Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ewelina, jak tam przed jutrem? Trzymam kciuki za drapanko
Mam tylko nadzieję że, nie mam żadnych torbieli itp i zrobią mi ten scratchingLonia, ComeToMeBaby, Vanili, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny, informacja od lekarza z ostatniej chwili:
"Ministerstwo Zdrowia poinformowało nas ze od momentu podpisania aneksów nie możemy kwalifikować pomimo wolnych miejsc.
trudno powiedzieć kiedy aneksy dotrą do nas ale to pewnie w najblizszych dniach"
Macie jakieś inne NEWSY? FUCK!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Dzień dobry dziewczyny, informacja od lekarza z ostatniej chwili:
"Ministerstwo Zdrowia poinformowało nas ze od momentu podpisania aneksów nie możemy kwalifikować pomimo wolnych miejsc.
trudno powiedzieć kiedy aneksy dotrą do nas ale to pewnie w najblizszych dniach"
Macie jakieś inne NEWSY? FUCK!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:59
-
Ania1986 wrote:To od Chrostowskiego? A wiec znajoma sie nie przeslyszala. A więc dziewczyny telefony w dłoń i dzwonicie,moze w takiej sytuacji przyspiesza wam kwalifikacje abyscie się zalapaly nie czekajcie!
Tak, od niegoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ewelina: powodzenia! Pewnie zaraz na miejscu już będziesz
Czyli Ani koleżanka dobrze słyszała i faktycznie to robota mz?
No ale wynika z tego że to chwilowy problem jedynie ! -
nick nieaktualnyKutfa nie dosc ze zabrali kontynuację programu to jeszcze aby tym biednym ludzia dowalic to sobie takie cos wymyslili:/ dla takich par nawet jedna procedura to skarb,a skoro klinika wie ze moze jeszcze przyjąć to po co te ciolki z gory jeszcze tego zabraniaja
Saramago lubi tę wiadomość
-
a np. Parens coś ściemniał,że mieli dostać kasę a potem im zabrali, co to ma być???? ja się pytam????
Przecież na stronie Ministerstwa jest jak byk Lista klinik które dostaną kasę i w jakiej wysokości!!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania1986 wrote:Jak chwilowy? Po podpisaniu aneksu juz wogule do konca programu nie beda mogli kwalifikowac.
Wyraźnie napisał, że OD momentu podpisania aneksu, co nastąpi prawdopodobnie za kilka dni, nie będą mogli już kwalifikować, mimo posiadania wolnych miejsc.
Dzwońcie, czy da radę przełożyć wizyty "na już ".Saramago lubi tę wiadomość
-
Ponoć Łódź i Częstochowa już pokazali FAKA Ministerstwu i miasto samo dofinansuje Pary. Czy Majchrowski mógłby zrobić taki ukłon??? Mógłby, ale po co.... ech....
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Ponoć Łódź i Częstochowa już pokazali FAKA Ministerstwu i miasto samo dofinansuje Pary. Czy Majchrowski mógłby zrobić taki ukłon??? Mógłby, ale po co.... ech....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:20
Saramago lubi tę wiadomość
-
Ja pierdzielę... czyli jednak moje czarne wizje okazały się prawdą... No nic, zaczynam działać. Jak będzie trzeba to zrobię rozpierduchę w MZ. Już raz tak zrobiłam i przeszło
ComeToMeBaby, Saramago lubią tę wiadomość