Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Ja nie maluje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 00:40
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Mleko na zgagę to właśnie tak działa, że chwilę jest dobrze, a potem jeszcze gorzej. Ana, Rennie możesz brać.
Mi o farbowaniu włosów w ciąży bardzo mądrze powiedziała pani fryzjerka w Małgosiowym zakładzie - amoniak nie przeniknie do organizmu przez włosy, ale wdychasz, więc lepiej używać farb bez amoniaku. Mówiła też o jakimś innym sposobie koloryzacji, ale nie pamiętam. Coś przy czym bym zbankrutowała z moimi długimi kudłamimalgos741 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja uzywam szamponetek z mariona. One nie maha amoniaku i u mnie trzymaja sie tak ok.miesiaca.
malgos741 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Niestety temperatura spada dziewczyny 36,4
. Jeszcze sie łudzę że to zagnieżdżenie.
-
TERA83 wrote:Dziewczyny co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży. ..
-
Hej,
Co do malowania włosów... ja nie malowałam i możecie sobie tylko wyobrazić jaki odrost:-)
A właśnie którą tu koleżanka ma w Olsztynie salon/jest fryzjerką? I gdzie? Może trzeba się umówić
A co do zgagi w ciąży (oznaki czupryny dziecka)-przypomniało mi się że przed wyjściem z Jerzym że szpitala pan dr robił usg główki i powiedział przed badaniem"no kawalerze ale perukę to trzeba było zostawić w szatni"ana1122, Asia08, e_mil_ka, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Leo już się szykuje na czuprynke u mojego maleństwa:-)
A jak to jest z malowaniem paznokci można wszystkimi lakierami czy tylko jakieś specjalnej marki?leo lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Niee, normalnie.
Emilka, my mamy remont od 3 lat.
Karcia, dobrze ze o piwku myslicie a nie winku, bo bym zazdroscila.
Asia w Piotrze i Pawle można kupić bezalkoholowe wino, pachnie, smakuje jak normalne tylko w głowie po nim nie szumiAsia08 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 powiedz mi jeszcze czy może miałaś cos takiego jakby ktos igły wbijał Ci w macicę? Wczoraj wieczorem sie tak zaczęło. Ostatnio tak nie miałam.
-
Ana1122 tylko że ja magnezu brać nie mogę bo mnie wzdyma i boli brzuch. Chyba że może ana znasz jakiś taki magnez co nie daje takich skutków ubocznych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 08:41
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 powiedz mi jeszcze czy może miałaś cos takiego jakby ktos igły wbijał Ci w macicę? Wczoraj wieczorem sie tak zaczęło. Ostatnio tak nie miałam.
Trzymam za Ciebie kciukaski -
Słomka ja miałam takie kłucia wczoraj wieczorem i dzis rano dwa razy ale już teraz nie mam. Boli mnie brzuch i czuje taki ucisk na w dolnym odcinku kręgosłupa.
Oby to były dobre objawy takie jak u Ciebie. -
e_mil_ka wrote:Słomka ja miałam takie kłucia wczoraj wieczorem i dzis rano dwa razy ale już teraz nie mam. Boli mnie brzuch i czuje taki ucisk na w dolnym odcinku kręgosłupa.
Oby to były dobre objawy takie jak u Ciebie.