Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Rok tamu to już trochę czasu mineło więc sama nie wiem ja w styczniu jadę do Zbrocha i chcę pogadać o drugim podejśćiu do ivf i łudzę się trochę że nie będzie mi kazał powtarzać wszystkich badań (miałam robione w sierpniu).Ana słonko o jakie Ty mnie się badania pytałaś wtedy o FT3 i FT4? o jakieś jeszcze?bo mam wyniki przed sobą
J_agoda lubi tę wiadomość
Karcia -
J_agoda wrote:HIV miałam i różyczkę i Toxo tez. A to już jest w tej cenie 800?
badania są ważne 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 18:02
J_agoda lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A w ogóle w związku z podjęta decyzją o jakiejś medycznej interwencji w te nasze starania zrobiłam porządek w kwitach, poukładałam wyniki badań te bieżące i zaczęłam porównywać z tymi z 2009/2010 - czyli z pierwszych starań. U mnie główna różnica jest w prolaktynie i w tym nieszczęsnym HSG, reszta w miarę podobna.
Największa różnica jest w wynikach małża, tutaj czas zadziałał tak bardzo na niekorzyść że aż trudno w to uwierzyć.Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:Rok tamu to już trochę czasu mineło więc sama nie wiem ja w styczniu jadę do Zbrocha i chcę pogadać o drugim podejśćiu do ivf i łudzę się trochę że nie będzie mi kazał powtarzać wszystkich badań (miałam robione w sierpniu).Ana słonko o jakie Ty mnie się badania pytałaś wtedy o FT3 i FT4? o jakieś jeszcze?bo mam wyniki przed sobą
-
J_agoda wrote:A w ogóle w związku z podjęta decyzją o jakiejś medycznej interwencji w te nasze starania zrobiłam porządek w kwitach, poukładałam wyniki badań te bieżące i zaczęłam porównywać z tymi z 2009/2010 - czyli z pierwszych starań. U mnie główna różnica jest w prolaktynie i w tym nieszczęsnym HSG, reszta w miarę podobna.
Największa różnica jest w wynikach małża, tutaj czas zadziałał tak bardzo na niekorzyść że aż trudno w to uwierzyć. -
nick nieaktualny[email protected] to zdrowia dla synka. Zabawa choinkowa spoko - dla Z wszędzie gdzie są dzieci, tany tany jest fajowo. Dziś jeszcze na Starówkę pojechaliśmy - pięknie, świątecznie.
JAGODA - Ona ostatnio robiła badania przed iui i chyba wyszło po 150 zł na głowę czyli trzeba u nich zostawić 300 zł za parę. -
J_agoda wrote:A gdzie tą ilość widać ?
Morfologia 8%.
Ruchliwość a + b = 45%.
Potem jest liczba 29,6 ml ? To jest ilość ? -
J_agoda wrote:To rzeczywiście robi się niezbyt tania impreza - 300 zł wyniki, 800 zł procedura i do tego leki - te tabletki, co mam przepisane, chyba kosztują ok. 50 zł, ale pewnie do tego dojdzie zastrzyk na pęknięcie?
-
ana1122 wrote:Kochana takie wyniki to są ektra. Warto na waszym miejscu spróbować iui bo Z twoim mężem jest wszystko ok
Przepisali mu fertilmen, zalecili aktywność fizyczną i dietę.Marzenia się spełnia -
ona84 wrote:Ja badnia300 iui800 +tabletki akurat tanie 10dc wizyta owu po stronie niedroznej400 musze dlacic i przyjsc w nastepnym cyku.do iui nie doszlo ciekawe jak teraz bedzieMarzenia się spełnia