Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Hehe no wtedy 5 fotek powinnam mieć :p
A jeśli masz cztery, na wypisie, i nie są do siebie podobne to może to twój zarodek który Ci podali, w różnych etapach rozwoju? Hmm? I w ogóle się dziwię czemu jeszcze tu nam tego nie zeskanowałaśewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Haha no ja myślę że te zdjęcia nie są idealnej jakości. Moje 4 zarodki były prawie takie same tylko jeden na wcześniejszym etapie na tych fotkach na jednej widać z jednej strony kolejny, na drugim z innej :p
Może to ten sam a mi wydaje się ze różne bo widziałam wszystkie na jedynym foto i tak sobie wymyśliłam hehe a zdjęć tyle że względu na tą jakość
No i też nie mam na wypisie jakiej jakości są pozostałe bo jak dzwonił pan z lab to byłam na dworcu i nie miałam jak podpytac:p wiem tylko tyle o co dowiedziałam się w dniu transecru :p
-
nick nieaktualnyDzień dobry, a raczej dobry wieczór
Samych szczęśliwych chwil w tym Nowym Roku wszystkim życzę
Kayaa gratulacje udanego crio
Lonia dobre wieści, super że będziesz mogła jednak w spokoju przejść przez ten monitoring
A ja przeżyłam pierwszy wypad całonocny mojego syna wczoraj...niby człowiek się liczy z tym że dzieci dorastają i mają własne życie, ale nie powiem żeby było to łatwe kiedy już do tego dochodziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 18:03
ComeToMeBaby, Kayaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dziś po 2 h snu pojechalam do kliniki pecherzyk 24mm i nadal nie pękł w zwiazku z tym jutro dzień przerwy i w niedzielę kolejna wizyta. Lekarz ze zdrówka chyba za mna nie przepada hihi no i dodatkowo zaczyna tracic na mnie kase bo w ich cenniku monitoring jest okreslony jako 3-5usg za kwote 150 zl, u mnie zapowiada sie wieksza ilosc tych wizyt a jednoznacznie ustalilam, ze nic wiecej nie doplace. Wiec jestem chodzacym zlem hihi no i dzis doktorek slabo wygladal po tym Sylwestrze
Moje kochane wszystkiego dobrego w Nowym RokuComeToMeBaby, Julita76, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Dobrze Lonia, nie daj się! A czemu przerwa? Czemu jutro nie???
-
Julita76 wrote:A musi sam pęknąć, nie możesz dostać Ovitrelle?
-
nick nieaktualnyLonia wrote:No chyba musi sam Chruścik bynajmniej tak mówił, dostałam rozpiske leków i nie ma tam ovitrelle. Leki mam zaczac przyjmować od momentu peknięcia i jest to tylko Luteina, Estrofem, Duphaston, Encorton. Zastanawiam się czy może w ogóle nie pęknać, dziś 16 dzień cyklu.
Hej Lonia mi pękł 16 dc gdzie zawsze miałam owulacje ok 14 dc z tym, że ja nie przyjmowałam żadnych tabletek, dopiero teraz po transferze. -
nick nieaktualny
-
Kayaa wrote:Hej Lonia mi pękł 16 dc gdzie zawsze miałam owulacje ok 14 dc z tym, że ja nie przyjmowałam żadnych tabletek, dopiero teraz po transferze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane! Czy ktoras z Was starala sie o zwrot kosztów badan które sa w programie a klinika kazala je zrobić prywatne? Jeśli tak to jak to sie odbywa? Trzeba miec faktury imienne?
Czy oprócz wirusologii i krwi cos jeszcze jest refundowane w rzadowce? -
Ewelina, no wynik bety poniżej 5 to brak ciąży. Ale że też cię skusiło na zrobienie już teraz? Wcale nie powiedziane, że wynik powinien być w setkach. Znam ciąże o niskiej becie na początku. No ale fakt - nie poniżej 5. Może jednak, dla spokoju, zrób betę w terminie i porównaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCometa nie ma sensu powtarzania w cuda nie wierzę. Dostałam pięciodniowy zarodek więc już spokojnie o tym czasie by coś wyszło. Przykro mi tak cholernie
Nawet nie mam siły do kliniki dzwonić nie wiem czy mam im przesłać wynik czy tylko zadzwonić? Zrobię to w poniedziałekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 12:20