Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo Ewa wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!
Dziewczyny napiszcie mi proszę czypy placilyscie za wizytę kwalifikacyjną? Jeśli tak,to ile? Muszę wiedzieć zeby móc się wcześniej przygotować...ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ooo Ewa wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!
Dziewczyny napiszcie mi proszę czypy placilyscie za wizytę kwalifikacyjną? Jeśli tak,to ile? Muszę wiedzieć zeby móc się wcześniej przygotować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Julita Vanili dostałyście jakąś receptę po transferze do wykupienia na już? Co wam wypisali na tej recepcie? Bo zastanawiam się czy znowu nie będe miała problemu z wykupieniem
Tym bardziej że to 24.12
-
ewa84 wrote:Dziewczyny tu wcześniej pisały k wymaganiach generalnie na stronie Artvimed Masz podane kryteria
Co do badań to koniecznie fsh, tsh, amh
Cytologia ważna rok
Później każą na pewno zrobić nasze ulubione badanie test na obecność chlamydii metodą pcr, grupe krwii , hiv, hcv, HBs, test w kierunku kily - to dlaobojga partnerów
I ty biocenoze pochwy, toxoplazmoza i rozyczka przeciwciala
Niektóre dzuewczyny miały zlecone usg piersi - ja nie
Ostatnio u nich pobierali krew jakiejś dziewczynie na te toxo bo chyba miała kwalifikacje i brakowało jej tego
Jak zawsze trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się:)Pozdrawiam -
nick nieaktualnyFiona12 wrote:Dzieki za pomoc. Ja bede miała wiekszość z tych badań zrobioną. Jednak bardzo sie martwie że nas nie zakwalifikuja ze względu na brak miejsc. Ale cóz pozostaje mi czekać.
Jak zawsze trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się:)Pozdrawiam
Jak widzisz np.: po Pabelce, doktor jeszcze kwalifikuje, wszystkie z Nas które dostałyśmy kwalifikację praktycznie od razu zaczęłyśmy, więc trzeba wierzyć, a my trzymamy kciuki za powodzenie wizyty kwalifikacyjnejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 11:16
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Fiona12 wrote:Dzieki za pomoc. Ja bede miała wiekszość z tych badań zrobioną. Jednak bardzo sie martwie że nas nie zakwalifikuja ze względu na brak miejsc. Ale cóz pozostaje mi czekać.
Jak zawsze trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się:)Pozdrawiam
Jak widzisz np.: po Pabelce, doktor jeszcze kwalifikuje, wszystkie z Nas które dostałyśmy kwalifikację praktycznie od razu zaczęłyśmy, więc trzeba wierzyć, a my trzymamy kciuki za powodzenie wizyty kwalifikacyjnej
Masz racje trzeba wierzyć że sie uda. A z Wami naprawde raźniej dziewczyny:)ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Julita Vanili dostałyście jakąś receptę po transferze do wykupienia na już? Co wam wypisali na tej recepcie? Bo zastanawiam się czy znowu nie będe miała problemu z wykupieniem
Tym bardziej że to 24.12
my kupowalismy w Krakowie bo na autostradzie ciężko o apteki :p -
Fiona12 wrote:Masz racje trzeba wierzyć że sie uda. A z Wami naprawde raźniej dziewczyny:)
ustawienia- społeczność- edytuj zdjęcieVanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ewka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! ! ♥♥♥
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Vanili co u Ciebie? jak tam najświeższe wieści??
Beta wyszla dziś 90 wiec wg lekarza ma ładny przyrost.
Gorzej bo nie wyjdę dziś. Mam niedoczynność tarczycy wynik az 6 a zawsze był w normie.
Czekam na endokrynologa bo ma mnie obejrzeć. Niestety mam również sporo płynu w otrzewnej, jajniki giganty i ledwo oddycham. -
ComeToMeBaby wrote:aż mi jakoś smutno, że nie ma kogo dusić prześcieradłem. to w sumie całkiem fajna rozrywka była
A aktualnie jestem sama na pokoju... Ciekawe czy ktoś dziś do mnie tu przyjdzie byle nie taka gadula jak ostatnio -
nick nieaktualnyBuuu... no to kiepsko...oby ten twój szpitalny pobyt nie przedłużał się jednak zbytnio...
Ja też mam niedoczynność, u Ciebie i tak lajcik...mnie skoczyła na ponad 11, zwiększyłam już sobie eutyrox, lekarka potwierdziła że na dobrą dawkę...no ale stres niestety jest a w październiku miałam wynik niespełna 1,9....ehh...aż nie do wiary że tak szybko i tak bardzo skoczyło, no ale co zrobić