X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki, ja wiem ze sobota,ze dluzsze spanie no ale obowiazki forumowe trzeba spelniac i sie meldowac ;) milej soboty!! :) ja zastrzyk przeżyłam, czulam maly dyskomfort podczas wpuszczania leku.

Lola79, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ania ;) teraz już z górki pójdzie ;)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu ;) myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    U mnie chyba nadchodzi dzień zero. Zaczęły się plamienia. U pewnie dziś się zacznie @ rozkręcać. Zazwyczaj atakuje od razu ;) myślę czy czekać parę h czy mam się mówić na wizytę przyjmując dzisiejszy dzień jako 1. Do której w soboty można dzwonić do kliniki?
    Klinika jest dziś czynna do 13.00

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: kto robił ci scratching? :)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi jeszcze. Może pytanie głupie ale wolę wiedzieć. . Czy podczas @ w trakcie stymulacji można używać tamponow jak zwykle?

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Hej kobitki, ja wiem ze sobota,ze dluzsze spanie no ale obowiazki forumowe trzeba spelniac i sie meldowac ;) milej soboty!! :) ja zastrzyk przeżyłam, czulam maly dyskomfort podczas wpuszczania leku.
    Wygląda na to ze będze dzień za Tobą ;) zastrzyk robił Ci małż?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Ewelina: kto robił ci scratching? :)
    Kurcze gdybym tylko zapamiętała to nazwisko :P ale taka lekko rudawa P. Dr młoda w okularach bardzo przyjemna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Powiedzcie mi jeszcze. Może pytanie głupie ale wolę wiedzieć. . Czy podczas @ w trakcie stymulacji można używać tamponow jak zwykle?
    Ja użyłam :) a w sumie przy stymulacji moj @ trwał tylko dwa dni, a zwykle trwa do 6 :) i nie wiem czy już tak nie zostanie bo ostatnia @ też trwała dwa dni hyhy

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już oficjalnie.
    Kometa aktualizacja. Dziś zaczynam cykl stymulacyjny.
    Jutro 1 zastrzyk. 4.02 - 1 usg podgladowe ;) mam wizytę u Pani dr K :) udało mi się umówić na popołudnie. Wezmę sobie 1/2 dnia urlopu od 12:30. Kolejna wizyta pewnie wypadnie w weekend.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:46

ewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Można :)

Ewelina: a to nie znam ;) sporo tych lekarzy tam ;)

Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Ja użyłam :) a w sumie przy stymulacji moj @ trwał tylko dwa dni, a zwykle trwa do 6 :) i nie wiem czy już tak nie zostanie bo ostatnia @ też trwała dwa dni hyhy
    2 dni? Wow. No y mnie czasem i 7 dni gościła @ ;)
    Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka :) Ogarnia mnie strach! :-D

ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    2 dni? Wow. No y mnie czasem i 7 dni gościła @ ;)
    Ech to od jutra woda woda woda i dużo białka :) Ogarnia mnie strach! :-D
    Nie strachaj będzie dobrze :D ja miałam bardzo duży problem z upilnowaniem diety :/ ledwo wypijałam 0.5l butelki wody.

Lola79 lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko 7 dni! To się wykończyć można :p

ewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    O matko 7 dni! To się wykończyć można :p
    Noo do tego czasem cykle 23/24 dni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Wygląda na to ze będze dzień za Tobą ;) zastrzyk robił Ci małż?
    Tak malz,stanął na wysokości zadania, ale chyba przezywal to trochę, bo sam z siebie troche szybciej wstal niz byl ustawiony budzik ;) szkoda ze nie udalo nam sie zgrac w 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do @ to jak nigdy morze, bo zawsze to tak w 2dc bylo w miare obficie, a reszta to ledwo co kapalo
    A teraz moze franca czuje pismo nosem ze sila chcemy ja pogonic na 9 miesiecy bo leje sie od wczoraj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.

A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas :)

A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie ;)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Vanili Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Noo do tego czasem cykle 23/24 dni ;)
    Dobrze wiem o czym mówisz.
    Też tak miałam. A @ była tak silna ze czasem siedziałam w pracy i nie wiedziałam co się ze mną dzieje, takie osłabienie organizmu przy tym. Potem przez 2 lata brałam antyki i po nich cykl się wydluzyl a @ znormalniala :)

Lola79 lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny a co do diety bialkowej to czy np jak wprowadze 2 serki wiejskie dzień w dzień to będzie ok? Bo mleka nie pijam. Noi wiadomo do tego to co jest w normalnym jedzeniu np.kurczak itd. Noi juz lece wode pic.

A Lola swoja droga wczoraj znalazlam pamietnik czarownica tea i ona ma identyczne amh jak moje,dostala menopur 225 pozniej jej zmniejszyli do 150 bo odpowiedz jajnikow byla 20-21 pecherzykow i z tego 17 pieknych komorek ( tyle ze ona miala dlugi protokol,ja w sumie tez jajniki mam wyciszone,same z siebie bo owu przez 2 miechy nie bylo) ale co da sie?! Da! To tak na pokrzepienie dla nas :)

A i w jej klinice tez powiedzieli ze amh jest super, w normie ( ma 31 lat), tylko nasz doktorek ma inne zdanie ;)

No to ładnie. Miejmy nadzieje że i nam tyle pęcherzyków pojawi dobrych. Moje amh jak na prawie 37 lat jest jak najbardziej w normie. Nie ma się co spodziewać amh jak vu 20-latki w końcu ;)
    Co do diety to tez zacznę jeść jogurty serki naturalne u drób. Idealne są wszelkie warzywa strączkowe. Jutro będę układała jadłospis. Dziś jeszcze po staremu i ostatnie legalne kieliszki wina ;) jutro wprowadzamy zmiany. .

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ