Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana ja biorę duphaston. Nie wiem sama. Postaram się zasnąć jakoś chociaż będzie ciężko. Czemu zawsze musimy miec pod górkę. Najpierw choroba męża, potem diagnoza in vitro, potem powikłania po punkcji a teraz to. Dziewczyny kiedy można podchodzić do kolejnego crio?
-
e_mil_ka wrote:Ana ja biorę duphaston. Nie wiem sama. Postaram się zasnąć jakoś chociaż będzie ciężko. Czemu zawsze musimy miec pod górkę. Najpierw choroba męża, potem diagnoza in vitro, potem powikłania po punkcji a teraz to. Dziewczyny kiedy można podchodzić do kolejnego crio?
-
e_mil_ka wrote:Ana ja biorę duphaston. Nie wiem sama. Postaram się zasnąć jakoś chociaż będzie ciężko. Czemu zawsze musimy miec pod górkę. Najpierw choroba męża, potem diagnoza in vitro, potem powikłania po punkcji a teraz to. Dziewczyny kiedy można podchodzić do kolejnego crio?
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena nie ukrywam że ja też ciągle myślę o jutrzejszym wyniku. Szukałam też czy jest jakiś przelicznik ale nic nie znalazłam. Co ma być to będzie. Niczego nie zmienię już.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ena a na ktora masz wizytę? -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Ft3 masz ok Ale ft4 niskie znalazłam informacje że właśnie niskie ft4 może świadczyć O niedoczynnosci lub niedobrze jodu lub innej choroby tarczycy. Ale to lekarz zna się lepiej. A tsh badałas teraz?Karcia
-
J_agoda wrote:Czemu miałby kłamać. Nie znam ich statystyk. Krócej działają i mniej pacjentek może tez wpływa na wynik ?
Rozmawiałam z dr P na wizycie, powiedział że żal mu patrzeć na pary które tam ciagle przychodzą, że IVF jest najskuteczniejszą metodą. Zgadzam się z nim, bo przez to wszystko przechodziłam, wiem jak to wyglada.
Dlatego piszę o tym, bo postawiona przed kolejną decyzją zrobiłabym IUI max 1 raz. Gdybym trafiła na to forum wcześniej niż przed samym ivf tym bardziej zrobiłabym to raz albo w ogóle.
-
Karcia wrote:badałam jakiś miesiąc temu miałam 2,5 a teraz nie badałam. Makumba nie mam niestety norm w nawiasach więc to tak naprawdę tylko dla lekarzy bo ja nic nie kumam skoro nie ma norm.
-
Emilka kładź się spać jutro wszystko będzie wiadomo a martwienie się nic nie pomorze a zaszkodzić może tak czy siak masz mrożaczki więc ciąża się w razie czego przesunie tylko w czasie więc głowa do góry a lepiej jak coś to teraz niż np w 10 tyg sama wiesz.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
Jestem jego pacjentka od tylu lat, skutecznie doprowadził do ciazy i nie obserwuję po nim naciągani na kasę - ale mogę się mylić rzecz jasna.
Oczywiście on sam powiedział, że ivf jest najbardziej skuteczne, ale można do niego dojść pomału - decyzje pozostawił dla mnie.
Zarówno co do iui, ich ilości i samego ivf. Gdybym chciała ivf z pominięciem iui to on tez jest na to gotów.Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Jestem jego pacjentka od tylu lat, skutecznie doprowadził do ciazy i nie obserwuję po nim naciągani na kasę - ale mogę się mylić rzecz jasna.
Oczywiście on sam powiedział, że ivf jest najbardziej skuteczne, ale można do niego dojść pomału - decyzje pozostawił dla mnie.
Zarówno co do iui, ich ilości i samego ivf. Gdybym chciała ivf z pominięciem iui to on tez jest na to gotów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:17
J_agoda lubi tę wiadomość
-
Makumba euthyrox biorę już kilka lat do lekarza wybieram się w środę może mnie przyjmie na końcu bo nie ma już numerków a na nfz to z pół roku jak nic musiała bym czekać ostatnio mi się udało tylko bo znajomej coś wypadło i wskoczyłam na jej miejsce.Karcia
-
J_agoda wrote:Może gdybym nie miała dziecka myślałabym inaczej - teraz jednak nie mam aż takiego parcia chyba i chce spróbować spokojniej.
Może to i złe myślenie, ale w zgodzie ze mną samą.
Dobrze to słyszeć, bo chciałabym mieć dwoje dzieci