Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Nie pękł, ma ponad 3 cm. Stymulacja nie odpada- mam brać letrozol od 3 do 7 dc i przyjść na iui - normalnie 2 podejście. Kazała się tym pęcherzykiem nie przejmować, jedynie można powiedzieć, że wymusiłam ten duphaston. Miałam już tak kiedyś, przed pierwszą ciążą, że niepęknięty pęcherzyk przerodził się w torbiel i trzeba było robić laparoskopię.
No tak, po to te wizyty, lubią robić się torbiele. Tfu, tfu!
I co, idziesz? Ile teraz kosztuje IUI?
Nasienie u Was jest OK?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 22:18
-
800 zł samo iui, do tego 90 zł ovitrelle i 300 zł badania moje i męża przed. Letrozol tanioszka przy tym, jakieś 20 zł. Wydałam 1200 zł. Jeszcze raz do IUI podejdę - więc teraz już "tylko" 900 zł.
No chyba, że jakimś cudem nie podejdę. Testować będę 1 marca, bo potem mam 2 dniowy wyjazd, muszę wiedzieć, w jakim "stanie" pojadę.
Nasienie było średnie, ale w normie. Teraz przy iui było sporo lepsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 22:19
Makumba lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Nie pękł, ma ponad 3 cm. Stymulacja nie odpada- mam brać letrozol od 3 do 7 dc i przyjść na iui - normalnie 2 podejście. Kazała się tym pęcherzykiem nie przejmować, jedynie można powiedzieć, że wymusiłam ten duphaston. Miałam już tak kiedyś, przed pierwszą ciążą, że niepęknięty pęcherzyk przerodził się w torbiel i trzeba było robić laparoskopię.
-
Makumba wrote:Dzięki Asia. A zapłaciłaś więcej za połówkowe?
Niee, normalnie.
Emilka, my mamy remont od 3 lat.
Karcia, dobrze ze o piwku myslicie a nie winku, bo bym zazdroscila."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:A mowili ze iui na peknietych jest.Progesteron wysoki to fajnie:)
Niby oba pęknięte. Cała dr P
Wcześniej miałam na tym jajniku torbiel skórzastą, ale to chyba nie ona. Wielkie i czarne, taka plama na usg.Marzenia się spełnia -
Ona, siedzę i myślę. Faktycznie oba były pęknięte. Może to ta stara torbiel? Jakoś odebrało mi logiczne myślenie na wizycie. I ciałko żółte było. I długie endometrium, chyba 1,5 cm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 22:27
Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:Asia ja tam widzę napisane winko zamiast piwka :p
Wez, bomam taka ochote od poczatku ciazy, ze masakra. Mam takie fajne jezynowe i dupa!"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Karcia nie ma piwka z Asiastokrota tylko robisz parapetówkę i wszystkie wpadamy
asiastokrota, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
ana1122 wrote:A ja dziś oczywiście nie wytrzymalam i zjadłam pączka i co zgaga:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 00:35
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ana MLEKO na zgage pomaga Dla mnie to ratunek miałam straszną swego czasu mam nadzieję że nie będę miec.Mnie dziś jajnik pobolewa też tak mieliście na początku bo zaczynam 8 tydz.czyli 7 za mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 00:30
-
Karcia wrote:oczywiście zapraszam ale super by było może nakichały byście na nas i też byśmy w końcu zaszły
Asia08, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość