Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Torunianka, nikt nie będzie na ciebie naskakiwać, spokojnie. Kliniki to zawsze odwrócą kota ogonem i jak coś nie jest sprecyzowane to sprecyzują na własną korzyść. No zidentyfikowal cię pewnie po mailu - korespondowalas z nim wcześniej? Jeśli zrobili ci to co napisali a nie tylko tak twierdzą to super. Tylko teraz (jeśli nie zrobiliście tego wcześniej) należy porozmawiać z lekarzem co może być przyczyną takiego wyniku. Może zleci wam dodatkowe badania, np plemników. Robiłaś poziom wit D może?
Inna sprawa, nie napisałaś nam, że na wypisie miałaś IVF -ET. Bo wtedy można by było dopytywać o szczegóły a nie od razu stwierdzać, że klinika wykonała zwykle ivf. No dobra, nie przejmuj się ewentualnym "pod górkę ". Pacjent ma prawo do informacji o przebiegu leczenia i wglądu do dokumentacji. Miałaś wątpliwości i chciałaś je rozwiać, tak możesz dr powiedzieć. Każdy (i ty z obawami i on lekarz może trochę obruszony zarzutami) jesteście ludźmi. Będzie dobrze. Najważniejsza jest rozmowa i plan co dalej.Torunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kayaa wrote:normalnie jestem w szoku i nie wiem co teraz
Ja bym robiła przyrost bety. Ze dwa razyKayaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:Cometa nie rozmawialiśmy jeszcze z doktorem. Ta wizyta 22-ego będzie informacyjna dlaczego tak się stało itp.. Co do wit D nie robiłam ale łykam ją więc powinno być ok.
Kayaa Gratuluje
Jeśli masz wolne jakieś 50zł to może zrób sobie badanie? Bo to że bierzesz nie znaczy że uzupelniasz wystarczającą liczbę. Często dawki po 2tys z apteki nie są wystarczające i dostaje się recepty na bombę witaminową. Zależy jaki masz poziom, przy tym niepowodzeniu ja bym zrobiła to badanie na własną rękę (ono i tak nie jest refundowane chyba że zleci ci je endokrynolog) i jechała do dr z wynikiem. Mam zresztą taki plan jeśli nie wyjdzie nam ciąża z tych blastek zbadać poziom wit D właśnie. Na razie biorę, najpierw brałam 1tys, od niedawna biorę 2tys jednostek. Ale też nie wiem jaki mam poziom.Torunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTorunianka nie martw się. Jak będziesz na wizycie to sobie na spokojnie porozmawiasz z Dr
Wszyscy jeseśmy tylko ludźmi mogłaś nie wiedzieć skoro nigdzie nie miałaś napisane że zrobili IMSI
Wszystkie w Twojej sytuacji byśmy się tak samo zamartwiały.
Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Ja biorę d vitum forte 4000 j. Badań nie robiłam mam nadzieje szkody sobie nie zrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:16
Lola79 lubi tę wiadomość