Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCometa powodzenia na jutro Ci życzę oby punkcja była bezproblemowa daj znać jak już będzie po wszystkim.
Ps. Mam nadzieję że, tego misia z kamerką zabierasz ze sobą hyhy bo wiesz muszę wiedzieć czy była w końcu ta cholerna intubacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:36
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ovitrelle robi się na 36h przed punkcją. Dr. kazał go zrobić o tej godzinie trzy zastrzyki + pobieranie krwi to o wiele za dużo jak na jeden dzień hyhy
ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:dziewczyny myslicie ze mozna wziasc lactovaginal? tak sie zastanwaiam moze warto
przed punkcją już ci doktorek da Betadine na dwie noce, nie martw się wysiecze ci wszystkie bakterieewa84 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa powodzenia na jutro Ci życzę oby punkcja była bezproblemowa daj znać jak już będzie po wszystkim.
Ps. Mam nadzieję że, tego misia z kamerką zabierasz ze sobą hyhy bo wiesz muszę wiedzieć czy była w końcu ta cholerna intubacja
misia oczywiście zabieramewlinaaa85, Julita76, Vanili, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Kalendarz kciukowy:
18.12 Bydgoszczanka- termin @
18.12 ComeToMeBaby- punkcja
19.12 Ewelina- punkcja
??? 23.12 CoMeToMeBaby i Ewelina- transfer http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
25.12 Vanili- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
29.12 Ania1986- wizyta zapoznawcza
29.12 Lonia- rozpoczęcie monitoringu
30.12 Julita I usg ciążowe http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
ewlinaaa85, Vanili, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina o której masz punkcje?
Może uda mi się sprawdzić jak tam Ewelina po punkcji :p
Jak się dobrze zakrece to może wyjawi mi jakiś top secret jak narkoza dobrze zadziała ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:14
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Jadę!
Dziewczyny!
Dużo słońca, uśmiechu wam życzę i moooc pozytywnej energii śle 4 all ze szpitalnego wyrkaewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis już lepiej chociaż brzuch bardziej boli. Jestem po badaniu i stety niestety jest więcej płynu w jajnikach... weekend spędzam na panstwowym wikcie ale... grunt ze beta rośnie i dzisiaj jest już 12
Wszystkie parametry sa ok, nie ma zagrożenia biochemicznego tylko tego płynu jest wiecej.
Widzę, że lekarze dość optymistycznie rozmawiaja ze mna.
Może cudem wyjde w niedziele ale w poniedziałek to bardziej pewne. Potem 2 tyg leżenia. ..pszczółka p, ewlinaaa85, Julita76, Saramago, ComeToMeBaby, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Dzis już lepiej chociaż brzuch bardziej boli. Jestem po badaniu i stety niestety jest więcej płynu w jajnikach... weekend spędzam na panstwowym wikcie ale... grunt ze beta rośnie i dzisiaj jest już 12
Wszystkie parametry sa ok, nie ma zagrożenia biochemicznego tylko tego płynu jest wiecej.
Widzę, że lekarze dość optymistycznie rozmawiaja ze mna.
Może cudem wyjde w niedziele ale w poniedziałek to bardziej pewne. Potem 2 tyg leżenia. ..Vanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Mogę dołączyć? Dziś zapisalismy się wstępnie na kwalifikację na 7.01...jeszcze nie wiemy czy nam się uda finansowo wydolac,ale...
Za wszystkie was z całej siły trzymam paluchy!ewlinaaa85, Julita76, ComeToMeBaby, Ania1986, Lonia lubią tę wiadomość
-
Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad. -
ComeToMeBaby wrote:Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
Grunt, że mają z czego wybierać hyhyhy
Organizm tez wróci do normy
Teraz ważne abyś doszła do siebie po punkcji
Ps Grzeczna byłaś? Nie zaczepialaś pana anestezjologa :>ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Mogę dołączyć? Dziś zapisalismy się wstępnie na kwalifikację na 7.01...jeszcze nie wiemy czy nam się uda finansowo wydolac,ale...
Za wszystkie was z całej siły trzymam paluchy!
Pytanie... pewnie, że tak!
A skąd jesteś? Daleko masz do Krakowa?