - 400 zł (tak jak Emilka wspominała).Marzenia się spełnia -
nick nieaktualny