Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGraśka wrote:Witam Was dziewczyny! Początkowo leczyłam się w Invicie we Wrocławiu, ale od 29/12 jestem już pełnoprawną pacjentką Artvimedu (wizytę miałam razem z Anią 1986. Stymulację powinnam rozpocząć 7 stycznia, jeżeli nie będzie żadnych opóźnień z @. Zastanawiam się, czy gdybym miała problem z dostaniem urlopu na wizyty, to dr jest w stanie wypisać zwolnienie lekarskie na 1 dzień? My będziemy dojeżdżać z Wrocławia wiec cały dzień będzie zmarnowany. Oczywiście mam nadzieję że pracodawca nie będzie mi robił żadnych problemów ale ja jestem z tych co lubią mieć zawsze jakiś plan awaryjny.
-
ewlinaaa85 wrote:No popatrz wywoałyśmy wilka z lasu bardzo się cieszę i ściskam kciuki żeby tym razem się udało
Muszę się go zapytać jak to jest z tą otoczką i czy jest szansa że u mnie też będzie nacinana.
Ostatnio Kaya potwierdziła mi że doktor mówił że przy mrozakach nacinają zawsze
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Bry wieczór.
Witam nową, powodzenia tak, dr wypisuje zwolnienie za dzień wizyty, kiedy się jest fizycznie u niego. Wiem, bo mój m pytał.
Twarda sztuka hahaha no pewnie, nie można być mieNtkim, tFardym cza być no już tak mam, że się nie rozdrabniam. Chyba że już ze zmęczenia materiału...
Widzę, że mam kalendarz do uzupełnienia. Zrobię to rano, bo wiecie... Trudno tak po imieninach... (nie, nie, nie moich, nie rzucajcie się z życzeniami hyhyhy).
Ewelina - idziesz rano na betę? Życzę dobrego wyniku. Takiego, po którym będzie od razu wiadomo co dalej. Oby do celu. Jak się udała ta impreza? Dałaś radę? -
nick nieaktualny
-
Hej kochane!! A ja juz sto procent czwartkiem żyje! Juz nie mogę się doczekać kciukaski za wizyty,bety,punkcje i transfery! &&
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robię w alabie
Ewa nie martw się czytałam że takie bóle zwiastują ciąże wiele kobiet się z tym zmaga i też jadą na nospie. Na pewno wszystko się dobrze ułoży jestem tego pewna
Bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki. Trzymaj się ale jestem pewna że betę będziesz miała wysoką -
nick nieaktualny
-
Kayaa od Ok piątku,w sobotę poszłam do pracy postalam trochę i zaczęłam czuć skurcze co jakiś czas i bol zaczął się nasilac, wczoraj to sami ale dziś w nocy był mexyk ból gorszy niż na okres( generalnie mam łagodne@) obudził mnie w nocy brzuch mam wzdety cały czas, rano poleciałam na betę bo sikaniec wyszedł pozytywny rano, nie wiem czy to jeszcze zastrzyk może się utrzymywać brałam go pomiędzy 21/22 o 1.30 w nocy
Oczywiście panikara zapisalam się dziś do gin na 15 może wyzebram l4 na kilka dni :pszurusiowa, Kayaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Kayaa od Ok piątku,w sobotę poszłam do pracy postalam trochę i zaczęłam czuć skurcze co jakiś czas i bol zaczął się nasilac, wczoraj to sami ale dziś w nocy był mexyk ból gorszy niż na okres( generalnie mam łagodne@) obudził mnie w nocy brzuch mam wzdety cały czas, rano poleciałam na betę bo sikaniec wyszedł pozytywny rano, nie wiem czy to jeszcze zastrzyk może się utrzymywać brałam go pomiędzy 21/22 o 1.30 w nocy
Oczywiście panikara zapisalam się dziś do gin na 15 może wyzebram l4 na kilka dni :p
A nje masz Ty czasami hiperki? Dobrze że idziesz do gina
Skoro nadal masz taki wzdęty brzuch i jeszcze boli a ciąża napędza hiperstymulacje, ja się zaraz domyśliłam że, u mnie jest coś nie tak jak się obudziłam bez tego wzdętego brzucha
Mocno ściskam Będzie dobrze :*
edit: tak sobie myślę że, mogłaś już w nocy jechać na izbę przyjęć jak tak bardzo boliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Ewelina choć jeszcze chyba za wcześnie żeby się nakręcac to wolalabym zostać w domu bo ból nasilal się jak stałam. Mąż mówi ze druga kreska jest zbyt jasna ehh.
Zobaczymy co lekarz powie.
Edit: teraz nie boli na szczęście
Kayaa: najpierw też bolal mnie jajnik prawy później lewy i w nocy myślałam że torbiel jakaś mi pękła :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kalendarz kciukowy:
Lola79- termin @
4.01 Ewelina- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
7.01 Lonia- criotransfer http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
7.01 pabelka88- wizyta kwalifikacyjna
7.01 Vanili- I usg ciążowe http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
7.01 Graśka- rozpoczęcie stymulacji
8.01 ewa84- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
12.01 szurusiowa- wizyta zapoznawczo-kwalifikacyjna
15.01 Lola79- usg, sprawdzanie czy torbiel zniknęła
20.01 Fiona 12- wizyta kwalifikacyjna
20.01 Ania1986- wizyta usg
21.01 Lola79- IV wizyta (jeśli torbieli nie będzie) i planowanie stymulacji
23.01 Ania1986- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
26.01 ComeToMeBaby- termin @ i rozpoczęcie cyklu criotransferowego
26.01 Lola79- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
18.02 Torunianka – termin @ i rozpoczęcie stymulacji
Lola- jeszcze nie? może jakieś gorące kąpiele, winko, seks? wiesz, takie tam praktyki...
Ewelina- masz wynik bety?
Co ja czytam- Ewa sikańca wysikała? Poleciałaś na betę? A który to dzień po ovitrelle? Bo on zaburza wyniki. Tak do około 10 dni się utrzymuje w organizmie. Edit: ty miałaś 28.12 transfer? czyli gdzieś 26go ovitrelle? No to dziś tak akurat te 10 dni jest. Nie bez powodu ten 8.01 na betę. Może to być ciąża a może nie. I ta beta to nie będzie chyba miarodajna. Cierpliwość na miarę złota.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:10