Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?
-
Ania1986 wrote:Hej kobitki, ja wiem ze sobota,ze dluzsze spanie no ale obowiazki forumowe trzeba spelniac i sie meldowac milej soboty!! ja zastrzyk przeżyłam, czulam maly dyskomfort podczas wpuszczania leku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Powiedzcie mi jeszcze. Może pytanie głupie ale wolę wiedzieć. . Czy podczas @ w trakcie stymulacji można używać tamponow jak zwykle?
Lola79 lubi tę wiadomość
-
No to już oficjalnie.
Kometa aktualizacja. Dziś zaczynam cykl stymulacyjny.
Jutro 1 zastrzyk. 4.02 - 1 usg podgladowe mam wizytę u Pani dr K udało mi się umówić na popołudnie. Wezmę sobie 1/2 dnia urlopu od 12:30. Kolejna wizyta pewnie wypadnie w weekend.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:46
ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ja użyłam a w sumie przy stymulacji moj @ trwał tylko dwa dni, a zwykle trwa do 6 i nie wiem czy już tak nie zostanie bo ostatnia @ też trwała dwa dni hyhy
Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka Ogarnia mnie strach!ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:2 dni? Wow. No y mnie czasem i 7 dni gościła @
Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka Ogarnia mnie strach!Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Wygląda na to ze będze dzień za Tobą zastrzyk robił Ci małż?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.
A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas
A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Noo do tego czasem cykle 23/24 dni
Też tak miałam. A @ była tak silna ze czasem siedziałam w pracy i nie wiedziałam co się ze mną dzieje, takie osłabienie organizmu przy tym. Potem przez 2 lata brałam antyki i po nich cykl się wydluzyl a @ znormalnialaLola79 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.
A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas
A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie
No to ładnie. Miejmy nadzieje że i nam tyle pęcherzyków pojawi dobrych. Moje amh jak na prawie 37 lat jest jak najbardziej w normie. Nie ma się co spodziewać amh jak vu 20-latki w końcu
Co do diety to tez zacznę jeść jogurty serki naturalne u drób. Idealne są wszelkie warzywa strączkowe. Jutro będę układała jadłospis. Dziś jeszcze po staremu i ostatnie legalne kieliszki wina jutro wprowadzamy zmiany. .