X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki, ja wiem ze sobota,ze dluzsze spanie no ale obowiazki forumowe trzeba spelniac i sie meldowac ;) milej soboty!! :) ja zastrzyk przeżyłam, czulam maly dyskomfort podczas wpuszczania leku.

Lola79, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ania ;) teraz już z górki pójdzie ;)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu ;) myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu ;) myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?
    Klinika jest dziś czynna do 13.00

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: kto robił ci scratching? :)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi jeszcze. Może pytanie głupie ale wolę wiedzieć. . Czy podczas @ w trakcie stymulacji można używać tamponow jak zwykle?

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Hej kobitki, ja wiem ze sobota,ze dluzsze spanie no ale obowiazki forumowe trzeba spelniac i sie meldowac ;) milej soboty!! :) ja zastrzyk przeżyłam, czulam maly dyskomfort podczas wpuszczania leku.
    Wygląda na to ze będze dzień za Tobą ;) zastrzyk robił Ci małż?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Ewelina: kto robił ci scratching? :)
    Kurcze gdybym tylko zapamiętała to nazwisko :P ale taka lekko rudawa P. Dr młoda w okularach bardzo przyjemna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Powiedzcie mi jeszcze. Może pytanie głupie ale wolę wiedzieć. . Czy podczas @ w trakcie stymulacji można używać tamponow jak zwykle?
    Ja użyłam :) a w sumie przy stymulacji moj @ trwał tylko dwa dni, a zwykle trwa do 6 :) i nie wiem czy już tak nie zostanie bo ostatnia @ też trwała dwa dni hyhy

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już oficjalnie.
    Kometa aktualizacja. Dziś zaczynam cykl stymulacyjny.
    Jutro 1 zastrzyk. 4.02 - 1 usg podgladowe ;) mam wizytę u Pani dr K :) udało mi się umówić na popołudnie. Wezmę sobie 1/2 dnia urlopu od 12:30. Kolejna wizyta pewnie wypadnie w weekend.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:46

ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Można :)

Ewelina: a to nie znam ;) sporo tych lekarzy tam ;)

Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Ja użyłam :) a w sumie przy stymulacji moj @ trwał tylko dwa dni, a zwykle trwa do 6 :) i nie wiem czy już tak nie zostanie bo ostatnia @ też trwała dwa dni hyhy
    2 dni? Wow. No y mnie czasem i 7 dni gościła @ ;)
    Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka :) Ogarnia mnie strach! :-D

ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    2 dni? Wow. No y mnie czasem i 7 dni gościła @ ;)
    Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka :) Ogarnia mnie strach! :-D
    Nie strachaj będzie dobrze :D ja miałam bardzo duży problem z upilnowaniem diety :/ ledwo wypijałam 0.5l butelki wody.

Lola79 lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko 7 dni! To się wykończyć można :p

ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    O matko 7 dni! To się wykończyć można :p
    Noo do tego czasem cykle 23/24 dni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Wygląda na to ze będze dzień za Tobą ;) zastrzyk robił Ci małż?
    Tak malz,stanął na wysokości zadania, ale chyba przezywal to trochę, bo sam z siebie troche szybciej wstal niz byl ustawiony budzik ;) szkoda ze nie udalo nam sie zgrac w 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do @ to jak nigdy morze, bo zawsze to tak w 2dc bylo w miare obficie, a reszta to ledwo co kapalo
    A teraz moze franca czuje pismo nosem ze sila chcemy ja pogonic na 9 miesiecy bo leje sie od wczoraj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.

A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas :)

A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie ;)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Vanili Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Noo do tego czasem cykle 23/24 dni ;)
    Dobrze wiem o czym mówisz.
    Też tak miałam. A @ była tak silna ze czasem siedziałam w pracy i nie wiedziałam co się ze mną dzieje, takie osłabienie organizmu przy tym. Potem przez 2 lata brałam antyki i po nich cykl się wydluzyl a @ znormalniala :)

Lola79 lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.

A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas :)

A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie ;)

No to ładnie. Miejmy nadzieje że i nam tyle pęcherzyków pojawi dobrych. Moje amh jak na prawie 37 lat jest jak najbardziej w normie. Nie ma się co spodziewać amh jak vu 20-latki w końcu ;)
    Co do diety to tez zacznę jeść jogurty serki naturalne u drób. Idealne są wszelkie warzywa strączkowe. Jutro będę układała jadłospis. Dziś jeszcze po staremu i ostatnie legalne kieliszki wina ;) jutro wprowadzamy zmiany. .

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ