Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeśli mogę coś polecić to z drobiu polecam indyka zamiast kurczaka (no chyba że te zagrodowe z wolnego wybiegu) te zwykłe nie mają w sobie nic dobrego a już na pewno zdrowego są tak nafaszerowane antybiotykami itp. Indyk za to nie absorbuje tych wszystkich cudów
Lola79, Ania1986, Vanili lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny gratuluję rozpoczęcia stymulacji!!! Ja dziś jestem po kolejnym usg i wynik jest następujacy, jajnik prawy: 19, 15,17, 17, 16,15 jajnik lewy: 17, 15, 15,14 endometrium 9mm. Napisałam smsa do Chrostowskiego ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Wynik estradiolu i progesteronu będzie w poniedziałek.
Bydgoszczanka, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Hej dziewczyny gratuluję rozpoczęcia stymulacji!!! Ja dziś jestem po kolejnym usg i wynik jest następujacy, jajnik prawy: 19, 15,17, 17, 16,15 jajnik lewy: 17, 15, 15,14 endometrium 9mm. Napisałam smsa do Chrostowskiego ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Wynik estradiolu i progesteronu będzie w poniedziałek.
ani się nie obejrzysz a już będzie po transferze szukałam właśnie ile wyhodowałaś komórek przy poprzedniej stymulacji i znalazłam że 5 po 20mm? Jeśli tak to różnica przy tej stymulacji jest ogromnaLonia lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Lonia idziesz jak burza, jeszcze kilka dni i znów będziesz sobie smacznie spała
ani się nie obejrzysz a już będzie po transferze szukałam właśnie ile wyhodowałaś komórek przy poprzedniej stymulacji i znalazłam że 5 po 20mm? Jeśli tak to różnica przy tej stymulacji jest ogromnaewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No- a ja się dowiedziałam właśnie, że moja ginka może mnie przyjąć w czwartek rano. A ja chciałam w piątek. Ale zanim mi odpisała to mi się cykl przesunął i teraz to potrzebuję na sobotę lub niedzielę. Czwartek jest za wcześnie dla mnie. Odpisała, że w weekendy ma nieczynne. Będę musiała sobie kogoś znaleźć awaryjnie... Eh. I to na weekend. Dżizas krajst.
-
ComeToMeBaby wrote:No- a ja się dowiedziałam właśnie, że moja ginka może mnie przyjąć w czwartek rano. A ja chciałam w piątek. Ale zanim mi odpisała to mi się cykl przesunął i teraz to potrzebuję na sobotę lub niedzielę. Czwartek jest za wcześnie dla mnie. Odpisała, że w weekendy ma nieczynne. Będę musiała sobie kogoś znaleźć awaryjnie... Eh. I to na weekend. Dżizas krajst.
Przed chwila dostałam smsa od Chruścika, że mam w poniedziałek zrobić kolejne usg i powtórzyć estradiol i progesteron, w środę prawdopodobnie będzie punkcja.Lola79, szurusiowa, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
http://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/tabela-produktow-wysokobialkowych-s605006.html
może się przydać
Od jutra zagryzam pestki i orzechy zamiast słodyczy, które są moją piętą Achillesa
p.s. Menopur przygotowany, czeka do rana w lodowce.
śmierdzi to paskudnie bleeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 19:32
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Ja z kolei chciałam zapytać o punkcje. Wiadomo w dzień punkcji trzeba mieć wolne. Ale dzień po można normalnie funkcjonować? Nie mówię oczywiście o przypadkach hiperki.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to po punkcji czułam się paskudnie. Powrót do domu to była istna męka nawet z samochodu normalnie wyjść nie mogłam, czułam się tak jakby mnie ktoś tam rozszarpał. Nawet w wc czułam dyskomfort. Przez kilka dni leżałam bolało jak wstawałam i siadałam
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziewczyny kiedy podczas stymulacji poczulyscie jajniki? Bo ja od 2 h odczuwam takie cmienie i nie wiem czy to juz moglby menopur cos tam zadzialac po jednej dawce
-
Lola79 wrote:p.s. Menopur przygotowany, czeka do rana w lodowce.
śmierdzi to paskudnie bleeeeewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny kiedy podczas stymulacji poczulyscie jajniki? Bo ja od 2 h odczuwam takie cmienie i nie wiem czy to juz moglby menopur cos tam zadzialac po jednej dawce
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A ty go wąchałaś? Jakim cudem??? Przecież podczas rozrabiania siedzi we fiolce, w strzykawce potem, a jeszcze później już w tobie. To jak śmierdzi? Rozlałaś?
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A ty go wąchałaś? Jakim cudem??? Przecież podczas rozrabiania siedzi we fiolce, w strzykawce potem, a jeszcze później już w tobie. To jak śmierdzi? Rozlałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:32
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Ten rozpuszczalnik po wyciągnięciu z fiolki było czuć. Zostało tam chyba coś na dnie. Ogólnie to strasznie mało tego. Na ile ta fiolka ma starczyć wstrzykniec? W sumie to mój pan to rozrabial z instrukcją w ręce. Ja sprzątalam resztki po
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Smierdzi, potwierdzam , nie rozlalam wystarczy sciagnac ta gumke ze strzykawki z rozpuszczalnikiem
Ja tam nic nie czułam, nic nie wąchałam.Ania1986, Ania1986 lubią tę wiadomość