Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Torunianka nie martw się. Jak będziesz na wizycie to sobie na spokojnie porozmawiasz z Dr
Wszyscy jeseśmy tylko ludźmi mogłaś nie wiedzieć skoro nigdzie nie miałaś napisane że zrobili IMSI
Wszystkie w Twojej sytuacji byśmy się tak samo zamartwiały.
Tyle, że jeśli faktycznie zrobili mi IMSI i ani jeden zarodek nie zaczął się dzielić to teraz tak samo może być. Tym bardziej, że te DNA plemników za dobre nie wyszło.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Tyle, że jeśli faktycznie zrobili mi IMSI i ani jeden zarodek nie zaczął się dzielić to teraz tak samo może być. Tym bardziej, że te DNA plemników za dobre nie wyszło..
A czy to nie jest tak że przy invitro oddziela się pleemniki ze zdrowymi genami? -
nick nieaktualnyKayaa wrote:A więc doktor Ch. napisał że bardzo ładny wynik i wizyta za 2tyg na USG ale mam ją odbyć u swojego lekarza, żebym nie jechała prawie 800km.
Kayaa, ewa84 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Bardzo bym Ci chciała pomóc a Twój m łyka jakieś substytuty? Właśnie gdzieś przeczytałam że, " Uważa się, że niedobory witamin z grupy B powodują zaburzanie procesu budowy i naprawy DNA, które są kluczowe przy produkcji plemników"
A czy to nie jest tak że przy invitro oddziela się pleemniki ze zdrowymi genami?
Brał już wiele rodzai leków, suplementów itp Na razie zaprzestał ale mam zamiar jutro kupić mu androvit lub Body Max. -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Brał już wiele rodzai leków, suplementów itp Na razie zaprzestał ale mam zamiar jutro kupić mu androvit lub Body Max.
Zastanówcie się nad PROfertil, znajomy stosował 3msc do tego zdrowo się odżywiał, brak papierosów, alkoholu - miał stwierdzoną oligozoospermię bardzo ciężką; zaszli w ciążę naturalnie, ona lat 26 on 40. Jest mega drogi i ściągają go z Niemiec, ale działa.ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Ja biorę d vitum forte 4000 j. Badań nie robiłam mam nadzieje szkody sobie nie zrobię.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ja bioę falvit plus mama jest tam witamina D i wszystkie inne witaminy plus oczywiście kwas foliowy. Na początku brałam tę samą wit co Ty
-
Kayaa wrote:Zastanówcie się nad PROfertil, znajomy stosował 3msc do tego zdrowo się odżywiał, brak papierosów, alkoholu - miał stwierdzoną oligozoospermię bardzo ciężką; zaszli w ciążę naturalnie, ona lat 26 on 40. Jest mega drogi i ściągają go z Niemiec, ale działa.
Mój brał Proxeed za 1000 zł i nic nie pomógł -
Kayaa wrote:A więc doktor Ch. napisał że bardzo ładny wynik i wizyta za 2tyg na USG ale mam ją odbyć u swojego lekarza, żebym nie jechała prawie 800km.
Kayaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kayaa aż mi się łezka w oku zakręciła Gratulacje!
Ja dzis dowiedzialam się, że u nas nie pobieraja na miejscu tych wymazów czyli co, muszę się umówić do gina na normalna wizytę i płacić za wizytę 150 zł tylko żeby mi pobrał wymazy? Ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:01
Kayaa lubi tę wiadomość
-
Suplementy są g... warte.
Co innego leki. Tyle że tak to jest z facetami, że łatwo ich zdiagnozować ale trudno leczyć, a u nas odwrotnie -trzeba się u kobiety naszukać, ale jak się już znajdzie to łatwo wyjść na prostą. Poza tym, Torunianka, suplementy czy witaminy itd potrzebują czasu do działania, należy je przyjmować długotrwale. A że produkcja spermy trwa trzy miesiące to plemniki, którymi będziesz miała zapładniane komórki po następnej punkcji prawdopodobnie już dojrzewają w organizmie twojego męża. Suplementy jeśli pomogą to już niewiele, a czy pomogą na fragmentację? Hmm. -
vioris wrote:Kayaa aż mi się łezka w oku zakręciła Gratulacje!
Ja dzis dowiedzialam się, że u nas nie pobieraja na miejscu tych wymazów czyli co, muszę się umówić do gina na normalna wizytę i płacić za wizytę 150 zł tylko żeby mi pobrał wymazy? Ehh
A moja gin prywatna jak potrzebowałam tylko usg sprawdzić czy nie ma torbieli skasowała 50zł. Może ten twój gin też lajtowo cię ewentualnie skasuje.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Kayaa aż mi się łezka w oku zakręciła Gratulacje!
Ja dzis dowiedzialam się, że u nas nie pobieraja na miejscu tych wymazów czyli co, muszę się umówić do gina na normalna wizytę i płacić za wizytę 150 zł tylko żeby mi pobrał wymazy? Ehh -
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:To ja już nie wiem. Jak się nam uda to będzie jakiś cud.
Tu na ovu jest cały dział problem męski. Zaglądnij tam, może cię coś natchnie.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Kayaa aż mi się łezka w oku zakręciła Gratulacje!