Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Aniu; ja też miałam swego czasu torbiel i nie miałam objawow. Byłam stymulowana do iui jeszcze kładąc się do usg mówiłam doktorowi że chyba jajka nie rosną bo nic kompletnie nie czuję a okazało się ze już miałam torbiel 63x48mm
Przykro mi że doktor nie zrobił na was dobregowrażenia ale jest tam sporo fajnych lekarzy, ja każda wizytę miałam u innego lekarza tylko kwalifikacje i punkcje u doktora( choć mi wydał się bardzo konkretny i rzeczowy) a transfer robił mi doktor Serafin bardzo sympatyczny człowiek -
nick nieaktualnyKochane ,na wynik cytologi bede czekac 3 tyg, czyli na wizyte 20 stycznia pewnie jej miec nie bede(bo ide robic ja w przyszlym tyg) czy jest szansa ze dr mnie nie pogoni znow tylko ropzisze stymulacje a cytologie dowioze przy pierwszym monitoringu?
-
Hejdziewczyny dziś przeżyłam szok, byłam na kolejnym monitoringu pęcherzyk ma niecałe 20mm i oczywiście nie pękł. Na koniec wizyty doktorek mówi, że mam się zarejestrować na jutro na 10 i wykona mi ten monitoring. Szok udał jak by wczorajszej rozmowy nie było ale efekt jest
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili, Kayaa, ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Kochane ,na wynik cytologi bede czekac 3 tyg, czyli na wizyte 20 stycznia pewnie jej miec nie bede(bo ide robic ja w przyszlym tyg) czy jest szansa ze dr mnie nie pogoni znow tylko ropzisze stymulacje a cytologie dowioze przy pierwszym monitoringu?
-
nick nieaktualny
-
Nie pogoni bez cytologii, dowoziłam.
Lonia, widzisz, jednak się zreflektował? Co mu powiedziałaś? Postraszyłaś sądem? Hyhy
Kayaa, czy to już????
Dziewczyny - szczęśliwego nowego roku!ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje! Wy wiecie czego ja Wam życzę najbardziej ! Obysmy za rok o tej porze, siedziały tu nadal w calym skladzie ale zamiast wymieniac sie doświadczeniami staraniowymi wymieniały sie doświadczeniami rodzicielstwa!
Szczesliwego nowego roku!!!!
ps. A teraz rozpoczynam etap %%%%Bydgoszczanka, Lola79, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a w szczególności:
pełnych pęcherzyków stymulacji,
bezbolesnych punkcji,
udanych transferów,
i tylko pozytywnych wyników bety
oraz uśmiechu od ucha do ucha i optymizmu na co dzień!
szurusiowa, Lola79, Kayaa, ComeToMeBaby, ewa84, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwego Nowego Roku Kobietki!
Wczoraj dopiero przed Północą byłam w domku.
Transfer przebiegł pomyślnie (transfer naturalny bez wspomagania estradiolem)
Zarodki nie są dobrej jakości stąd były obawy czy w ogóle przejdą proces odmrażania.
Udało się no i teraz czekamy 12 dni.
Mam tylko wyrzuty ponieważ musiałam wracać tego samego dnia do domu i tak mnie wytrzepało po tych naszych "pięknych drogach" 9 godz, że jeżeli będzie ciąża to będzie CUD. Chociaż dr Ch. nic nie miał przeciwko co do powrotu.szurusiowa, ComeToMeBaby, Lola79, ewa84, ewlinaaa85, Bydgoszczanka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Kayaa: miałaś podane dwa zarodki?
Ja myślę że lekarz wie co mówi wiadomo najlepiej leżeć pachnieć i nie jeść żeby się nie wypróżniac( przepraszam jeśli kogoś obrzydziłam) niestety tak się nie da żyć
Wczoraj czytałam pamiętnik jakiejs dziewczyny ktora pisała że normalnie chodziła na basen czy siłownie po ivf i udało się. Oczywiście nie namawiam do takich rzeczy, ale ja wczoraj tak samo zaczęłam panikowac bo huki fajerwerków na dworze za mocne, bo za głośno muzyka a później stwierdziłam że na mózg mi padło od tych hormonów :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Wszystkiego Naj Naj Naj w tym Nowym Roku
Kayaa gratuluję transferu i oczywiście trzymam mocno kciuki.
Ewa: o tak testy wołają wręcz błagają abym je zrobiła, wczoraj nawet jeden otworzyłam ale w ostatniej chwili zrezygnowałam - matołek ze mnie
Zaczynam szaleć i coraz bardziej się obawiać tego co nadejdzie a hormony dają mi popalić od dwóch dni wyję tak se bez powodu a w sumie nie powód to ja zawsze sobie znajdę hyhy
A jak twoje samopoczucie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:25
ComeToMeBaby, Kayaa, Julita76 lubią tę wiadomość