Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja czytałam, ze jeśli nie przetrwałby rozmrażania to był i tak słaby.
jak się ładnie rozmrozi to ma duże szanse się przyjąć.
wiesz jak to jest ze statystyką... never know kieruję się myślą, że te co się ładnie rozmrożą są siłaczami tym bardziej liczę wówczas na ciążę -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ewa ty bidoku- do 13stej/14stej będziesz na głodzie... matko finta, co tak późno ta punkcja?
acha- no a co z jajcami??? jakie wyniki?
No ja nie wiem jak dam radę :p generalnie nie jem wcześnie rano ale ok 11 to już najwyzszy czas na posilek bo zrobi mi się niedobrze z głodu :p no i uschne z pragnienia, jak tu się nie napić do tej godziny. Coś czuję że będzie zyganko choć zdarza mi się to od wielkiego swieta raz na pare lat :p
Jajca dorodne i wyrownaly się wielkością nawet nie zapytałam ile ich finalnie jest :p
Ja dziś sama zapytałam czy progesteron zbadać a lekarz zapytal kiedy miałam badany No i stwierdził żeby powtórzyć :p
NO i oczywiście Noe ma wyników mojego męża :p
Jakiś chochlik tam grasuje!ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ewelina: ja chętnie bym spała ale muszę wytrwać do 1.30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ja po tym pcr nawet plamilam 2 dni więc chyba muszę się na to naszykowac też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 00:52
-
nick nieaktualnyEwa gratuluję spełniających się życzeń świątecznych
Szok że Wy do tak późnych godzin nie śpicie, też kiedyś tak miałam, a teraz to po 22 marzę już tylko o łóżku....za to punkt 4 pobudka... potem koło 6 jak czas do pracy wstawać to bym chętnie poszła spać znowu...masakra jakaś....ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam przygotowania do świąt? Macie głowę do tego dziewczyny? Ja na szczęście mam urlop fi do pracy idę tylko 28 i 29 potem dopiero 7 stycznia. Niestety wczoraj zmarł mi ktoś bliski. I chyba to przeczulam bo 4 h prędzej byłam w szpitalu... ech fakt że kazdyt się z tym liczył od jakiegoś czasu, ale smutek szczególnie w tym czasie jest. Taka kolej rzeczy. Postanowione jednak że jeśli uda mi się mieć dziecko i będzie to dziewczynka ba pewno odziedziczy jej imię. Tak też było w przypadku mojej 5 letniej latorośli. Syn ma Imię po pradziadku swoim Trzymajcie się kobiety. Ja Lecę trzepac dywan o w końcu trzeba prezenty kupić. Miłego dnia!
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia
Lola ja wczoraj z nerwów to nawet choinkę ubrałam hyhy choć zawsze robimy to w wigilię, mam nadzieję że, nam wytrzyma do świąt i nie uschnie hyyhy. Byłam wczoraj na zakupach i tak jak weszłam do sklepu tak mi się odechciało tam być tyyyle ludzi. Jakoś nie mogę się zabrać na tegoroczne przygotowania jak należy
Nadal boli mnie podbrzusze, największy dyskomfort sprawia mi siadanie i wstawanie wtedy czuję je najbardziej i jak psiknę hyhy ... z nadzieją czekam na wyniki i telefon od embriologa