X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde bo mnie tak ciagnie az przez cala stope i pol tylka dziwnie i boje sie ze cos sie tam zrobilo a ostanie usg mialam w sierpniu, musze isc w przyszlym tyg na usg do mojej gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Aniu; ja też miałam swego czasu torbiel i nie miałam objawow. Byłam stymulowana do iui jeszcze kładąc się do usg mówiłam doktorowi że chyba jajka nie rosną bo nic kompletnie nie czuję a okazało się ze już miałam torbiel 63x48mm

Przykro mi że doktor nie zrobił na was dobregowrażenia ale jest tam sporo fajnych lekarzy, ja każda wizytę miałam u innego lekarza tylko kwalifikacje i punkcje u doktora( choć mi wydał się bardzo konkretny i rzeczowy) a transfer robił mi doktor Serafin bardzo sympatyczny człowiek
    kochana mam nadzieje ze za drugim razem bedzie inny..

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ,na wynik cytologi bede czekac 3 tyg, czyli na wizyte 20 stycznia pewnie jej miec nie bede(bo ide robic ja w przyszlym tyg) czy jest szansa ze dr mnie nie pogoni znow tylko ropzisze stymulacje a cytologie dowioze przy pierwszym monitoringu?

• Lonia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejdziewczyny dziś przeżyłam szok, byłam na kolejnym monitoringu pęcherzyk ma niecałe 20mm i oczywiście nie pękł. Na koniec wizyty doktorek mówi, że mam się zarejestrować na jutro na 10 i wykona mi ten monitoring. Szok udał jak by wczorajszej rozmowy nie było ale efekt jest :)

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili, Kayaa, ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Kochane ,na wynik cytologi bede czekac 3 tyg, czyli na wizyte 20 stycznia pewnie jej miec nie bede(bo ide robic ja w przyszlym tyg) czy jest szansa ze dr mnie nie pogoni znow tylko ropzisze stymulacje a cytologie dowioze przy pierwszym monitoringu?
    Nie martw się, na pewno Cię nie pogoni. Ja do dziś nie oddałam mojej cytologi bo wyniki mi powiedzieli że, po świętach dopiero będą a jestem już po transferze :) bądź spokojna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia: to jednak zrobiłaś monitoring w tej klinice? Fajnie że nie musisz się martwić co z jutrem :) powodzenia.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pogoni bez cytologii, dowoziłam.
    Lonia, widzisz, jednak się zreflektował? Co mu powiedziałaś? Postraszyłaś sądem? Hyhy
    Kayaa, czy to już????

Dziewczyny - szczęśliwego nowego roku! :-D

ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęścia! I najważniejsze spełnienia marzeń ;)

ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Bydgoszczanka Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku. Dużo dziecioków Wam życzę :-D

szurusiowa, ComeToMeBaby, ewa84, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczęśliwego Nowego Roku! Spełnienia marzeń :)

Ewelina: jak samopoczucie? czy testy wołają?:p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje! Wy wiecie czego ja Wam życzę najbardziej !:) Obysmy za rok o tej porze, siedziały tu nadal w calym skladzie ale zamiast wymieniac sie doświadczeniami staraniowymi wymieniały sie doświadczeniami rodzicielstwa!

Szczesliwego nowego roku!!!!

ps. A teraz rozpoczynam etap %%%% :D

Bydgoszczanka, Lola79, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby 2016 okazał się dla wszystkich szczęśliwy! :-)
    Udanego sylwestra kobietki! Ja też dziś lekko % póki co mi wolno ;)

• Vanili Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, a w szczególności:
    pełnych pęcherzyków stymulacji,
    bezbolesnych punkcji,
    udanych transferów,
    i tylko pozytywnych wyników bety
    oraz uśmiechu od ucha do ucha i optymizmu na co dzień!

;)

szurusiowa, Lola79, Kayaa, ComeToMeBaby, ewa84, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku Kobietki!
    Wczoraj dopiero przed Północą byłam w domku.
    Transfer przebiegł pomyślnie (transfer naturalny bez wspomagania estradiolem)
    Zarodki nie są dobrej jakości stąd były obawy czy w ogóle przejdą proces odmrażania.
    Udało się no i teraz czekamy 12 dni.

Mam tylko wyrzuty ponieważ musiałam wracać tego samego dnia do domu i tak mnie wytrzepało po tych naszych "pięknych drogach" 9 godz, że jeżeli będzie ciąża to będzie CUD. Chociaż dr Ch. nic nie miał przeciwko co do powrotu.

szurusiowa, ComeToMeBaby, Lola79, ewa84, ewlinaaa85, Bydgoszczanka, Julita76 lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa: miałaś podane dwa zarodki?

Ja myślę że lekarz wie co mówi :) wiadomo najlepiej leżeć pachnieć i nie jeść żeby się nie wypróżniac( przepraszam jeśli kogoś obrzydziłam) niestety tak się nie da żyć :/
    Wczoraj czytałam pamiętnik jakiejs dziewczyny ktora pisała że normalnie chodziła na basen czy siłownie po ivf i udało się. Oczywiście nie namawiam do takich rzeczy, ale ja wczoraj tak samo zaczęłam panikowac bo huki fajerwerków na dworze za mocne, bo za głośno muzyka a później stwierdziłam że na mózg mi padło od tych hormonów :p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Kayaa: miałaś podane dwa zarodki?

Nie, tylko jeden ale z nacięciem otoczki(AH).

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa doplacalas cos do nacięcia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:13

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacięcie zawsze przy criotransferze robią prawda?

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Wszystkiego Naj Naj Naj w tym Nowym Roku :)
    Kayaa gratuluję transferu i oczywiście trzymam mocno kciuki.
    Ewa: o tak testy wołają wręcz błagają abym je zrobiła, wczoraj nawet jeden otworzyłam ale w ostatniej chwili zrezygnowałam - matołek ze mnie :)
    Zaczynam szaleć i coraz bardziej się obawiać tego co nadejdzie a hormony dają mi popalić od dwóch dni wyję tak se bez powodu a w sumie nie powód to ja zawsze sobie znajdę hyhy :)
    A jak twoje samopoczucie?? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:25

ComeToMeBaby, Kayaa, Julita76 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    ja wczoraj tak samo zaczęłam panikowac bo huki fajerwerków na dworze za mocne, bo za głośno muzyka a później stwierdziłam że na mózg mi padło od tych hormonów :p
    Yyyyhym :-P

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ