X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a ja czytałam, ze jeśli nie przetrwałby rozmrażania to był i tak słaby.
    jak się ładnie rozmrozi to ma duże szanse się przyjąć.
    wiesz jak to jest ze statystyką... never know :) kieruję się myślą, że te co się ładnie rozmrożą są siłaczami :) tym bardziej liczę wówczas na ciążę :P
    Chciałabym mieć takie podejście do tego wszystkiego co Ty :) ale niestety nie umiem inaczej i zostaje mi się zamartwiać :/

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Chciałabym mieć takie podejście do tego wszystkiego co Ty :) ale niestety nie umiem inaczej i zostaje mi się zamartwiać :/
    lata praktyki ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa to w takim razie Twoje urodzinowe życzenie się spełni i punkcja w środę : D suuper...

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ewa ty bidoku- do 13stej/14stej będziesz na głodzie... matko finta, co tak późno ta punkcja?

acha- no a co z jajcami??? jakie wyniki?

No ja nie wiem jak dam radę :p generalnie nie jem wcześnie rano ale ok 11 to już najwyzszy czas na posilek bo zrobi mi się niedobrze z głodu :p no i uschne z pragnienia, jak tu się nie napić do tej godziny. Coś czuję że będzie zyganko choć zdarza mi się to od wielkiego swieta raz na pare lat :p
    Jajca dorodne i wyrownaly się wielkością nawet nie zapytałam ile ich finalnie jest :p
    Ja dziś sama zapytałam czy progesteron zbadać a lekarz zapytal kiedy miałam badany No i stwierdził żeby powtórzyć :p
    NO i oczywiście Noe ma wyników mojego męża :p
    Jakiś chochlik tam grasuje!

ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Ewa to w takim razie Twoje urodzinowe życzenie się spełni i punkcja w środę : D suuper...
    Tak dokładnie :)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa, no ale pobierali ci tam na miejscu krew, rozumiem- tak?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że, nie tylko ja nie śpię o tej godzinie :)

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak ale zawsze lekarki same mi mówiły, dziś już wychodziłam z gabinetu i wróciłam zapytać czy dziś też badać :p

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: ja chętnie bym spała ale muszę wytrwać do 1.30 :)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Ewelina: ja chętnie bym spała ale muszę wytrwać do 1.30 :)
    No to jeszcze godzinka :) ja to z nerwów spać nie mogę.. Skończyłam włśnie jedną książkę czytać to teraz biorę się za kolejną hyhy mąż o czwartej z pracy wraca to pewnie poczekam na niego :P

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A byłam tam dziś po 16 jakos to pielęgniarka poszła za firanki tam gdzieś i się pytała czy wstajemy i czy pomóc się ubrać :p więc chyba i później się punkcje zdarzaja;)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra z pracy o 4 mexyk
    Zawsze tak wraca?
    Nie ma co się stresować :) bo się gorzej poczujesz jeszcze

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po tym pcr nawet plamilam 2 dni więc chyba muszę się na to naszykowac też :/

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    O masakra z pracy o 4 mexyk
    Zawsze tak wraca?
    Nie ma co się stresować :) bo się gorzej poczujesz jeszcze
    Po tylu latach to się już przyzwyczaiłam do jego nocek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Ja po tym pcr nawet plamilam 2 dni więc chyba muszę się na to naszykowac też :/
    Ja w ten drugi dzień miałam na tyle silne plamienie że się wystraszyłam i napisałam do Dr. A do tego ten ból podbrzusza :/ całą niedzielę przeleżałam dziś jeszcze boli ale juz nie tak mocno ;) przynajmniej się wyprostować już mogę hyh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 00:52

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne lepiej napisaćjak Masz wątpliwości :) ja miałam plan w Wigilię pójść do pracy :p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa gratuluję spełniających się życzeń świątecznych :)

Szok że Wy do tak późnych godzin nie śpicie, też kiedyś tak miałam, a teraz to po 22 marzę już tylko o łóżku....za to punkt 4 pobudka... potem koło 6 jak czas do pracy wstawać to bym chętnie poszła spać znowu...masakra jakaś.... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :)

pabelka88, ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam przygotowania do świąt? Macie głowę do tego dziewczyny? Ja na szczęście mam urlop fi do pracy idę tylko 28 i 29 potem dopiero 7 stycznia. Niestety wczoraj zmarł mi ktoś bliski. I chyba to przeczulam bo 4 h prędzej byłam w szpitalu... ech fakt że kazdyt się z tym liczył od jakiegoś czasu, ale smutek szczególnie w tym czasie jest. Taka kolej rzeczy. Postanowione jednak że jeśli uda mi się mieć dziecko i będzie to dziewczynka ba pewno odziedziczy jej imię. Tak też było w przypadku mojej 5 letniej latorośli. Syn ma Imię po pradziadku swoim :) Trzymajcie się kobiety. Ja Lecę trzepac dywan o w końcu trzeba prezenty kupić. Miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczyny wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia :)
    Lola ja wczoraj z nerwów to nawet choinkę ubrałam hyhy choć zawsze robimy to w wigilię, mam nadzieję że, nam wytrzyma do świąt i nie uschnie hyyhy. Byłam wczoraj na zakupach i tak jak weszłam do sklepu tak mi się odechciało tam być tyyyle ludzi. Jakoś nie mogę się zabrać na tegoroczne przygotowania jak należy :/

Nadal boli mnie podbrzusze, największy dyskomfort sprawia mi siadanie i wstawanie wtedy czuję je najbardziej i jak psiknę hyhy :D ... z nadzieją czekam na wyniki i telefon od embriologa

‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ