Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Ja robiłam badanie d3 i niestety mam duży niedobór. Norma od 30 a ja miałam 9. Biorę 6000 dopiero od kilku dni. Wcześniej 2000.
Vioris a ile płaciłaś za badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:19
-
ComeToMeBaby wrote:Porozmawiajcie o tym z lekarzem.
Tu na ovu jest cały dział problem męski. Zaglądnij tam, może cię coś natchnie.
Jakiś czas temu patrzałam do tego działu ale wszystko już wypróbowane przez nasz czas starań. Trudno poczekam jeszcze 1,5 tyg i może coś się wyjaśni.. -
ewlinaaa85 wrote:hmm no pewnie małe
w moich tabsach wit D to 5,0ug
Czyli masz 200j.m. Czyli wiesz ile? Tyle co nic. Szczególnie zimą.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Aha, a widzisz. No ty to masz mega daleko, fakt. To pisałaś jednak do niego maila, a nie dzwoniłaś, tak? Daj znać jak się umówisz z lekarzem
Kontaktuje się sms-owo, tak też kazał. Jasne dam znać.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Diagnostyka po pobiera na miejscu w Katowicach w 1 labie i Sosnowcu.
Dotarłam do info, ale widzę że wymazy pobierają na miejscu do 17.30 pon-pią a w sosnowcu do 14.00. Także nas to nie urządza, bo mąż pracuje do 17.00 i możemy jechać dopiero później.
Dzwonię do gina zapytać o te wymazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:32
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Kayaa wrote:Kontaktuje się sms-owo, tak też kazał. Jasne dam znać.
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ciekawi mnie, czy podpisujecie się w tych smsach tylko imieniem i nazwiskiem czy jeszcze czymś co was identyfikuje, np peselem? Bo wprawdzie ja podałam jeden numer klinice i po numerze mogliby zidentyfikować ale jak wyślę z drugiego numeru to może się okazać że jest ktoś jeszcze z moim imieniem i nazwiskiem no, chociaż nie sądzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:36
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Dotarłam do info, ale widzę że wymazy pobierają na miejscu do 17.30 pon-pią a w sosnowcu do 14.00. Także nas to nie urządza, bo mąż pracuje do 17.00 i możemy jechać dopiero później.
Dzwonię do gina zapytać o te wymazy. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam już większość wyników i jeden mnie trochę niepokoi AMH 6,89. Niby norma do 7, ale chyba przy takim wysokim wyniku jest większe ryzyko przestymulowania. Jakie Wy macie AMH?
ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuomi: moje AMH wynosiło 3,16 ja miałam do stymulacji puregon i też mała dawka bo 125j/d a urosło mi 15 jajec hyhy
Ewa: Pani z recepcji ostatnio chyba dość często jest nie miła hyhy ja się umawiałam na scrathing to jak za karę ze mną rozmawiała ważne że, Doktorki są The Best hyhy
Szurusiowa: GRATULACJE bardzo się cieszę że, się udało jesteś chyba pierwszą osobą na tym forum która będzie szła długim protokołem? Bardzo mnie ciekawi dlaczego hyhyewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Dziewczyny, mam już większość wyników i jeden mnie trochę niepokoi AMH 6,89. Niby norma do 7, ale chyba przy takim wysokim wyniku jest większe ryzyko przestymulowania. Jakie Wy macie AMH?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 14:37
-
Suomi wrote:Dziewczyny, mam już większość wyników i jeden mnie trochę niepokoi AMH 6,89. Niby norma do 7, ale chyba przy takim wysokim wyniku jest większe ryzyko przestymulowania. Jakie Wy macie AMH?
-
Długi bo ogólnie to został mi tylko jeden jajnik i do tego z torbiela endometrialna, która była już operowana we wrześniu ale franca szybko odrosla i operacja teraz odpada więc chce mnie z miesiąc wyciszyć. No także ten
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość