Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Makumba, u dr P nie placi sie dodatkowo za zdjecie 3d.
Niestety nam sie nie udalo zrobi, moze za miesiac. Mialam usg polowkowe i ta mala bźdźągwa nie chce wspolpracowac no i przez moj tluszcz ciezko jest badac. -
e_mil_ka wrote:Karcia jak tam remonty?
Niedługo to sama tu zostanę bez brzuszka tzn z brzuszkiem ale nie takim jak trzeba heh bo Emilce i Soni dobrze wróżę
więc nie wiele nas tu już starających się ale to oczywiście bardzo mnie cieszy.No ale mam dla was złą też wiadomość zbieramy z Asiąstokrota ekipe na piwko a wy nie możecie heh
asiastokrota, malgos741, Makumba, ana1122, Asia08, sonia86 lubią tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyJagoda a może się uda - teraz tylko trzeba poczekać na testowanie.
Terra - faworki - mniam
Malgos 741 to zdrowia ci życzę. A co ci jest - grypa?
Emilka czyli już od dziś musisz leżeć i pachnieć przez te dziewięć miesięcy.
A ja już od jutra startuję jako super niania. Będę miała pod swoimi skrzydłami moją Zu i półrocznego chłopca. Muszę jakoś zgrać ich rytmy.e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena będziesz super nianią
a kiedy zaczynasz kolejną stymulację?
Najgorzej będzie ze spacerami, bo Zuzka dużo chodzi, ale jak już się zmęczy to chce do wózka... A ja nie mam podwójnego.
Od jutra zapodam Luteinę i tak sobie wyliczylam, że w dzień kobiet to będzie 3 dc i wtedy ruszam do dr D.e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Zobaczymy
Najgorzej będzie ze spacerami, bo Zuzka dużo chodzi, ale jak już się zmęczy to chce do wózka... A ja nie mam podwójnego.
Od jutra zapodam Luteinę i tak sobie wyliczylam, że w dzień kobiet to będzie 3 dc i wtedy ruszam do dr D.
Zapisałam się do dr W - wyliczyłam, że będę mieć 8 lub 9 dc. Wg mnie chyba lepiej tak, bo jeśli pęcherz rośnie 1mm na dobę, to powinnam mieć 8 dc ok 20 mm, więc chyba lepszej wielkości niż te w 11 dc - wielkoludy po prawie 28 mmMarzenia się spełnia -
Jagoda, ale że jeden pęcherzyk nie pękł po takim czasie? Dobrze, że poszłaś i jak to sama powiedziałaś "wymusiłaś" wizytę.
Rozumiem, że stymulacja odpada? Fajnie by było, bo to się odbija na zdrowiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 22:12
J_agoda lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ale, że jeden pęcherzyk nie pękł po takim czasie? Dobrze, że poszłaś, jak to sama powiedziałaś "wymusiłaś" wizytę.
Rozumiem, że stymulacja odpada? Fajnie by było, bo to się odbija na zdrowiu.Marzenia się spełnia