Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Jestem już jestem właśnie wróciłam do domu
A więc: punkcje mam w sobotę rano wizytę miałam jednak u Chruścika
Doktorek jak zobaczył na usg wielkość moich jajec to aż się przeraził hyhy miałam mieć punkcje w niedzielę a będzie sobota bo grozi mi hiperka z wrażenia nawet nie zapytała jak bardzo urosły ale na usg było widać że, baaardzo!
Dziś ostatni zastrzyk cetroide, o 23.30 ovitrelle przed spaniem globulka
Pytałam o transfer i Chruścik powiedział że, ze względu na święta raczej będę miała go 23.12 ( oczywiście o ile plemniczki nas nie zawiodą )
Ewka nie martw się ja miałam tylko jedą komóreczkę 14mm a teraz o mamo
Cometa ja wjechałam bez problemu pod klinikę ale, od strony tego mostku barierka stoi ale, spokojnie można wjechać od tej strony.
o mam nadzieje
dobrze ze nie chca w wigilie jednak szalec:P
ja dzis w nocy spalam cale 1,5 h bo mnie jajaca bolaly i tak sobie mysle czyzby torbiel? ale one niby bola i nic, zawsze na odwrotWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 19:44
-
mnie na szczęście jajca nie bolą. czuję od czasu do czasu że mnie zakłuje, po tej niedrożnej stronie, ale sporadycznie.
za to dokuczają mi cycki... mąż się nawet przytulić nie może jak zasypiamy. no uciążliwe to jest. szkoda że nie zabrałam ze sobą sportowego stanika -
ewa84 wrote:o mam nadzieje
dobrze ze nie chca w wigilie jednak szalec:P
ja dzis w nocy spalam cale 1,5 h bo mnie jajaca bolaly i tak sobie mysle czyzby torbiel? ale one niby bola i nic, zawsze na odwrot -
no mnie jak nie bolalo to mialam piekna torbiel
jak boli to rosna wolno:P
vanilii skad u ciebie ta hiperka skoro nie mialas tak duzo pecherzykow od czego to zelezy? myslalam ze jak naprodukuje sie zaduzo to wtedy hmmmm
i czy na kazdej wizycie badaja progesteron i estradiol?
musze igarnac dzis jakis nocleg w krakowie szybko bo jak powiedza ze mam w pn znowu sie pojawic to nie wracam bo sie wykoncze w tych pociagachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:01
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mnie na szczęście jajca nie bolą. czuję od czasu do czasu że mnie zakłuje, po tej niedrożnej stronie, ale sporadycznie.
za to dokuczają mi cycki... mąż się nawet przytulić nie może jak zasypiamy. no uciążliwe to jest. szkoda że nie zabrałam ze sobą sportowego stanika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Bete warto badać do tysiąca. Później już te przyrosty mogą zwolnić i będziesz się denerwować niepotrzebnie. Mój gin powyżej tysiąca zabrania Ja badalam dwa razy i czekałam na pecherzyk moja klinika zaprasza na pierwszą wizytę 21-25 dpt. Wtedy widać na pewno pecherzyk
ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Może ten estradiol wysoki bo duże jajca...
A jak wysoki to może przeszkodzić w transferze?
Może dlatego powiedział że, grozi mi hiperka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny